• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun bir cilde hangi renk ?

evet canım güzel renkler var ama bitter palettedeki 4-5 dan daha siyahımsı sanki...4-5 çokm kıllar içeriyor gibi gözüküyor sen boyadınmı hiç..

Canım son cümleni anlamadım.Canım ben kullanmadım.Yalnız buradaki topiklerden takip ediyorum ve birçok kişi memnun.Canım sana tek tavsiye etmeyeceğim marka Koleston.Çünkü kahve diye yaptıkların resmen siyah oluyor.Palettenin 7(kumral) numarasın kullandım.Kutudakinin aynısı çıktı. ben buğday tenliyim.Bana da koyu renkler gitmiyor(çok denedim).Açık tonlar daha iyi gidiyor.Ben koyu renkleri açık tenlilere yakıştırıyorum.Topiğin birinde Loreal castingin bitterne boyayan bir arkadaş,önce çok koyu olduğunu ama yıkandıkça gerçekten bittere döndüğünü söylemiş.Çok da parlıyor demiş.Ben de ona dayanarak söyledim canımcım.

bende koyu tonalrı tavsıye edecegım cıkolata karamel yapabılırsın hem acık degıl hemde bıraz yansımalı bır renk canlı gosterebılır

caniim tesekkur ederimde amokyaksiz olmayan boyalardan onerirseniz cok sevinirim amonyaksiz boyalar sacima tutmuyolrda mesela cikolata karamelin palettede yada kolestonda karsiligi varmmi yardim ci olursan sevinirim

bu en yakın renk sanırım.loreal badem kahvesi 6.3

HCo20_29.jpg

siyah koyu kızıl ve koyu kahveler cnm .. kesınlıkle koyu > kaşlarınıda siyah boyatırsın sper olur hem çekici hemde kullanışlı bir renk siyah bence.)

siyah koyu kızıl ve koyu kahveler cnm .. kesınlıkle koyu > kaşlarınıda siyah boyatırsın sper olur hem çekici hemde kullanışlı bir renk siyah bence.)

canım ya cesaret edemiyom bi türlü siyaha yaa aslında çok istiyorumda :( ten rengim beyaz ve soluk kaşlarımda seyrek ya sanki hiç bi şeyim siyaha uymayacakmış gibi geliyo bu arada gözlerimde koyu kahve

benim de tenim solgun makyaj yapmadığımda hastaymısım gıbı dolasıyodum etrafta gozlerım kahve kaslarım acık renk ve seyrek tıpkısının aynısı yanı :1: bundan ıkı uc sene once sacıma golge attırmıstım hıc yakısmadı aynı aksamı loreal koyu kestane ye boyadım sıyah gıbı oldu cok ta yakıstı herkes cok begendı sadece rımel surmek bıle gunluk makyaja yetıyodu yalnız bı sorun var dıpler acılınca tum sacını boyama ben oyle yaptım hata yaptım uclar hep koyu kaldı sac rengımı degıstırdım yıne uclar koyu yenı yenı gıtmeye basladı bu yuzden bence kuafore boyat daha guzel yapıyolar

ayy canımm tam beni tarif ettin :)peki kaşlarına nası bi çözüm buldun onlarıda boyadınmı aynı saç boyasıyla..?? bidee dip boyası yaparaken sadece dipleri boyasak tam uçlara gelmeden olmazmı yani illaki kuaföremi gitmek lazım ?? bidee dün bir arkadaşım geldii saçlarını kahverengine boyatmış yarısından sonrasını uçalara doğru giderek açılan bir kahve ve uçları sarı yapmışlar o kadar hoş durmus kı

benim yenim sarı alt tonlu soluk gözlerim yeşil-mavi , karamel , kızıl , sarı , siyah , bakır hepsini denedim ve tabi en en güzel siyah oldu ,
cesaret edemezseniz kahve ye boyayabilirsiniz ,
ben koyu kahveye döndüm karamelden ve çok rahat ve mutluyum ,
karamel dahha solgun gösteriyordu ve makyaj istiyordu , sarı zaten tam bir fiyasko ...
bakır ve kızıl tamamen bir sorun,dert hiç bulaşmayınız ama canlı gösteriyor tabiki ...
siyah , kahve , koyu kahve hem canlı gösteriyor hem rahat hem teni çok taze gösteriyor , tansiye ederim ..ben palette 4.0a boyadım ve 4-5 yıkamadan sonra budur dedim :jeyyar:
ve çok konuştum evet kaydirigubbakcemile3

yok canım çok degıl çok güzel konustun :)) evet haklısın sanırım 4-0 ıyı bi seçim olabilir senin gözlerin renkli ama siyah o yüzdende ıyı gıtmıs olabılır benımkı koyu kahve....bu arad siyahtan niye vazgeçtin ??

ben 4.0 ve 5.1 i karıstırıp boyadım gayet güzel oldu, sacım koyu kumral zaten dip gelince de cok sırıtmıyor tavsiye ederim..

siyahtan aslında vazgeçmek yaptığım en büyük hata oldu ,
ölesine dip yaptırmaya gitmiştim kuaförüm açalım dedi tamam dedim ama hiç o anlatılanlar gibi, siyah saçın güçlüğünü yaşamadım ama bence sana da yakışır koyu renk saç , gözlerinin rengi de koyuysa çok güzel olur bence , ben çok severim böle koyu renk saç koyu renk göz , latinler gibi boshayallersmile

kaşlarımı kalemle boyuyodum kahverengi kalemle bıraz belırgınleştırıyodum sonra kuafore gıttıgımde boyayla boyadı ama ben begenmedım kaşlarım koyu renk olunca guzel durmuyo kalem daha guzel bence dip boyasına gelınce ben de pek anlamıyorum :1: o yuzden kuafore gıt dedım becerebılırsen ne ala kendın de boyarsın ozamn ya aslında benım de sorunum sac rengı :delphin: degıstırıcem ama karar veremıyorum bı de benım beyazım da var onlar olmasa hıc boyatmam ya neyse canlı bı kahve ıstıyorum ama akınca kızıl gıbı olmasın off offff :çok üzgünüm: neyse canım sıktım senı bence sen bı kuafore gıt ya da bu ısten anlayan bı arkadasına danıs uygun rengı oyle sec ama bence koyu olsun bayanssulusmile

kaşlarımı kalemle boyuyodum kahverengi kalemle bıraz belırgınleştırıyodum sonra kuafore gıttıgımde boyayla boyadı ama ben begenmedım kaşlarım koyu renk olunca guzel durmuyo kalem daha guzel bence dip boyasına gelınce ben de pek anlamıyorum :1: o yuzden kuafore gıt dedım becerebılırsen ne ala kendın de boyarsın ozamn ya aslında benım de sorunum sac rengı :delphin: degıstırıcem ama karar veremıyorum bı de benım beyazım da var onlar olmasa hıc boyatmam ya neyse canlı bı kahve ıstıyorum ama akınca kızıl gıbı olmasın off offff :çok üzgünüm: neyse canım sıktım senı bence sen bı kuafore gıt ya da bu ısten anlayan bı arkadasına danıs uygun rengı oyle sec ama bence koyu olsun bayanssulusmile

canım benım ne demek sıkmak..bayılıyorum boyle yardımlaşmaya.demek sende karar vermeyenlerdensin.yaa insan tecrübelerden faydalanmak istiyo.mesela benım gibi cildi solgun kaş rengi açık olanlardan..:) bizde böyle böyle karar vercez doğru rengi bulacaz inşallah tşk ederim tatlım

siyahtan aslında vazgeçmek yaptığım en büyük hata oldu ,
ölesine dip yaptırmaya gitmiştim kuaförüm açalım dedi tamam dedim ama hiç o anlatılanlar gibi, siyah saçın güçlüğünü yaşamadım ama bence sana da yakışır koyu renk saç , gözlerinin rengi de koyuysa çok güzel olur bence , ben çok severim böle koyu renk saç koyu renk göz , latinler gibi boshayallersmile

İnsallah cesaret edebilirim siyaha :)zemuszemus kötü olduğunu düşünsene bi daha geride dönemezsin en iyisi yavas yavas siyaha yaklaşmak sanırım

bence siyah boyatıp hiç riske girmeyin çünkü sıkıldığınızda geri dönüşü çok yıpratıcı olabiliyor ama koyu kahve deneyebilirsiniz,neredeyse siyah kadar koyu ve parlak oluyor ve en önemlisi yüze sert bi ifade vermiyor :)

Back
X