Sol kasık ağrısı gebelik belirtisi mi?

Her ay yumurtlama zamanı ağrılarım olurdu anlardım yumurtladığımı ama bu ay gram ağrım olmadı ağrısız sızısız bir ay geçirdim hatta bu aydan bişe çıkmaz dedim çünkü ağrım olmadığı için yumurtlamadığımı düşündüm.Belirtilere gelince benim bütün rahatsızlıklarım adet gecikmesiyle başladı öncesinde sadece ara ara baş dönmesi vardı.Bütün belirtiler (bel sırt kasık karın ağrısı)adet gecikmesiyle başladı

İnşallah canım rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah

Aynen canım belirtileri regl gibi.Hep duyardım gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı.Eğer hamileysek gerçekten de belirtiler bire bir aynı

Aynen canım belirtileri regl gibi.Hep duyardım gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı.Eğer hamileysek gerçekten de belirtiler bire bir aynı
ben bu sabah prodoctor markalı test yaptım negatıf cıktı malesef hala regl de gelmedı allah sonumuzu hayır etsınn kuzum

Canım erken yapmışsın test çünkü ben de adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı cumaya kadar bekleyeceğim test yapmak için tabi bu sürede adet olmazsam

Canım erken yapmışsın test çünkü ben de adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı cumaya kadar bekleyeceğim test yapmak için tabi bu sürede adet olmazsam
Ne biliyim geçen ay 2. gunu cıkmıstı cok net cızgı ama farklı markalı testlerdı. bılmıyorum kafam cok karıstı ya elimde olmadan heveslenıyorum. beklıcem cumaya kadar bende

Sabırsızlanıyoruz ama beklemek lazım.Ben de çok hevesleniyorum ama elimizde değil ister istemez hevesleniyoruz.Sonra diyorum ki önce sağlık her şeyin hayırlısı

Gecikmemin 3. Günü bugün, hala daha regl olmadım. Her ay düzenlidir max 2 gün geç olur, bakalım bu ay belki farklıdır. Dün de gecikmemin 2. Günü 2 tane test yaptım ve negatif, bu kadar gecikmeyle çıkardı zaten diye düşünüyorum. Bel ağrım 1 haftadır yoğun, kasık ağrım da öyle. Sürekli regl olduğumu sanıp tuvalete gidiyorum fakat henüz birşey yok

Bu kadar gecikmeyle çıkardı diyorsun ama daha iki gün geçmiş.Ben gecikmenin dördüncü günü test yaptım negatif çıktı ve bugün gecikmenin 8. günü hala regl olmadım.Hormonlar kanda gözükecek kadar yükselmemiştir belki.Yani şunu demek istiyorum erken yspılan testlerde çıkmayabiliyor

Canım belki de senin dediğin gibidir, biraz daha bekleyeceğim kan testi vermek için, çünkü belirtilerim aynı regl gibi

Acelen ne bekle birkaç gün.Adet olursan zaten hamile drğilim dersin ama olmazsan da en azından test te pozitif çıkması için zaman kazanmış olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…