• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokaktan sahiplendiğim kedi dışarı çıkmak için yalvarıyor

çıkmak ister gene kısırlaştırılınca da gitmiyor çiftleşme iç güdüsü bizimkiler öleydi ama belediyede falan yardımcı oluyorlar biz ücret ödemedik kısırlaştırmada
Sadece dişi kedi kısırlaştırıyorlarmış öyle söylediler

çok saçma ilk defa duydum ne mantıksız önceden öle değildi usulleri değişti demekki.
Ben Anadolu’da küçük bir ildeyimYim İstanbul’da değilim aynı şehirden mi bahsediyoruz bilemiyorum🙂

Benim kedim yakın zamanda bi ameliyat geçirdi, ameliyattan sonra biraz deli olduğu için ilaçları savaşla veriyorlardı klinikte. E yakalık da var yalanamıyor tüyleri keçe gibi oluyodu. Bebek ıslak mendillerinden kullandım, üstüne de hemen taradım derken gayet güzel tüyleri açıldı ve temizlendi. İzotonik sulu olan mendillerden bahsediyorum kimyasal falan yok içinde. Hayvanlar için ıslak mendiller de var da hani daha kolay ulaşılabilir bebek için olanlar.

Dışarı çıkarmayın bu arada ne hastalık kapacağı belli değil. Ev ortamına alışan kediler daha savunmasız oluyorlar bi de, kavga gibi durumda kendini koruma yetisini kaybediyorlar zamanla. Bi de malum burası Türkiye Allah korusun nolacağı belli değil. Yalvarsın yalvarsın susar 😅 cam kenarına yatak alabilirsiniz yoksa izlesin en azından

Kaynanamin kedisi 8 yasinda, kisir disi, o da disari sevdasindan asla vazgeçmiyor. Arada kaybolup geri bulunuyor falan, senelerdir bu durumda.

Kaç yılda verdiniz? Neler uyguladınız muhtemelen bir yerlerde yazmışsınızdır ama kusura bakmayın hiç denk gelemedim. Bu sabah tartıldım 88 çıktım ve üstüne kahvaltıda dört avokado yedim🥴🫣
6 sene önce mide ameliyatı oldum ben ama tabi bitmedi ondan sonrada hayatıma spor girdi pandemi falan oldu biraz kilo aldim ara verince simdi 2 senedirde düzenli spor yapiyorum hemde baya iyi :KK8: yani demem o ki yatarak olmuyor :27:

6 sene önce mide ameliyatı oldum ben ama tabi bitmedi ondan sonrada hayatıma spor girdi pandemi falan oldu biraz kilo aldim ara verince simdi 2 senedirde düzenli spor yapiyorum hemde baya iyi :KK8: yani demem o ki yatarak olmuyor :27:
Çok iyi ya ben de 2025 hedeflerim arasında 20 kg vermek var ama henüz başlayamadım😅

Kaç yılda verdiniz? Neler uyguladınız muhtemelen bir yerlerde yazmışsınızdır ama kusura bakmayın hiç denk gelemedim. Bu sabah tartıldım 88 çıktım ve üstüne kahvaltıda dört avokado yedim🥴🫣
Kız 4 avokado nasıl yedin. Kaç kişinin hakkı var orda ahahahah. Ben de diyetteyim de morellerim sıffır sıffır 😂

Back