- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Biraz ince oldu ama hatamı gördüğümü farketmişsinizdir. Sizin de farketmeniz yakındır umarım.
ee ben negatif cıkarımda bulundum? ne olacak şimdi?Solcu erkek denilince Müslüman olduğu gibi pozitif bir anlam çıkarabilirdin:) Neyse teşekkürler ne diyebilirim ki size daha fazla. Söz de bitiyor.
Konu bilerek böyle açılmıştı.
Sonra şahıs bilerek yazdığı şeyi değiştirip suçu bize yüklemeye çalıştı.
Konunun açılış tarihi, amacı, her şey net :)
sonra gidip entrylarda "hıağ nassı karıştırdım amma kkyı qweqweq" denecek
Neden benim adıma çıkarımda bulunuyorsunuz?
Benim derdim bu değil, ben buralarda yeniyim. Herkesin derdi başka ama. Benim için çok fazla tavsiye içermeyen ancak çok fazla algı okuması yapabileceğim bir vakadır bu başlık. Suç aramak gibi endişelerim yokKendime sonra, başkalarına bakarım elimden geldiğince.
Anlamıyorsan, yazmayabilirsin.ee ben negatif cıkarımda bulundum? ne olacak şimdi?
konu sizin, sevgili sizin ,dert sizin. ben doğru cıkarımda bulunmak için tek tek ''o mu, bu mu'' diye yazmak , sizinle bilmece oynamak zorunda mıyım?
anlaşılmak istiyorsanız adam gibi yazacaksınız bu kadar basit.
yazamadıysanız gelen tepkilere göre diyeceksiniz ki ''yanlış anlasıldım demek istediğim su'' diye anlatacaksınız kendinizi.
gidip hala kendime not diye yazı bırakıyorsunuz... ama saçma karsılastırmanızı düzeltmiyorsunuz. neden? tartısma hosunuza mı gitti?
sonra da gülerek pozitif anlam cıkarabılırdınız diyorsunuz. geç dalganı da sandıgın kadar zeki değilsin...
hakaret mi ettim ?sen nasıl okuyorsun hadi okudun anlamıyorsun bile ...
banane senin inancından ya yetti ama .. yazmıcam artık bildiri gelmesin . ben herkes istediğini düşünür ideolojisine sahibim . bu benim fikrim .. atesitlik din mi dedim ben ?dinsizlik demek olduğunu bilmiyorum evet haklısın ..
humanist ama dinsiz değil sensin . che guevere atesitir ve bunu söyler açık açık ..o dediğin saydığın kişilerin hepsi ateisttir . bunu bilmiyorsan hiç marksizim deme bana . oku araştır . zaten onlar dinlerin eşitliği ortadan kaldırdığını savunur . hey gidi hey özenti gençlik böyle işte bilmeden bir kaç şeyi diline dolar sonrada millete laf yetiştirmeye çalışır .
Saygıyı sizden öğrenecek değilim. Ben de sol fikirliyim ve konu sahibi solcu olanların müslüman olmadığı gibi saçma bi düşünceden yola çıkarak sormuş soruyu. Bunu da ben kendime hakaret kabul ederim.çok değil biraz saygı!!!!!
ben anladım derdini senin merak etme.Anlamıyorsan, yazmayabilirsin.
sen bu konuyu acarken solculari dinini sorgularken bde tavsiyemi bkliyodun ....sozun bittigi yer....Neden benim adıma çıkarımda bulunuyorsunuz?
Benim derdim bu değil, ben buralarda yeniyim. Herkesin derdi başka ama. Benim için çok fazla tavsiye içermeyen ancak çok fazla algı okuması yapabileceğim bir vakadır bu başlık. Suç aramak gibi endişelerim yokKendime sonra, başkalarına bakarım elimden geldiğince.
Aaaaa iyi hatırlattın bugün 1 Mayıs. Açılan konuya bak hele. Tesadüf mü dersin?
Elektrik varsa olurD
Anahtar paspasın altında.Kızlar içim geçti, nasıl kilitleniyor konu?
Bilmem ki ama bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamis derimAaaaa iyi hatırlattın bugün 1 Mayıs. Açılan konuya bak hele. Tesadüf mü dersin?