- Konu Sahibi merve_emel
evet canım güzel renkler var ama bitter palettedeki 4-5 dan daha siyahımsı sanki...4-5 çokm kıllar içeriyor gibi gözüküyor sen boyadınmı hiç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah koyu kızıl ve koyu kahveler cnm .. kesınlıkle koyu > kaşlarınıda siyah boyatırsın sper olur hem çekici hemde kullanışlı bir renk siyah bence.)
kaşlarımı kalemle boyuyodum kahverengi kalemle bıraz belırgınleştırıyodum sonra kuafore gıttıgımde boyayla boyadı ama ben begenmedım kaşlarım koyu renk olunca guzel durmuyo kalem daha guzel bence dip boyasına gelınce ben de pek anlamıyorumo yuzden kuafore gıt dedım becerebılırsen ne ala kendın de boyarsın ozamn ya aslında benım de sorunum sac rengı
degıstırıcem ama karar veremıyorum bı de benım beyazım da var onlar olmasa hıc boyatmam ya neyse canlı bı kahve ıstıyorum ama akınca kızıl gıbı olmasın off offff :çok üzgünüm: neyse canım sıktım senı bence sen bı kuafore gıt ya da bu ısten anlayan bı arkadasına danıs uygun rengı oyle sec ama bence koyu olsun bayanssulusmile
siyahtan aslında vazgeçmek yaptığım en büyük hata oldu ,
ölesine dip yaptırmaya gitmiştim kuaförüm açalım dedi tamam dedim ama hiç o anlatılanlar gibi, siyah saçın güçlüğünü yaşamadım ama bence sana da yakışır koyu renk saç , gözlerinin rengi de koyuysa çok güzel olur bence , ben çok severim böle koyu renk saç koyu renk göz , latinler gibi boshayallersmile
İnsallah cesaret edebilirim siyaha :)zemuszemus kötü olduğunu düşünsene bi daha geride dönemezsin en iyisi yavas yavas siyaha yaklaşmak sanırım