- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım canım memnunum fakat kokusu çok ağır geliyor bana
Solente Actinita kullaniyor annem. Guneste cikan minik kahverengi lekeler icin cok memnun
kızlar acil yardım dün solante actinica aldım eczaneden geçen sene solante acnes almıştım fazla kullanmadım,tabi bir sene olunca açıldıktan sonra yeni almak gerekiyormuş şimdi kararsız kaldım gidip değiştirsem mi diye açmadım henüz solante irrita diye içinde papatya da olan alerjik iritasyonlu ciltler için krem çıkarmış benimde alerjik gibi kırmızılıklar oluyor ve güneş kremi sürünce cildi koyultmasın istiyorum actinica ve irrita kullanan var mı yapıları nasıl:44:
içindekilerde parfum var mı?
içindekilerde parfum var mı?
Mrb kızlar :) Solante acnes güneş kremini kullananlardan yorum alabilir miyim? Cildimde fazla olmasa da sivilce sorunu var gittigim doktor bu günes kremini kullanmamı söyledi. Bir de size sorayım dedim kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerse cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim:)
arkadaşlar doktor bana da solante acnes yazdı ama bu kapatıcı özelliği olandan ama acık tenliyim ve tek tip renk oldugu söylendi yüzümü daha koyu düşmesini istemiyorm sizce hangisi daha uygun olur normal olan mı kapatıcı özelliği olan mı yardımınızı bekliyorm