Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrardan yumurtlamanın üzerinden 2 gün geçti ama ben aşırı gribim acaba soğuk algınlığı ilacı içsem gebelikle ilgili bir problem olur mu Ya da bu durumu etkiler mi
Hayirlisi olsun kuzum üzülme lütfen. Rabbim dogru zamanda en guzel sekliyle nasip edicek inaniyorum. Sakın kendin ihmal etme git bir kadin doguma sikayetlerini ilet umarim basit bir durumdur. Bilmiyorum sakin yanlis anlama belki hic biseyin yok psikolojik olarak kendimizi hamile hissetmek icin belki de bu kadar sey yasadigimizi dusunuyoruz. Kendim de dahil.
Eczaciya danis kuzumKızlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum tekrardan yumurtlamanın üzerinden 2 gün geçti ama ben aşırı gribim acaba soğuk algınlığı ilacı içsem gebelikle ilgili bir problem olur mu Ya da bu durumu etkiler mi
Hayır ama yumurtlama dönemim yeni geçti yani yumurtlama dönemini değerlendirdim Gebe kalmak istiyorum Eğer tutunma gerçekleşmişse içtiğim ilaç etkiler mi diye düşündümGebe misiniz
Teşekkür ederimEczaciya danis kuzum
Cunku cogu ilacin ustunde gebeyken dokturunuza ya da eczaxiya danisin diyor. Bol bol su ic ihlamur icebilirsin 1-2 fincan. Meyve ya ilaca hic bulasma benceTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi çok zorda kalmadığın sürece ilaç içmeyeceğim yumurtlamamın üstüne 2 gün geçti sizce ne zaman Test yapsam çıkarCunku cogu ilacin ustunde gebeyken dokturunuza ya da eczaxiya danisin diyor. Bol bol su ic ihlamur icebilirsin 1-2 fincan. Meyve ya ilaca hic bulasma bence
Hayır ama yumurtlama dönemim yeni geçti yani yumurtlama dönemini değerlendirdim Gebe kalmak istiyorum Eğer tutunma gerçekleşmişse içtiğim ilaç etkiler mi diye düşündüm
Benimde adetime 6-7 gün var. Bu ay sağdan yumurtladım ancak sol kasığımda doluluk gibi ağrı diyemeyeceğim bir hissim var. Sizin yumurtlama hangi taraftan olmuştu hatırlıyor musunuzMaşallah ne güzel sabırla bekliyorsunuz Bu kadar gecikmeye ben dayanamazdım sanırım. Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah Benimde adet gecikmesi olmadan 1 hafta önceden sol kasıkta ağrı oldu abartılı olmayacak şekilde
Olmadim daha kuzum yarin olmam lazim sen oldun mu
Evet o yüzden ilaç içsem mi bu süreci etkiler mi bilemedim, gebelik olursa ne zaman sürede tutup tutmadığını anlarım diye merak ettimYumurtlamadan iki gün sonra nasıl hamile oluyorsunuz Döllenecek de rahme yerleşecek de tutunacak ve rahme yerleşmesi bir hafta 10 gün sürüyor.
Regl gecikmesi yasamadan test yapma canimÇok teşekkür ederim dediğiniz gibi çok zorda kalmadığın sürece ilaç içmeyeceğim yumurtlamamın üstüne 2 gün geçti sizce ne zaman Test yapsam çıkar
Yumurtlamanin hangi tarafta oldugunu nerden anladin canim? Doktor takibinde mi? Ben sahsen hic anlamam da son bi haftadir sol tarafimda agri var sadece ama regl olacakmisim gibi de. Yarin olmazsam 1-2 gun gecikince test yapcam bakalim.Benimde adetime 6-7 gün var. Bu ay sağdan yumurtladım ancak sol kasığımda doluluk gibi ağrı diyemeyeceğim bir hissim var. Sizin yumurtlama hangi taraftan olmuştu hatırlıyor musunuz