sol lateral ventrikül:(

Kızlar dua edin medipol e randevu aldım gidicem bakalım inşallah hayırlı haberler alırım

Hazırlanıyorum şuan 2 de randevum bacaklarım titriyor aklımdaki herşeyi sormak istiyorum ama oraya gidince beynim donuyo sanki

Ay rabbime Hamd 5 mm ölçtü bu bebekte bence hiç bişey yok gayet normal herşeyi dedi dr işte bu ya 20 dakika inceledi herseyime baktı kan akımına kadar bayildim bayramdada nöbetçiymis:) darısı sizin basiniza kadın direk cep nosunu verdi bişey olursa msj at diye

Cok swvundim cnm...zaten senn 7ye dusmus bu gayet normal simdi iiice rahatlamissindir cok mutlu oldum

Şimdilik rahatım çok şükür de yüzünü sağlıklı olduğunu görmeden rahat etmem yinede sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah bu doktoru çok begendim 2 defa daha anca görürüm zatrn

Kızlar önce ali ipek baktı 13.5 dün Zekai tahire hastanesine de gittim orda sağ 12 sol 14 ölçüler amniyosentez yaptirmami önerdiler ben çok kararsızim

Kızlar önce ali ipek baktı 13.5 dün Zekai tahire hastanesine de gittim orda sağ 12 sol 14 ölçüler amniyosentez yaptirmami önerdiler ben çok kararsızim
Canm o riskli bildiğim kadarıyla kesin emin olmak istiyorum dersen yaptir eşlik eden başka bir anomali varmı?

Ben ankara da oturuyorum aslında özel hastaneye gidiyorum doktorum bu sıvı birikimini onemsemedi ilerlemezse bu şekilde bile doğa birsey olmaz dedi ama raporda korpus kallosum normalden incedir yazıyo bunu taktı bu yüzden amniyosentez düşün sıvı birikimi için de mr yaptiralim dedi

Anladım canm o birikime değil de inceliği düşünüyor İstanbulda önereceğim doktorlar olurdu ama Ankaradasın dert etme dua et bol.bol hiç birimiz başımıza negelecek bilmiyoruz allah kimseyi evladıyla sınamısın

Ben 22 haftalikken 14 mm di şimdi 25 haftAligim 18 mm olmuş doktor yapacak birsey yok takip edilecek dedi ama gitgide sıvı miktarı artiyor

Yok canım bi doguramadim. Bu hafta son haftam bakalım en son sorduğumda kafasında bir sorun biriken sıvı görmüyorum dedi ama bakalim. Beklemek zor yinede bunalımdayım resmen bebegim doğunca beni ne bekliyor meraktayım rabbim yardım etsin bizlere senin tek tarafli miydi sıvı artışı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…