solcu erkek müslüman kız

sevgili R redvelvetcupcake pazartesi ilk işimiz enstitülerimize gidip ilişiğimizi kesmek olsun zira bu dünyada doğru düzgün kavram sınıflandırması yapamadan "algı okuması" yapmayı başaran insanlar var. siliyorum tezin word dosyasını bilgisayardan sıfırlıyorum kafayı :KK37:

Evet ilk iş yapalım bunu. Ben daha doktora yeterliliği yeni geçmiştim halbuki çok hevesliydim tez dönemim için :oops::oops:

Babama diyeceğim partidir siyasettir işlerini bıraksın, boşa kürek çekiyor meğersem yaratıcı inancı olduğu için sosyalist değilmiş babam :KK57::KK57:

Evet, özenti gençlik olduğum için bir dahakine google araştırmalarımı daha iyi yapacağım, hemen gidip doktora tez danışmanıma bilgisiz bir insan olduğumu ve yazdıklarımı ciddiye almaması gerektiğini, babama da gözümüzü açtığımız andan itibaren sosyalist olarak büyütüldüğümüz halde bir şeyleri yanlış yaptığını kadınlarkulubündeki üye 'sevgican86' nın gerçekleri gözümün önüne soktuğunu söyleyeceğim. Yaklaşık 3500 kitaplık bir kütüphanem var ama yeterli değilmiş bu zamana kadar okuduklarım. Çok teşekkür ederim sayenizde gerçekleri gördüm.

Dip not: Ateist değildir demedim, marksist hümanizme inanır dedim. Başta kendim ateistim her yerde söylerim, neden ateistliği kötü olarak göreyim.
allahım sana geliyorum yaaa ..
sen cidden anlama konusunda bir sıkıntın var .
canım benim ben senin son cümlenle aynı şeyi anlatıyorum sabahtan beri . ben atesitlere hakaret mi ettim ?hala konuşuyorsun sende atestmişsin işte tamam genelde atesit olurlar dedim benle .
isterse 3500 kitabın olsun ister 10000 okuduğunu anlamıyorsan bir işe yaramaz ..ben humanistlikle ilgili birşey söylemedim . atesistler kötüdür demedim bir sürü arkadaşım var çokda iyiler . sen neyi savunuyorsun güzelim .. hadi kk da takılcağına tezini bitir sen ne tezi hazırlıyorsan artık biz o tezleri bitirip mezun olalı yıllar oldu ..

Kızlar içim geçti, nasıl kilitleniyor konu?

Ben böyle beynimde yanan ilk düşünceyi sorgusuzca buraya yazayım milletin ne anlayacağı umrumda olmaz diyerek konu açarsanız içiniz hem geçer hem şişer.

Önce aklınızdakileri mantık süzgecinizden geçirip sonra düzgünce açıklayarak yazarsanız böyle olaylara sebebiyet vermemiş olursunuz.

carmenarseyupost: 40770874 .!.:
senin için geçmedi için şişti
ne alıp veremediğin var şu kavramlarla anlamıyorum niye hep yanlış kullanıyosun?
kapanır birazdan ablayı çağırdık:KK15:

yazmıycam dedim ama dayanamadım kahretsin bunlar hep solculuktan:KK53:
Ahahahahah ayni seyi dusundum yemin ederim icim gecti nedirya :KK70: :KK70:

canım benim ben senin son cümlenle aynı şeyi anlatıyorum sabahtan beri . ben atesitlere hakaret mi ettim ?hala konuşuyorsun sende atestmişsin işte tamam genelde atesit olurlar dedim benle .
isterse 3500 kitabın olsun ister 10000 okuduğunu anlamıyorsan bir işe yaramaz ..ben humanistlikle ilgili birşey söylemedim . atesistler kötüdür demedim bir sürü arkadaşım var çokda iyiler . sen neyi savunuyorsun güzelim .. hadi kk da takılcağına tezini bitir sen ne tezi hazırlıyorsan artık biz o tezleri bitirip mezun olalı yıllar oldu ..

29 yaşındasınız ve doktora tezinizi bitireli yıllar mı oldu? Hangi ülke orası?
Gerçekten bana çok şey öğrettiniz bugün, çok teşekkür ederim.

Evet ilk iş yapalım bunu. Ben daha doktora yeterliliği yeni geçmiştim halbuki çok hevesliydim tez dönemim için :oops::oops:

Babama diyeceğim partidir siyasettir işlerini bıraksın, boşa kürek çekiyor meğersem yaratıcı inancı olduğu için sosyalist değilmiş babam :KK57::KK57:

neyse ki güzel bir anı olarak kalacak sende, benimki bu yaz bitecekti ama heyhat!:cry:
bence hemen uyarmalısın babanı o da sıfırlasın bizim gibi hayat çok güzel duble yollar var hem :KK53:

ooo hangi kürsüde profsunuz sayın hocam? saygılar:KK53:

ben solcuların dinini sorgulmadım, siz sorgulandıkları zannına kapıldınız.
Hahahaha :)

Sayende 1 mayis kk da sağcı, solcu ve Dincilerin fikir birliği yaptığı bir şenliğe dönüştü:confused:

En ayrı düşünen arkadaşlar bile solcular da müslüman diyerek aynı fikirde birleşti ama sen hala ayni yerdesin

neyse ki güzel bir anı olarak kalacak sende, benimki bu yaz bitecekti ama heyhat!:cry:
bence hemen uyarmalısın babanı o da sıfırlasın bizim gibi hayat çok güzel duble yollar var hem :KK53:

Aslında iki sene önce girecektim yeterliliğe, lisanstan sonra bütünleşik doktoraya başladığım için, ama araya bir hamilelik soktuğum için danışmanım izin vermedi bu seneyi buldu :oops:

29 yaşındasınız ve doktora tezinizi bitireli yıllar mı oldu? Hangi ülke orası?
Gerçekten bana çok şey öğrettiniz bugün, çok teşekkür ederim.
doktora tezi hazırlamadım ..ama lisansı bitiriken tezimi hazırladım canım ...
sen git birez doktora yap bence burda vakit öldürme ..neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz .önce komunistler atesittir dedim diye kıyameti kopardınız bir kaç örnek verince pıss diye söndünüz şimdide doktora hazırlıyorum ama bennn diye sözde kendinizi öviyorsunuz . hadi sana iyi çalışmalar ..ben solcular atesittir demedim . uç noktada olanlar için konuştum ve verdiğim örneklerle sabit bu zaten . bunu kabul etmeyende cahildir bilgisizdir nokta .

X