• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokaktan sahiplendiğim kedi dışarı çıkmak için yalvarıyor

Parkta bir kedi gördük köpek isirmisti neyse ki ciddi biseyi yoktu veterinere götürdük asilari tedavisi sonrası sahiplendik. 6 aylıktı. Minik sayılmaz yani. Geldiği ilk hafta hiç dışarı çıkmak istemedi balkon açık bırakmışız yanlışlıkla eve gelince eyvah kaçtı mı dedik bi baktık salonda. Yani bize alıştı 💕 Biz de giriş katta oturuyoruz. Ama şu sıralar çok ağlıyor dışarı çıkmak için balkonu acıyorum ben de. çok trafik olan bi yer de değil dönüp geliyor. Balkona da küçük bi kedi merdiveni koyduk. Evini de biliyor. Hava soğuk balkonu kapısını kapatiyoruz ama miyav diyor geldiğini anlıyoruz açıyoruz. Buraya kadar sorun yok.
ASIL SORUN: kedi disardan gelince leş gibi oluyor bi de beyaz renkli. patiler falan toz toprak belli ki kömürlüğe girmiş oluyor kaskara falan. Malesef ben kediyi yıkıyorum. Her defasında değil ama haftada falan yikiyorum. Biliyorum önerilmiyor kedi sağlığı için.
Kediyi dışarı bırakmasan alışkın olduğu için de görseniz öyle acıklı miyavliyor kapıda falan 🥹
Kısır değil henüz. Erkek. Kisirlastiracagim ama bir iki ay olmaz çünkü konuştum en az 5 bin diyorlar. Belki kısırlaşsa durulur mu emin değilim.
Yıkanıyor olması haftada bir sorun olmazsa biz bu usul devam edeceğiz net bilgi bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Benim kuzenim kediyi alıştırmıştı dışarı cıkmaya, hergün çıkıp gezip geliyordu, sonunda araba çarptı ve öldü maalesef.. Yavruları olmuştu, onları sahiplenenler evden dışarı çıkarmıyorlar tabii onlarda istemiyor.. Alışkın olduğu ortamı istiyordur

Crystalin var 1 lt. Olarak aldım. Bir de evcil hayvan mendili var. Arkadaşların dediği gibi silersiniz. Crystalin i makyaj temizleme pamuğuna döküp göz, ağız, kulak vs. Temizliyorum. Daha küçükken tuvaleti tam beceremiyorken patilerini Crystalin döküp evcil mendili ile siliyordum. Kuru şampuan için profarm firmasının içeriği iyi. Ordan virkon-s de temin ediyorum. Tuvalet,mama kapları vs. Ondan sıkıp yıkıyorum. Toz formunda o kadar etkili ve bereketliki 250 gr. Di sanırım hastalık öncesi, sonrası vs. Bol bol kullandım yine bitmedi.

Bu arada belki birilerine faydası olur diye yazıyorum. Ecosin uygulayınca kediyi çamaşır suyu, dezenfektan vb. Şeyleri kullandığımız yerlerde gezdirmeyecekmişiz. Ecosindeki mantar yiyen bakterilerde ölüyormuş biz farkında olmadan. Bu sebepten ecosin evresinde cansız nesneleri uv. İle dezenfekte ettim.

çıkmak ister gene kısırlaştırılınca da gitmiyor çiftleşme iç güdüsü bizimkiler öleydi ama belediyede falan yardımcı oluyorlar biz ücret ödemedik kısırlaştırmada
Bazi belediyeler tam kisirlastirmiyor galiba. Ben kedilerimi ozelde kisirlastirdim, hic cinsel durtuleri yok, annem belediyede kisirlastirdi. Onunki yavru yapmiyor ama mart ayinda yaninda erkek arkadaslari oluyor.

Bazi belediyeler tam kisirlastirmiyor galiba. Ben kedilerimi ozelde kisirlastirdim, hic cinsel durtuleri yok, annem belediyede kisirlastirdi. Onunki yavru yapmiyor ama mart ayinda yaninda erkek arkadaslari oluyor.
ya bizimkisi biri erkek , diğeri dişi ikiside kısırdı tekir cinsi off o halde bile içgüdel olarak erkek kızın hep üstünde

Haftada 1-2 yıkanması büyük tehlike diyorsanız aldığım parka geri bırakmak zorunda kalacağım 😔 ya da hiç dışarı çıkmayacak
Haftada 1-2 ? Neden ? Her zaman mı okadar kirli geliyor .
Sadece evde mutlu olmaz ozamanda eve çişini yapar .
Aslinda ne güzel alişmiş gezip geliyormuş

Kedi ya evde olur ya dışarda olur ikisinin arası maalesef olmaz(gönül ister ki sokakta hiç hayvan olmasın o ayrı mevzu)
Size tavsiyem evde tutmaya çalışın, şu an 6 aylıkmış zaten 2-3 aya kısırlaştırma zamanı gelecek.İç-dış parazit aşılarını mutlaka yaptırın çünkü dışarda gezdi nereden ne kaptığı belli değil ve artık sokağa bırakmayın, yıkadığınız için yaptırdığınız aşıların da bir anlamı kalmıyor çünkü.
Aşi nasil yikamak anlamsiz oluyormuş?

O belki de erkek arkadaş seviyor

Dudak tiryakisi gibi düşünelim:KK23:

Aslında kısırlaşmadan önce cinselligi bi kere tatsın istedim onun da hakkıdır. Görseniz bi sarı kız kedi var sesi bile çok ince ikisi birlikte geziyorlar aşık olmuslar 🤣😻
Çok mantıklı 💯
Şimdi gitsin cinselliği bir kere tatsın, dişi bir kediyi hamile bıraksın. Sonra o dişi kedi 4-5 yavruyu sokakta orda burda doğursun, artık araba altlarında mı kalırlar, büyük kedi köpekler tarafından mı parçalanırlar, serseri çocukların/abuk sabuk tiplerin eline mi düşerler Allah bilir. Ama sizin kediniz bir kez olsun sexi tatsın yani çünkü biz de hayvanların refahı için değil cinselliğe karşı olduğumuz için kısırlaştırıyoruz ne de olsa. Böyle mantıklı ince düşünceli insanları pek seviyorum. Bu arada sokak hayvanlarının ömürleri ortalama ne kadar araştırmanızı tavsiye ederim.

Sokakta başlarına gelen şeyler ve yetersiz beslenme yüzünden max kaç sene yaşadıklarını görünce doğabilecek her yeni yavru sizi de huzursuz eder belki.

Çok mantıklı 💯
Şimdi gitsin cinselliği bir kere tatsın, dişi bir kediyi hamile bıraksın. Sonra o dişi kedi 4-5 yavruyu sokakta orda burda doğursun, artık araba altlarında mı kalırlar, büyük kedi köpekler tarafından mı parçalanırlar, serseri çocukların/abuk sabuk tiplerin eline mi düşerler Allah bilir. Ama sizin kediniz bir kez olsun sexi tatsın yani çünkü biz de hayvanların refahı için değil cinselliğe karşı olduğumuz için kısırlaştırıyoruz ne de olsa. Böyle mantıklı ince düşünceli insanları pek seviyorum. Bu arada sokak hayvanlarının ömürleri ortalama ne kadar araştırmanızı tavsiye ederim.

Sokakta başlarına gelen şeyler ve yetersiz beslenme yüzünden max kaç sene yaşadıklarını görünce doğabilecek her yeni yavru sizi de huzursuz eder belki.
Bir dişi kedi bin kedi ile cidtlesir ki yani sokaktaki dışı bir kedi kesinlikle hamile kalır benimkiyle alakası yok yani

Hayvanlari bı rahat bırakın ya kendileriden izin aldınız mı kisirlastirmak için kendinizi kısırlaştırın kendi cinsel hayatınıza son verin
Bitsin bu insan vahşeti bitsin bu insanların kendi zevkleri için doğaya hayvana insana yaptığı zulüm

Haftada 1-2 ? Neden ? Her zaman mı okadar kirli geliyor .
Sadece evde mutlu olmaz ozamanda eve çişini yapar .
Aslinda ne güzel alişmiş gezip geliyormuş
Ya gerçekten çok kirli geliyor sokak kedisinden daha kirli oluyor anlamıyorum 😃

Parkta bir kedi gördük köpek isirmisti neyse ki ciddi biseyi yoktu veterinere götürdük asilari tedavisi sonrası sahiplendik. 6 aylıktı. Minik sayılmaz yani. Geldiği ilk hafta hiç dışarı çıkmak istemedi balkon açık bırakmışız yanlışlıkla eve gelince eyvah kaçtı mı dedik bi baktık salonda. Yani bize alıştı 💕 Biz de giriş katta oturuyoruz. Ama şu sıralar çok ağlıyor dışarı çıkmak için balkonu acıyorum ben de. çok trafik olan bi yer de değil dönüp geliyor. Balkona da küçük bi kedi merdiveni koyduk. Evini de biliyor. Hava soğuk balkonu kapısını kapatiyoruz ama miyav diyor geldiğini anlıyoruz açıyoruz. Buraya kadar sorun yok.
ASIL SORUN: kedi disardan gelince leş gibi oluyor bi de beyaz renkli. patiler falan toz toprak belli ki kömürlüğe girmiş oluyor kaskara falan. Malesef ben kediyi yıkıyorum. Her defasında değil ama haftada falan yikiyorum. Biliyorum önerilmiyor kedi sağlığı için.
Kediyi dışarı bırakmasan alışkın olduğu için de görseniz öyle acıklı miyavliyor kapıda falan 🥹
Kısır değil henüz. Erkek. Kisirlastiracagim ama bir iki ay olmaz çünkü konuştum en az 5 bin diyorlar. Belki kısırlaşsa durulur mu emin değilim.
Yıkanıyor olması haftada bir sorun olmazsa biz bu usul devam edeceğiz net bilgi bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
6 aylık olması onların hayatında ergen sayılıyor sanırım ki bir kaç ay sonra sevgili için evden çıkmak istemiş 🤭
Siz ona balkonda daha korunaklı bir yer yapın eve almayin bu süreçte çünkü aşılı da olsa mikrop taşıyabilir görüştüğü hanım kedilerden 😃
İyileşti ise artık doğal hayatına bırakın kısırlaştırmayn.

Back