• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun bir cilde hangi renk ?

Bendede aynı sorun var.Hastamısın diyen çok oldu.Bugünde öleyim makyajsızım.kestane kahve tonları bence güzel olur. Ben dolu renk denedim en iyisi kahve

ben de ayni tarif ettigin gibiyim canim. Gerci benim suratim pembe beyaz garip bir renk. :/

Ben Loreal Bronz Kahve ve Loreal Cikolata kahveyi cok begeniyorum. Bugün ikisinden birisini yaptiricam bakalim. Sonucu yazarim. Fotograf da eklerim.

caniiim bekliyorum sonucuu.lutfen yazz ve fotoda tabi :))

Eveet, yaptim ama baska bir sey. Loreal in acik bakir kiziliyla yine loreal in cikolata kahvesini karistirdim. Uyguladim sonuc - tatli bir bakir.

1 hafta sonra üzerine cok az daha kahve uyguladiktan sonra istedigim sonucu elde edicem sanirim. :dance:

Ashlee Simpson'in sac rengini tutturmak istiyordum ve basariyorum evet! :D

fotografa gelince ekleyeyim hemen. Ama önce su bir kac mesaji da yiyeyim 100 olsun.

dönücem. :D

sabırsızlıkla bekliyorum canım istediğin rengi bulmana çok sevindim,:lepi: bide derlerki bakır solgun cilde gitmez ..bakalım nasıı gitmiş

Bi de benim sacim cok acik kumral. Uclarinda özellikle önlerde siyah vardi. Actim önce sonra uyguladim. Sac haliyle yiprandi ama bakim vs uyguladim simdi yine yumusacik. Siyahtan kurtuldum ya yeter bana. Bundan sonra asla siyaha boyamam. :/

Syoss bilir misiniz?

Bakim ürünleri inanilmaz güzel. Ben de 2 dklik sac kürü, ve yikama sonrasi spreyi var. Saci yumusacik yapiyor. Türkiye'de satiliyor mu acaba? Döndügümde nasil bulucam ki? :(

canim ya cok guzel olmus cok canli bi renk ama kahve katilmasi konusunda katiliyorum :)
ben kizilda n kurtulmaya calisiyorum ama bu renge hayatta boyatamam :(
gule gule kullan bu arada saclarinda cok bakimliymis :)

ay caniim kesinlikle harika olmus :) yuzunu canli gosterdimi makyajsizda...ben kizil olan renkler istemiyom ama zaten kizillarim var kurtulucam diye canim cikiyoo:)yillardir kizil kullandimda ondan biktim.ama senin rengin cok tatli gozukuyo tam tutmus..gule gule kullan

merhaba arkadaşlar ben de soluk tenliyim yeşil gözlü.3 renk arasında kaldım palette 4.0 koleston ışıltılı kahve koleston kışkırtıcı kahve.palette 4.0 veya kışkırtıcı boyayayan önceki rengini belirtip resim ekleyebilir mi lütfeeen.bekliyorumyerimseniben

ikizzler dün akşam baktım saç boyalarının üzerindeki renklere.kışkırtıcı kahvenin numarası 5.37 ya şöyle bi yorum yaptım kendimce.ışıltılı kahveden daha koyu ve ışıltılı kahve kadar yoğun bi kahve değil.hani altın kahve serisi var ya palettede ordaki altın parıltılı çikolataya benziyor olması lazım.noktadan sonraki sayılara bakarsak .37 dore kahve .77 yoğun kahve olmalı.

bi de göz alıcı maun diye bi renk dikkatimi çekti.kızıllığı çok daha fazla ama çok hoş duruyor gibi geldi.numarası 6.55.
45759_buyuk.jpg

:)) rica ederim.ben baya taktım kahvelere.bi türlü istediğim rengi tutturamadım.kendime de renk bakıyorum o arada sen de kaynıyosun hehe.

Back