• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun bir cilde hangi renk ?

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar cildim çok solgun yani makyaj yapmasam hasta zannedecekler :( kaşlarım seyrek ve açık kahve...yüzümü daha canlı göstermek için saçımı ne renge boyamalıyım.şu anki rengi açık kahverengi :( lütfen önerilerinizi esirgemeyin sevgili arkadaşlarım

canım aynen tarif ettiğin gibiyim bende. kızılımsı karamel tonları bize daha çok yakışır.neva colorun bakır akaju ve açık kumralını karıştırıp boyamıştım.hoş olmuştu

solgun yüzlerde bakır çok kötü duruyor onu söyleyebilirim.
benimde yüzüm solgun. bakır yaptığımda çok kötü olmuştu. solgun yüzlere açık renkler hiç yakışmıyor. ben ne kadar açık renkleri istesemde...

solgun yani sarimsi beyaz tenler olur ya iste oyle..evet sari dahada solgun gosteriyor karamel veya bakiri denemedim.sizce ne renk deneyeyim cok koyu renkler olurmu mesela

siyaha cesaret edemiyorum yaa aslinda cok istiyorum..gozlerimde koyu kahve ama bastada dedigim gibi kaslarim acik renk gerci siyaha boyarim hergun kalemle ama ne biliyim kizlar yardim edin lutfen

bence acik tene yada sarimsi
lacivert güzel GÖZLERIN koyu kahveyse (benimkilerde kahve) ben hep kahverengi tonlari kulaniyorum, hem cok dogal duruyor :D

Bence çikolata kahve,bitter çikolata renkleri güzel olur.Çünkü bu renkler saçları daha canlı gösterir,yüzün de aydınlık durur.

Bence yakışır canım.Açık tonlarda yaparsan cildin daha da solgun görünür.Siyah da sert bir ifade verir,dediğin gibi kaşlarını da ona göre ayarlarsan makyaja bile gerek kalmaz.Açık tonlarda cildini canlı gösterebilmek için makyaj şart.Bitter süper bence:)Tabi bu sadece bir öneri canım kararı vericek kişi yine sensin.

Ama dediğim gibi canım bu renklerden dönüş zordur,Ama parlaklık garanti.Loreal casting iyi mesela.O boyanın koyu tonları tutuyor yalnız açık tonlar tutmuyor.

Canım çok siyah olmasından korkuyorsan bakcastingin sıcak çikolatası da güzel.Bu bayan da saçlarını çikolata karameline boyamış Loreal castingin.Bunlar da güzel.Gördüğün gibi çikolata karamel de çok parlak ama dediğim gibi canım bence açık ton tercih etme.

Eklentiler

• $026[1].jpg
    $026[1].jpg
    12 KB · Görüntüleme: 102
  • $loreal_casting_535[1].jpg
    $loreal_casting_535[1].jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 85
Canım çok siyah olmasından korkuyorsan bakcastingin sıcak çikolatası da güzel.Bu bayan da saçlarını çikolata karameline boyamış Loreal castingin.Bunlar da güzel.Gördüğün gibi çikolata karamel de çok parlak ama dediğim gibi canım bence açık ton tercih etme.
canım benım, kararsızım bide saçımda hint kınası var en altta yani üstüne çok boyadım ama yinede amonyaksız boyalar tutmaz gibi geliyo.. bitter çikolatanın aynısı şöyle igora yada palette falan yokmu ??

tutuyo canım ,patlıcan moru boyadım sonra açık kahve boyadım,hepside tuttu..yokmu bitterin karşılıgı yaa çok güzel görünüyo dedğin gibikaydirigubbakcemile5

Canım Palettede de çok güzel renkler var.Üstelik kutudakinin aynısı ya da yakını tutuyor diyorlar.Bak bu renkler çok güzel aşağıdaki kutularda özellikle 4-5 numaralı boya Bitterin aynısı.Diğerleri de çok güzel.Bence bunlardan birini tercih edebilirsin.

Eklentiler

• $Palette1_53875_72dpi_425H_425W[1].jpg
    $Palette1_53875_72dpi_425H_425W[1].jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $Palette2_53872_72dpi_425H_425W[1].jpg
    $Palette2_53872_72dpi_425H_425W[1].jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $Palette3_53870_72dpi_425H_425W[1].jpg
    $Palette3_53870_72dpi_425H_425W[1].jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 93
Back