Ya enterasandir 2-3 gundjr benim de sol kasikta agrim var bat 22 kasim
Benim de ilk gecen ay kimyasal yasadim cok korkuyorum tekrarlamasindan. InsAllah pozifif bilgiler paylasiriz :) senin iki gun kalmis bir erken gebelik testi yapabilirsin gibi geldi bana :)
travmam oldu bı kere basıma gelince, ınsallah gelmez tabi ki. yapma test ya azıcık daha bekle modunu dusurme canım daha da netlessın bıBen de tüp bebek tedavisi sonrası kimyasal gebelik yaşadım içime kurt düşürdün niye tekrar kimyasal olur diye düşünüyorsun ki.Yarın gidip test yapayım diyorum ama erken mi acaba
48 saat hatta 72 saate kadar bile canlı kalabiliyormuş canım, rabbim nasip ederse olur neden olmasınKızlar selam bir şey soracağım dün ovülasyon teslim çift çizgiyi yani yüksek gösteriyordu ilişkiye girdim fakat bugün daha da yüksek gösteriyor ama eşimle ilişki yaşayamadık mesafeden dolayı acaba gebe kalma şansımı etkiler mi sperm 2 gün canlı kalabiliyor diyorlar ya içim içimi yedi
travmam oldu bı kere basıma gelince, ınsallah gelmez tabi ki. yapma test ya azıcık daha bekle modunu dusurme canım daha da netlessın bı
Umarım48 saat hatta 72 saate kadar bile canlı kalabiliyormuş canım, rabbim nasip ederse olur neden olmasın
Test yaptin mi kuzumBen de öyle düşündüm biraz daha bekleyeyim diyorum.İyi düşünelim iyi olsun canım
Test yaptin mi kuzum
Test yaptin mi kuzum
yaaaa ne guzel 4 gun gecıkme var. inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip eder çok sevindim ben şimdideen :) benım pazar günü regl olmam lazım. 1 haftadır sol kasıgıma gıren cıkan agrılar var. bel bacak ağrım var. akıntım yok ama ben kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum ya.Yok canım yapmadım regl de olmadım.Geçtiğimiz pazartesi ayın 16 sında olmam gerekiyordu.Eşim de bir hafta bekleyelim dedi pazartesi gidip yapmayı düşünüyoruz.Ama bel,sırt ve kasık ağrısı var ve hamilelik belirtisi olan kıvamlı süt beyazı akıntısını da gördüm bugün.Hamileyim gibi hissediyorum
sağlıcakla kucağınıza alın ınsallah yavrunuzu :)Benim tamamen akıntım durdu kupkuru oldum. Kasık agrısıda içerd evir yumru varmış gibi gelen bir agrı oluyor. Test veridm pozitif çıktı sonr ayerleşme kanaması gibi hafif bi lekelenme görüdm 8. Ayıma kadar hiç akıntı gibi bişey görmedim sonra şefafa alıntılar görüdm oda meger suyum geliyormuş az az. Çömelirlen felan aksıgınızd ao yumuruyu hissedersiniz. Elbetteki o yumru benek değil bebek için hazırlanan rahminizin bir kısmı. Ben zayıftım baya o yüzden egilip kalkarken hissediyordum hemen. Ama umursamamıştım çatlatma iğnesinin etkisi sandım
ay zaten almıssınız masallah allah sağlıklı ömürler versin :)sağlıcakla kucağınıza alın ınsallah yavrunuzu :)