Alla allah ya senin 18inde mi olman gerekiyordu tam tarihi ne? Gecikmen olur muydu? Bu arada yas yasindasin kiz sen merak ettim bebis :)
Canım döngünün 11. Günü doktora gittiğimde sağda 15 mm yumurtan var dedi hatta o zamanda sol tarafım ağrıyordu şaşırmıştım yumurtanın sağda olmasınaYumurtlamanin hangi tarafta oldugunu nerden anladin canim? Doktor takibinde mi? Ben sahsen hic anlamam dason bi haftadir sol tarafimda agri var sadece ama regl olacakmisim gibi de. Yarin olmazsam 1-2 gun gecikince test yapcam bakalim.
hii degisik. acele etme canim erkenden bakinca negatif oluyo insan uzuluyor bir iki gun geciksin yap, guzel haberle gel :)Canım döngünün 11. Günü doktora gittiğimde sağda 15 mm yumurtan var dedi hatta o zamanda sol tarafım ağrıyordu şaşırmıştım yumurtanın sağda olmasına13. Günde muhtemelen çatladı diye düşünüyorum. Bugünde döngünün 21. Günü. Regl döngüm 26-28 arasında değişiyor
Alla allah ya senin 18inde mi olman gerekiyordu tam tarihi ne? Gecikmen olur muydu? Bu arada yas yasindasin kiz sen merak ettim bebis :)
Cok stres yaptigin icin mi olmadi ya. Ya da hamile misin de acaba gec mi dollendi ne oldu ya. 30 yasindayim ben de26 27 de olurdum genellikle ama bugün 32.gün hala olmadım ama dün testim negatif çıktı (1.20)35 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
Cok stres yaptigin icin mi olmadi ya. Ya da hamile misin de acaba gec mi dollendi ne oldu ya. 30 yasindayim ben de
Benimde adetime 6-7 gün var. Bu ay sağdan yumurtladım ancak sol kasığımda doluluk gibi ağrı diyemeyeceğim bir hissim var. Sizin yumurtlama hangi taraftan olmuştu hatırlıyor musunuz
Yumurtlama takibi yapıyordum o zman sol tarafım ağrımıştı. Tahminen tabi ki net değilYumurtlamanin hangi tarafta oldugunu nerden anladin canim? Doktor takibinde mi? Ben sahsen hic anlamam dason bi haftadir sol tarafimda agri var sadece ama regl olacakmisim gibi de. Yarin olmazsam 1-2 gun gecikince test yapcam bakalim.
Baya da gecikti ama evde mi test mi yapsan. Baktin ikinci cizgi gorunuyor kan verirsin kuzum.Yani şöyle söyleyeyim hiç stres yapmadım artık aklımdan da çıkarmıştım çocuk fikrini.Salı günü adetimin gelmesi gereken gün hiç yaşamadığım ağrılar başladı.Sol kasığımda bel sırt ağrıları.Beyaz akıntı geldi.Baş dönmesi ara ara oldu.Adetim de olmayınca acaba mı dedim yoksa hiç aklımda yoktu.Ama negatif çıktı test
Baya da gecikti ama evde mi test mi yapsan. Baktin ikinci cizgi gorunuyor kan verirsin kuzum.
En garanti yontem o zaten canim insallah guzel haberlerle gelEvde hiç test yapmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum.Yarın gidip tekrar kan testi yaptıracağım.Hamile olduğumu hissediyorum adetim olacak gibi değil ne akıntı var ne de adet olacak hissi.Erken test yaptık bence o yüzden çıkmadı
En garanti yontem o zaten canim insallah guzel haberlerle gelben bugun olucam kesin. Bildigin regl oncesi agrilarim bugun iyi e kendini belli etti. Nasip diger aya artik :)
Kaç gün geciktin canımİnan canım hiç öyle bir beklentim yoktu durduk yere bu ağrıların olması hamileliği düşündürdü yoksa aklıma bile gelmiyordu artık olmazsa bir hayır vardır diyordum adetim de gecikti umarım farklı bir sorun yoktur
Eşine söyleme, test yap .sonuçta merak eden sensin .o merak etmiyorsa bunu bilmek zorunda degilTest yapmak istedim aslında iş çıkışı eşime gidip test yapalım dedim vazgeçirdi beni.Her seferinde negatifi görmekten yoruldum diyorBiraz daha geçsin öyle yapalım dedi.Ama iki gün adetim gecikti ve belirtiler beni çok heyecanlandırdı sabırsızlanıyorum
Kaç gün geciktin canım