Aynı durum bende de mevcut. 6 aylık evliyiz ve korunmuyoruz. Adet söngüm 30-32 gün arasında değiliyor ama hep düzenlidir. Bu ay yumurtlamadan beti geçmeyen bel ve kasık ağrım var, hele bel ağrım o kadar şiddetli ki bazen zor doğruluyorum. 2 gün önce predictor test yaptım, 2. Silik çizgiyi zar zor flaşlarla görebildim. Dün de 2 tane innovita erken gebelik yaptım biri tamamen tek çizgi diğeri de kurumaya yakın çıkan hayalet öizgiydi. Göğüs hassasiyetim yoktu ama bu akşam o da başladı. LH takibi yaptım test ile, bu ay 3 gün geç çatlama oldu. Belirtilerim regl gibi ama geç yumurtlamadan dolayı hala bir umut bekliyorum. İnşallah hamileyizdir
ben bu sabah prodoctor markalı test yaptım negatıf cıktı malesef hala regl de gelmedı allah sonumuzu hayır etsınn kuzumAynen canım belirtileri regl gibi.Hep duyardım gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı.Eğer hamileysek gerçekten de belirtiler bire bir aynı
ben bu sabah prodoctor markalı test yaptım negatıf cıktı malesef hala regl de gelmedı allah sonumuzu hayır etsınn kuzum
Ne biliyim geçen ay 2. gunu cıkmıstı cok net cızgı ama farklı markalı testlerdı. bılmıyorum kafam cok karıstı ya elimde olmadan heveslenıyorum. beklıcem cumaya kadar bendeCanım erken yapmışsın test çünkü ben de adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı cumaya kadar bekleyeceğim test yapmak için tabi bu sürede adet olmazsam
Ne biliyim geçen ay 2. gunu cıkmıstı cok net cızgı ama farklı markalı testlerdı. bılmıyorum kafam cok karıstı ya elimde olmadan heveslenıyorum. beklıcem cumaya kadar bende
Amin canim benimSabırsızlanıyoruz ama beklemek lazım.Ben de çok hevesleniyorum ama elimizde değil ister istemez hevesleniyoruz.Sonra diyorum ki önce sağlık her şeyin hayırlısı
Gecikmemin 3. Günü bugün, hala daha regl olmadım. Her ay düzenlidir max 2 gün geç olur, bakalım bu ay belki farklıdır. Dün de gecikmemin 2. Günü 2 tane test yaptım ve negatif, bu kadar gecikmeyle çıkardı zaten diye düşünüyorum. Bel ağrım 1 haftadır yoğun, kasık ağrım da öyle. Sürekli regl olduğumu sanıp tuvalete gidiyorum fakat henüz birşey yokAynen canım belirtileri regl gibi.Hep duyardım gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı.Eğer hamileysek gerçekten de belirtiler bire bir aynı
Gecikmemin 3. Günü bugün, hala daha regl olmadım. Her ay düzenlidir max 2 gün geç olur, bakalım bu ay belki farklıdır. Dün de gecikmemin 2. Günü 2 tane test yaptım ve negatif, bu kadar gecikmeyle çıkardı zaten diye düşünüyorum. Bel ağrım 1 haftadır yoğun, kasık ağrım da öyle. Sürekli regl olduğumu sanıp tuvalete gidiyorum fakat henüz birşey yok
Gecikmemin 3. Günü bugün, hala daha regl olmadım. Her ay düzenlidir max 2 gün geç olur, bakalım bu ay belki farklıdır. Dün de gecikmemin 2. Günü 2 tane test yaptım ve negatif, bu kadar gecikmeyle çıkardı zaten diye düşünüyorum. Bel ağrım 1 haftadır yoğun, kasık ağrım da öyle. Sürekli regl olduğumu sanıp tuvalete gidiyorum fakat henüz birşey yok
Canım belki de senin dediğin gibidir, biraz daha bekleyeceğim kan testi vermek için, çünkü belirtilerim aynı regl gibiBu kadar gecikmeyle çıkardı diyorsun ama daha iki gün geçmiş.Ben gecikmenin dördüncü günü test yaptım negatif çıktı ve bugün gecikmenin 8. günü hala regl olmadım.Hormonlar kanda gözükecek kadar yükselmemiştir belki.Yani şunu demek istiyorum erken yspılan testlerde çıkmayabiliyor
İnşallahhhİnşallah hamilesindir canım
Canım belki de senin dediğin gibidir, biraz daha bekleyeceğim kan testi vermek için, çünkü belirtilerim aynı regl gibi