• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun bir cilde hangi renk ?

canım ben 5-0 palette acık kahve boyadım ılk boyamada bırazcık koyu ama azıcık ama akınca o kadar guzel bı renk oldukıı deneyebılırsın cok naturel bı renk..sımdıde cılde canlılık verecegını dusundugum bı renk daha buldum cıkolata brownıe cok hos bı renk ama boyayan varmı bılmıyorum cokmıu koyudur bılmıyom ama en soluk bı cıldı bıle canladırıverır sankı :))

canım ben 5-0 palette acık kahve boyadım ılk boyamada bırazcık koyu ama azıcık ama akınca o kadar guzel bı renk oldukıı deneyebılırsın cok naturel bı renk..sımdıde cılde canlılık verecegını dusundugum bı renk daha buldum cıkolata brownıe cok hos bı renk ama boyayan varmı bılmıyorum cokmıu koyudur bılmıyom ama en soluk bı cıldı bıle canladırıverır sankı :))

resim koyabilir misin cnmzemuszemus

Canım ya malesef teknolojiyle aram o kadar iyi değil :( 10 gun sonra esim gelecek ancak ona resım cektirip yükletebilirim.o zaman göndereyım hemde fikir almış olurum..peki:kahve: sen çıkolata brownıe hakkında ne düşünüyorsun

kizlar bende aynı sorunu yaşadım. en son saçımı açık çikolata kahveye boyadım resmen tenim canlandı. tavsiye ederim

bu da koleston çikolata kahve 6.77

Eklentiler

• $Picture0066.jpg
    $Picture0066.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 52
canım açık çikolata kahve hazır boyalarda yok.ben bir siteden eşit miktarda çikolata kahve ile bal köpüğü renginin karıştırılmasıyla açık çikolata kahve tonunun elde edilebileceğini okumuştum ve uyguladım. resimde biraz koyu çıkmış.resimden biraz daha açık ve canlı bir renk

Eklentiler

• $DSC05731.jpg
    $DSC05731.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 54
aa çok güzel olmuş yaa sanki koyu karamel gibi...haklısın denenebilir ama ben koyu renklere taktım işte bu aralar zaten saçımın en alt zemininde hint kınası var onları kestirene kadar açık renk saçıma tutmaz o yuzden bi kaç sene koyu renk kullanmam lazım sanırım...o yüzden brownie falan bakıyorum :))

merve_emel arkadaşım benimle aynı sorunum var ve açık renkler hiç hoş durmuyor röfle yaptırmıştım mesela bir kes böyle ölü gibi dolanıyordum...patlıcan moru-kızılımsı tonlar daha ıyı gıtmıstı bana...Siyah vazgeçilmezm olmuştu nerdeyse makyaj bile gerek yok o kadar güzel olmustuki yine siyah istiyorum aslında ya bakacagız :D

en son sacımı nisanda cikolata kahvye boyattım kınamı yaktın dedi kardeşim zaten pek hoşlanmamıştım birde onu duyunca sinir oldum...

velhasılı bende renk arayışı içindeyim ne yapacağımıda bulamadım...
cildim soluk aslında...koyu bir resnk olacak ama hangi koyu renk..

birde bana koyu renkler sert gösterir diyorlar bu yuzden ikna edip cik.kahve yaptılar :D
birde mülayimim ki hemen kanıyorum kaydirigubbakcemile3

ayrıca kaşlarım seyrek demişsin ben hityağı ve badem yağını kullanıyorum aklıma gelince sürüyorum aslında düzenli yapılsa daha iyi sonuç alanlar var...
ben br ara baya kullandım annem kaşların bu kes güzel olmuş dedi aldırdığımda halbuki sıklaşmıştı ve kararmıştı sanada tavsiye ederim arkadaşım olumunekankayizsmile

merve_emel arkadaşım benimle aynı sorunum var ve açık renkler hiç hoş durmuyor röfle yaptırmıştım mesela bir kes böyle ölü gibi dolanıyordum...patlıcan moru-kızılımsı tonlar daha ıyı gıtmıstı bana...Siyah vazgeçilmezm olmuştu nerdeyse makyaj bile gerek yok o kadar güzel olmustuki yine siyah istiyorum aslında ya bakacagız :D

en son sacımı nisanda cikolata kahvye boyattım kınamı yaktın dedi kardeşim zaten pek hoşlanmamıştım birde onu duyunca sinir oldum...

velhasılı bende renk arayışı içindeyim ne yapacağımıda bulamadım...
cildim soluk aslında...koyu bir resnk olacak ama hangi koyu renk..

birde bana koyu renkler sert gösterir diyorlar bu yuzden ikna edip cik.kahve yaptılar :D
birde mülayimim ki hemen kanıyorum kaydirigubbakcemile3

ayrıca kaşlarım seyrek demişsin ben hityağı ve badem yağını kullanıyorum aklıma gelince sürüyorum aslında düzenli yapılsa daha iyi sonuç alanlar var...
ben br ara baya kullandım annem kaşların bu kes güzel olmuş dedi aldırdığımda halbuki sıklaşmıştı ve kararmıştı sanada tavsiye ederim arkadaşım olumunekankayizsmile

canım benım ilgin için cok teşekkür ederim..bende siyah istiyom ama cesaret edemiyom benim tenim soluk olddugu gibi kaşım kirpiğimde kahve o yüzden siyahtan korkuyom..badem yağı falan denedim hiç bi değişme olmadı..kökleri zayıf yani ben bildim bileli seyrek..hergün boyuyorum koyu kahveye cok sorun etmiyom artık o yüzden.
siyah saçlı resmin yok mu hiçç? patlıcan moru ve kızılı bende kullandım dedğin gibi yüze renk veriyoo ama sıkıldım ve şu anda bende açık kahve yim..ama siyah istiyom :):teytey:

Canım ya malesef teknolojiyle aram o kadar iyi değil :( 10 gun sonra esim gelecek ancak ona resım cektirip yükletebilirim.o zaman göndereyım hemde fikir almış olurum..peki:kahve: sen çıkolata brownıe hakkında ne düşünüyorsun

cnm kesinlikle soluk teni canlandıracak bi renk gibi duruyor hoş duruyoryerimseniben.baya kızıl yansıma var gibi ama..

tabi cnm yükle hemen fikirlerimizi paylaşalım.zemuszemus.ben saç dökülmemin üzerine düştüm o yüzden erteledim boya işini biraz yıpranmasın diye burdan takip edicem arada bi ama keşfedilen beğenilen renkleri:1:

canım ya inşallah hafta sonuna yükleyecem resmimi bende merak ediyom ne yorum yapacaksınız..bu arada teni solgun olan ne çok kişi varmış bunu farkettim insan bi kendisi zannediyoo :))

bu linkteki renk de cok hos cosmoturk.com/buyuk/voila_320.jpg basına www koyun arkadaslar ben 100 msg olmadığı icin link veremiyorum :/

bu linkteki renk de cok hos cosmoturk.com/buyuk/voila_320.jpg basına www koyun arkadaslar ben 100 msg olmadığı icin link veremiyorum :/

baktım cnm beğendim ama sanırım bu renge boyamak için baya açık olmalı zemin.bu boya nasıldır onu da bilmiyorum hiç kullanmadımkaydirigubbakcemile2

ben aynı bu renginden boyamıştım.dore kahve gibi duruyor.bir de bunla boyamadan önce saçımda voila 5.8 vardı bunla boyandığında bi ton açılmıştı saç rengim.dipler ayrı uçlar ayrı olmamıştı.her yer eşit şekilde boyanmıştı.

kızlar tarçın bakır nasıl durur sizce solgun bi cilt görünümüm verir yoksa turuncunun cilde yansıması canlımı gösterir.ne dersiniz??

Back