Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Eğer gebeliğin çok başındaysan küçük olduğu için gözükmemiş olabilir dedi.Verdiğim ilacı kullanmaya başla adet olmazsan pazartesi kan tahlili yap dedi.İlacı 10 gün kullan bırak dedi.Bencr doktor da hamilelikten şüphelendi.Verdiği ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı bir ilaç.(Progestan)

Bizde bir buçuk yıllık evliyiz hiç korunmadık . Bu aynı sol kasığıma ağır göğüsler çok sıcaktı adete dörtgün var aman test yapmayım derken bugün dayanamadım yaptım sonuç hüsran ama olmadığından emindim işte yine heyecan yaptım tabi . Net birşey öğrenmek istiyorsan test yapabilirsin

İster istemez umut ediyor insan ama tabiki her şey nasip kısmet önce sağlık🙏Adetim geciktikten sonra ilk defa gittim doktora

Belki gec döllenmedir. Benim de adetime yaklasık 10 gün 2 hafta falan varken iki gün peceteye pembe kan geldi erken adet oluyorum sandım agrım falan yoktu . Adetime bikac gün kalada asırı derece 2-3 gün sürecek sekilde sol kasik agrim olmustu egilip kalkarken bile zorlayacak sekilde . Üsüttüm kendimi acaba ondan mi diye düşündüm birkac gün sonra test yapmistim pozitifti. Bide enteresan sekilde metal tadi vardi agzimda beni rahatsiz edecek sekilde meger simdi simdi öğreniyorum gebelik belirtilerinden biriymis agizda metalik tat gelmesi insallah bebek bekleyen herkese allah nasip etsi. Güzel haberlerinizi beklliyoruz
AdChoices
ADVERTISING​
Kızlar merhaba.Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Dün başlayan bugün de devam eden sol kasık ağrısı var ağrı ayaklarıma ve belime vuruyor.Göğsümde çok nadir ağrı oluyor bir de kısa süreli baş dönnesi oluyor .Gebelik olabilir mi acaba.Negatif çıkar diye test yapamıyorum çünkü 17 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadığımız halde hiç gebelik olmadı.Bu ay hayıt hapı kullandım acaba etkisi oldu mu diyorum.Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏
Belki gec döllenmedir. Benim de adetime yaklasık 10 gün 2 hafta falan varken iki gün peceteye pembe kan geldi erken adet oluyorum sandım agrım falan yoktu . Adetime bikac gün kalada asırı derece 2-3 gün sürecek sekilde sol kasik agrim olmustu egilip kalkarken bile zorlayacak sekilde . Üsüttüm kendimi acaba ondan mi diye düşündüm birkac gün sonra test yapmistim pozitifti. Bide enteresan sekilde metal tadi vardi agzimda beni rahatsiz edecek sekilde meger simdi simdi öğreniyorum gebelik belirtilerinden biriymis agizda metalik tat gelmesi insallah bebek bekleyen herkese allah nasip etsi. Güzel haberlerinizi beklliyoruz

AdChoices
ADVERTISING​

Amin inşallah canım.Sağlıkla olcaksa olsun önce kendi sağlığımız.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin 🙏

Eğer gebeliğin çok başındaysan küçük olduğu için gözükmemiş olabilir dedi.Verdiğim ilacı kullanmaya başla adet olmazsan pazartesi kan tahlili yap dedi.İlacı 10 gün kullan bırak dedi.Bencr doktor da hamilelikten şüphelendi.Verdiği ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı bir ilaç.(Progestan)
Ay Allahim insAllah oyledir.

X