mrb arkadaşım. Gözün aydın bebişini kucağına almışsın Allah analı babalı büyütür inşallah. Nasıl bebeğin Vartikül genişlemesi vardı beyninde. Nasıl beslenmesi falan. kafası çok büyük mü. Benim bebişte de varda 35+5 haftalık ve 11,5 mm çıktı sıvı miktarı. Kafası büyük diyorlar benimki için. Çok korkuyorum inan. seninkinin kafası nasl cnm?Yaptım. Canm şuan kucağımda uyuyor darısı başına inşallah şimdilik herşey yolunda ventrikul lerle alakalı aklımda bişey kalmasın diye belki bi muayene ettiririm bakalim
Cnm slmlar nasılsın iyisindir inşallah. Nasıl oldu bebişinin kafasındaki sıvı inşallah durmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim bugün kontole gittim 35+5 haftalık 11,5 mm çıktı. Çok az bir artma var diyo doktor. Bakalım inşallah Allah hepimize yardımcı olur ve bir an önce durur. Hfataya gene kontrole gidecem bu kez Beyyin Doçentide bebişe bakacak kadın doğumcu ile beraber. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık sıhhat verir inşallah.Amin inşallah cnm
Tesekkur ederim Kafası büyük derken günümü önden gidiyor ?mrb arkadaşım. Gözün aydın bebişini kucağına almışsın Allah analı babalı büyütür inşallah. Nasıl bebeğin Vartikül genişlemesi vardı beyninde. Nasıl beslenmesi falan. kafası çok büyük mü. Benim bebişte de varda 35+5 haftalık ve 11,5 mm çıktı sıvı miktarı. Kafası büyük diyorlar benimki için. Çok korkuyorum inan. seninkinin kafası nasl cnm?
Cnm slmlar nasılsın iyisindir inşallah. Nasıl oldu bebişinin kafasındaki sıvı inşallah durmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim bugün kontole gittim 35+5 haftalık 11,5 mm çıktı. Çok az bir artma var diyo doktor. Bakalım inşallah Allah hepimize yardımcı olur ve bir an önce durur. Hfataya gene kontrole gidecem bu kez Beyyin Doçentide bebişe bakacak kadın doğumcu ile beraber. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık sıhhat verir inşallah.
Mrb iyi olmaya çalışıyorum sağolasın cnm dün fetal Mr a girdim pazartesi sonuçları alcaz inşallah sıvı azalmıştır diye dua ediyoruz inşalah sonuçlar da düşük çıkar yine paylasirim burdan yazarim sizeCnm slmlar nasılsın iyisindir inşallah. Nasıl oldu bebişinin kafasındaki sıvı inşallah durmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim bugün kontole gittim 35+5 haftalık 11,5 mm çıktı. Çok az bir artma var diyo doktor. Bakalım inşallah Allah hepimize yardımcı olur ve bir an önce durur. Hfataya gene kontrole gidecem bu kez Beyyin Doçentide bebişe bakacak kadın doğumcu ile beraber. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık sıhhat verir inşallah.
Amin inşallah haftaya gelismelerden haberdar et inşallah azalır sizinkideCnm slmlar nasılsın iyisindir inşallah. Nasıl oldu bebişinin kafasındaki sıvı inşallah durmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim bugün kontole gittim 35+5 haftalık 11,5 mm çıktı. Çok az bir artma var diyo doktor. Bakalım inşallah Allah hepimize yardımcı olur ve bir an önce durur. Hfataya gene kontrole gidecem bu kez Beyyin Doçentide bebişe bakacak kadın doğumcu ile beraber. Hepimizin bebişlerine Allah sağlık sıhhat verir inşallah.
inşallah cnm dua edecem bebişin için. Allah bir an önce durdurur o sıvıyı inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum paylaşırsın cnm. bende çarşamba randevum var beyin cerrahı ve kadın doğumcum beraber bakacaklaar. İnşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirim. Sonuçları paylaşırım senle kal sağlıcaklaMrb iyi olmaya çalışıyorum sağolasın cnm dün fetal Mr a girdim pazartesi sonuçları alcaz inşallah sıvı azalmıştır diye dua ediyoruz inşalah sonuçlar da düşük çıkar yine paylasirim burdan yazarim size
Bugün Mr sonucunu aldım sağ 19 sol 20 mm olmuş maalesef gün geçtikçe artıyor ve biz napcagimizi bilmiyoruz dualarinizi eksik etmeyin
Allah razi olsun cnm sebebi söylemedi başka bi anomali yok olcumlerin daha kesin net olması için Mr çekildi şu an için bişey demediler çarşamba profa gitcem bakalım ne dicekAllah sana ve bebeğine yardımcı olur inşallah ve bir an önce durup sıvı miktarı düşer diye dua edecem bebişin için. Peki cnm doktor ne dedi ya da ne önerdi. Başka bir anomali yoktur inşallah. Sebebi neymiş MR onun için çekiliyor benim bildiğim. Bişey demedi mi doktorun?
İnşallah güzel ve sağlıklı haberler verir sana doktorun. Çok ama çok dua edecem bebiişlerimiz için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gideceğin prof ne doktoru cnm. Kadın doğumcu mu yoksa beyin cerrahı mı?Allah razi olsun cnm sebebi söylemedi başka bi anomali yok olcumlerin daha kesin net olması için Mr çekildi şu an için bişey demediler çarşamba profa gitcem bakalım ne dicek
Anladım cnm inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle gelirsin bize. Benimde çarşamba randevum var kadın doğumcum ve Beyin Doçenti beraber bakacaklar bebişime ona göre doğumla ilgili ve beyinle ilgili bişey diyecekler bana. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat verir inşallah cnm. Dönüşte güzel haberlerini bekleriz buraya yazasın cnm. Ben akşam gelirim o zaman yazarım Allahın izniyle.Kadın doğumcu eğer erken doğum ameliyat falan derse beyin ve sinir cerrrahina da gitcem
Tüm cnm sen de bizi bilgilendirme inşallah sende güzel haberlerle gelirsinAnladım cnm inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle gelirsin bize. Benimde çarşamba randevum var kadın doğumcum ve Beyin Doçenti beraber bakacaklar bebişime ona göre doğumla ilgili ve beyinle ilgili bişey diyecekler bana. Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat verir inşallah cnm. Dönüşte güzel haberlerini bekleriz buraya yazasın cnm. Ben akşam gelirim o zaman yazarım Allahın izniyle.
Cnm stres yapmana gerek yok inşallah bebişin iyidir. Ama içim rahat değil diyorsan araştır ve iyi bir beyinciye götür derim. Cnm peki beslenmesi filan nasıl. Doktorum beslenmeye bakarız biz. Eğer çocuklar normal besleniyorlarsa 2-3 ay sonra beyinciye gösterilir demişti.Kızlar bende bebeğimi çocuk nuroloji ye götürmek istiyorum karnımdayken olan artıştan dolayı ama yinede çok korkuyorum kötü bişey diyecek diye bide maşallah sordum muayene ücreti 350 TL mis ve bu medipol de şok oldum duyunca
Sigorta karşılıyor hali bu fiyat profesor dr o yüzdenmis beslenmemiz iyi çok şükür gelişimine gayet iyi Hamd olsun beslenmeyle ne alakaliymiş canm ?Cnm stres yapmana gerek yok inşallah bebişin iyidir. Ama içim rahat değil diyorsan araştır ve iyi bir beyinciye götür derim. Cnm peki beslenmesi filan nasıl. Doktorum beslenmeye bakarız biz. Eğer çocuklar normal besleniyorlarsa 2-3 ay sonra beyinciye gösterilir demişti.
Bu arada geötüreceğin nörolog hangisi bu böyle pahallı ya. SGK medipolde hiç karşılamıyor mu bişey cnm?
Yuh ya SGK karşılanmış hali buysa vay Sigortasızların haline bu ne ya adam insan soyuyırlar resmen. Cnm doktorum bir çocuğun en ufak bir problemi varsa dahi mutlaka ama mutlaka beslenmesi kötü olur az yer dedi. Eğer bir çocuk normal besleniyorsa %90 sağlıklıdır diye düşünüyoruz dedi doktorum. Çünkü benim doğumum yaklaştı ya, sanırım 10 güne kadar doğumum olur. Ondan doktorlarla konuştum bebişime doğar doğmaz MR filan çekilecek mi bir müdahale yapılır mı diye araştırdım. Doktorlar genelde dediği o. Beslenme iyi ise 2 aya kadar hiç bir şey yapmaya gerek yok. Ondan sonra gelip gerekli tetkikleri yaparız dedi.Sigorta karşılıyor hali bu fiyat profesor dr o yüzdenmis beslenmemiz iyi çok şükür gelişimine gayet iyi Hamd olsun beslenmeyle ne alakaliymiş canm ?
Slmlar cnm şimdi kontrolden geldik ve hayırlı haberlerim var sana :)Allahıma milyonlarca şükürler olsun bebşimin beynindeki sıvı miktarı azalmış. Yani lateral ventikül küçülmüş. Geçen hafta 11,5 mm olarak ölçmüştü doktorum. Bugün Kadın doğumcum ve Beyin Cerrahı birlikte baktılar 5 kez filan ölçtüler en fazla 8,9 mm olarak ölçtüler :)) şükürler olsun Allahıma. Beyin Cerahının dediği şey cnm eğer başka anomali yoksa genellikle son haftalarda sıvı miktarı azalıp normal seviyeye geliyor. Beyin Cerrahı geçen hafta bir vaka vardı öyle dedi 16 mm olarak ölçtük dedi ama bir hafta sonra geldi baktık 9,5 mm ye gerilemişti dedi ve bu bebek 37 haftasına girmişti en son ölçtüğümde dedi. Bebeklerde başka bir anomali yoksa genellikle son haftalarda bu sıvı azalır ve bir sorun olmuyor dedi bebeklerde.Tüm cnm sen de bizi bilgilendirme inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Cnm çok sevindim senin adına inşallah bizimkide azalır bende gittim bugün Prof ayrintilida tekrar baktı 17 mm ölçtu ve oda eğer devam ederse üniversite hastanesinde beyin cerrahlariyla konseyle görüşüp ona göre karar verilecek şu an sant ameliyatina gerek yok ama ilerlerse ameliyat gibi görünuyor dedi inşallah bizimkide azalır da ameliyata gerek kalmaz bizde de başka bi anomali yokSlmlar cnm şimdi kontrolden geldik ve hayırlı haberlerim var sana :)Allahıma milyonlarca şükürler olsun bebşimin beynindeki sıvı miktarı azalmış. Yani lateral ventikül küçülmüş. Geçen hafta 11,5 mm olarak ölçmüştü doktorum. Bugün Kadın doğumcum ve Beyin Cerrahı birlikte baktılar 5 kez filan ölçtüler en fazla 8,9 mm olarak ölçtüler :)) şükürler olsun Allahıma. Beyin Cerahının dediği şey cnm eğer başka anomali yoksa genellikle son haftalarda sıvı miktarı azalıp normal seviyeye geliyor. Beyin Cerrahı geçen hafta bir vaka vardı öyle dedi 16 mm olarak ölçtük dedi ama bir hafta sonra geldi baktık 9,5 mm ye gerilemişti dedi ve bu bebek 37 haftasına girmişti en son ölçtüğümde dedi. Bebeklerde başka bir anomali yoksa genellikle son haftalarda bu sıvı azalır ve bir sorun olmuyor dedi bebeklerde.
Sende durum nasıl seninde inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alırız. MR sonucunu doktoruna gösterecektin. Gelince yazarsın cnm. Dualarım bebişin için.....
inş cnm dua edecem bol bol bebişin için. Başka anomali olmaması çok iyi bence ilerki haftalarda düzelir sıvı miktarı. Allaha bol bol dua et cnm . Pozıtif düşünmeye çalış ltfnCnm çok sevindim senin adına inşallah bizimkide azalır bende gittim bugün Prof ayrintilida tekrar baktı 17 mm ölçtu ve oda eğer devam ederse üniversite hastanesinde beyin cerrahlariyla konseyle görüşüp ona göre karar verilecek şu an sant ameliyatina gerek yok ama ilerlerse ameliyat gibi görünuyor dedi inşallah bizimkide azalır da ameliyata gerek kalmaz bizde de başka bi anomali yok