Bu nasıl veteriner yaBenim kedim dün veterinerden kaçmış. Dua edin de bulayım ağlamaktan uyuyamadım bütün gece.
çıkmak ister gene kısırlaştırılınca da gitmiyor çiftleşme iç güdüsü bizimkiler öleydi ama belediyede falan yardımcı oluyorlar biz ücret ödemedik kısırlaştırmadaBakalım kısırlaşınca ille de sokak diyecek mi pkjgf
Ben kullanmadım ama kullanan gordum pudra gibi üstüne doküp karıstıriyorsunuzKuru şampuan kullandınız mı nasıl bisey
Profildeki siz misiniz? Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bayağı kilolu olduğunuzu falan yazıyordunuz. Doğru hatırlıyorsam tebrik ederim siziBu nasıl veteriner ya
Sadece dişi kedi kısırlaştırıyorlarmış öyle söyledilerçıkmak ister gene kısırlaştırılınca da gitmiyor çiftleşme iç güdüsü bizimkiler öleydi ama belediyede falan yardımcı oluyorlar biz ücret ödemedik kısırlaştırmada
çok saçma ilk defa duydum ne mantıksız önceden öle değildi usulleri değişti demekki.Sadece dişi kedi kısırlaştırıyorlarmış öyle söylediler
Ben Anadolu’da küçük bir ildeyimYim İstanbul’da değilim aynı şehirden mi bahsediyoruz bilemiyorumçok saçma ilk defa duydum ne mantıksız önceden öle değildi usulleri değişti demekki.
Hayvanı yıkamak yerine: patilerini, bedenini nazikçe nemli bir bezle silip, kurulasanız ; o zaten kendini yalayarak temizleyecek.Haftada 1-2 yıkanması büyük tehlike diyorsanız aldığım parka geri bırakmak zorunda kalacağımya da hiç dışarı çıkmayacak
Evet benim ve evet 120 kilo civariydimProfildeki siz misiniz? Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bayağı kilolu olduğunuzu falan yazıyordunuz. Doğru hatırlıyorsam tebrik ederim sizi
istanbuldayım canım ben istanbuldasındır dıye düşündüm :)Ben Anadolu’da küçük bir ildeyimYim İstanbul’da değilim aynı şehirden mi bahsediyoruz bilemiyorum
Kaç yılda verdiniz? Neler uyguladınız muhtemelen bir yerlerde yazmışsınızdır ama kusura bakmayın hiç denk gelemedim. Bu sabah tartıldım 88 çıktım ve üstüne kahvaltıda dört avokado yedimEvet benim ve evet 120 kilo civariydimteşekkürler
6 sene önce mide ameliyatı oldum ben ama tabi bitmedi ondan sonrada hayatıma spor girdi pandemi falan oldu biraz kilo aldim ara verince simdi 2 senedirde düzenli spor yapiyorum hemde baya iyiKaç yılda verdiniz? Neler uyguladınız muhtemelen bir yerlerde yazmışsınızdır ama kusura bakmayın hiç denk gelemedim. Bu sabah tartıldım 88 çıktım ve üstüne kahvaltıda dört avokado yedim
Onu da eve alınGeldiğinde zaten karnı davul gibiydi iç parazitini geçirmek Neredeyse iki hafta sürdü sürdü. Ama dışarıda da aşkı var aşağıya geliyor miyavlıyor insanın içi gidiyor
Çok iyi ya ben de 2025 hedeflerim arasında 20 kg vermek var ama henüz başlayamadım6 sene önce mide ameliyatı oldum ben ama tabi bitmedi ondan sonrada hayatıma spor girdi pandemi falan oldu biraz kilo aldim ara verince simdi 2 senedirde düzenli spor yapiyorum hemde baya iyiyani demem o ki yatarak olmuyor
O kaçıyor sevdirmiyor bile kendiniOnu da eve alın
Kız 4 avokado nasıl yedin. Kaç kişinin hakkı var orda ahahahah. Ben de diyetteyim de morellerim sıffır sıffırKaç yılda verdiniz? Neler uyguladınız muhtemelen bir yerlerde yazmışsınızdır ama kusura bakmayın hiç denk gelemedim. Bu sabah tartıldım 88 çıktım ve üstüne kahvaltıda dört avokado yedim
Ne saçmalık yahu insanın eşyası kaybolsa bu kadar dert etmez ama evcil hayvan kaybetmek nedir? İnşallah sağ salim bulursunuz ama muhakkak şikayet edin.Kaçmış açık bir yerden. Normalde gittiğim veteriner orası değildi burayı çok ovduler ama sonuç böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?