- 18 Haziran 2016
- 217
- 124
- 36
Inşallah cnm sağolasıninş cnm dua edecem bol bol bebişin için. Başka anomali olmaması çok iyi bence ilerki haftalarda düzelir sıvı miktarı. Allaha bol bol dua et cnm . Pozıtif düşünmeye çalış ltfn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnm sağolasıninş cnm dua edecem bol bol bebişin için. Başka anomali olmaması çok iyi bence ilerki haftalarda düzelir sıvı miktarı. Allaha bol bol dua et cnm . Pozıtif düşünmeye çalış ltfn
Kızlar benimde size haberlerim var dün bebeğimi doktora götürdüm hem böbreği hem leteral ventrikul le bakıldı her ikisi de normal seviyelerde gayet iyi dendi çok şükür dr dediki hamileliğin 3. Döneminde böyle şeyler olabiliyor doğunca düzeliyor dedi sizde içinizi ferah tutun bence.inş cnm dua edecem bol bol bebişin için. Başka anomali olmaması çok iyi bence ilerki haftalarda düzelir sıvı miktarı. Allaha bol bol dua et cnm . Pozıtif düşünmeye çalış ltfn
Kızlar benimde size haberlerim var dün bebeğimi doktora götürdüm hem böbreği hem leteral ventrikul le bakıldı her ikisi de normal seviyelerde gayet iyi dendi çok şükür dr dediki hamileliğin 3. Döneminde böyle şeyler olabiliyor doğunca düzeliyor dedi sizde Çok sevindim cnm bebeğinin iyi olmasına inşallah bizimkide düzelir
rabbim yardımcımız olsun cnm bende 29 haftalık hamileyim bizim bebeğinde sol lateral ventikül 10 mm çıktı iki haftaya randevu verdi büyüyüp büyümediğine bakılacak rabbim yardımcımız olsun konu evlat olunca çok zormuşMerhaba arkadaşlar ben 30 haftalık erkek coçuga gebeyim. Gebelik sürecinde düzenli olarak doktora gittim ve bütün testleri yaptırdım. Ancak 3 gün önce eşimin ısrarı ile 4 D ultrason ile bebği görmek için özel bir hastaneye gittik. doktor az biraz bebği 4d ultrson ile gösterdikten sonra bebeğin kafa yapısını incelemeye başladı. O an içimde bir gerginlik oldu çünkü bir aksilik olduğunu hissettim. Doktor rahmin içindeki bebeğin sol lateral ventikül 13 mm ölçtü ve takip edilmesi gerek dedi. Şuan gerek ben gereksede eşim üzüntüden yıkılmış durumdayız. doktor tıp fakültesine yönlendirdi. açokcası çok ama çok korkuyoruz rabbim yardımcı olur insallah
Merhaba arkadaşlar;
Bundan 11 ay önce sıkıntımı sizinle paylaşmıştım.şuan oğlum 9 aylık.çok şükür sağlıklı maşallahı var.lütfen içinizi sıkmayın sakın hamilelik sürecinizi kötü geçirmeyin.ben çok zor zamanlar geçirdim.ama siz içinizi ferah tutun.çünkü hiçbişey çıkmıycak sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alcaksınız.12-13 mm e kadar erkek çocukda normalmiş zaten.bence tamamen doktorlar üstünden sorumluluk atmak için yapıyorlar.hele benim doktorum beni o kadar korkutmuştu ki aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyodum.takmayın kafanıza.önemsenicek birşey değil bu ölçüler.
Merhaba,Kızlar merhaba.. bebeklerinizin durumu iyidir umarım... gelişmeler nasıl gidiyor.. bende benzer durumdayım ve fazlasıyla endişeliyim... bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
Merhaba ;Merhaba,
Ben 16 ay once yazmisim buraya. 9.8 mm cikmisti ve yasadigim korkulu gunleri hatirlamak bile istemiyorum. Simdi ise cok sukur boş yere endise etmisim diyorum. Oglum 13 aylik ve saglikli bir bebek. Hamileligimde sonraki olcumlerde hic artis olmadi hatta gittigim diger doktorlar 8 mm olarak olctuler. 9.8 mm olcen doktor sanirim hatali olcmus. Bir daha o doktora gitmedim.