Kısır olmadığı için kızgınlık döneminde olabilir. Bu sebeple siz kısırlaştırana kadar bu döngü devam eder.Parkta bir kedi gördük köpek isirmisti neyse ki ciddi biseyi yoktu veterinere götürdük asilari tedavisi sonrası sahiplendik. 6 aylıktı. Minik sayılmaz yani. Geldiği ilk hafta hiç dışarı çıkmak istemedi balkon açık bırakmışız yanlışlıkla eve gelince eyvah kaçtı mı dedik bi baktık salonda. Yani bize alıştıBiz de giriş katta oturuyoruz. Ama şu sıralar çok ağlıyor dışarı çıkmak için balkonu acıyorum ben de. çok trafik olan bi yer de değil dönüp geliyor. Balkona da küçük bi kedi merdiveni koyduk. Evini de biliyor. Hava soğuk balkonu kapısını kapatmıyoruz ama miyav diyor geldiğini anlıyoruz açıyoruz. Buraya kadar sorun yok.
ASIL SORUN: kedi disardan gelince leş gibi oluyor bi de beyaz renkli. patiler falan toz toprak belli ki kömürlüğe girmiş oluyor kaskara falan. Malesef ben kediyi yıkıyorum. Her defasında değil ama haftada falan yikiyorum. Biliyorum önerilmiyor kedi sağlığı için.
Kediyi dışarı bırakmasan alışkın olduğu için de görseniz öyle acıklı miyavliyor kapıda falan
Kısır değil henüz. Erkek. Kisirlastiracagim ama bir iki ay olmaz çünkü konuştum en az 5 bin diyorlar. Belki kısırlaşsa durulur mu emin değilim.
Yıkanıyor olması haftada bir sorun olmazsa biz bu usul devam edeceğiz net bilgi bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bakalım kısırlaşınca ille de sokak diyecek mi pkjgfKısır olmadığı için kızgınlık döneminde olabilir. Bu sebeple siz kısırlaştırana kadar bu döngü devam eder.
Kedi eğer artık ev kedisi ise sokağa çıktığı zaman diğer kedilerden hastalık kapma olasılığı olur. O yüzden en ivedi çözüm kediyi kısırlaştırmak ve dışarı cikarmamak
Benim dişi kedim yıllardır kısır olmasına rağmen ille de sokak diyor djdjdjdBakalım kısırlaşınca ille de sokak diyecek mi pkjgf
Aslında kısırlaşmadan önce cinselligi bi kere tatsın istedim onun da hakkıdır. Görseniz bi sarı kız kedi var sesi bile çok ince ikisi birlikte geziyorlar aşık olmuslarKisir olmadigi icin bağırıyordur. Cok pisleniyorsa birakma disari zaten ev kedisinin disari cikmasi iyi bisey degil diger kedilerden hastalik falan da kapabiliyorlar.
Valla Google’da çok kötü şeyler yazıyor veterinerler de asla önermiyorKedi neden yıkanmasın ki onu anlamadım.
Kediler yıkanmaz googlde bununla ilgili bir suru bilgi varKedi neden yıkanmasın ki onu anlamadım.
Geldiğinde zaten karnı davul gibiydi iç parazitini geçirmek Neredeyse iki hafta sürdü sürdü. Ama dışarıda da aşkı var aşağıya geliyor miyavlıyor insanın içi gidiyorDışarı asla salmayın, parazit kapar ve tüm emekleriniz boşa gider. Vakti geldiyse mutlaka kısırlaştırın, kızgınlık dönemi çok zor geçer. Kısırlaştırılan kediler çok sakin oluyor ve dışarı çıkmak istemiyor. Yıkama çok zorunlu değilse kesinlikle önerilmiyor, hele bu havada çok riskli.
Evet kediyi yıkadığımda ve kurutma makinesi ile kuruttuğumda ki bunları zaten zorla yapıyoruz kedi inanılmaz strese giriyor. En son dışarı çıktığında balkonda bekliyordu içeri girmek bile istemiyordu bayağı karar sızdı çünkü içeri girdiğinde olacaklardan korkuyorduDışarı asla salmayın, parazit kapar ve tüm emekleriniz boşa gider. Vakti geldiyse mutlaka kısırlaştırın, kızgınlık dönemi çok zor geçer. Kısırlaştırılan kediler çok sakin oluyor ve dışarı çıkmak istemiyor. Yıkama çok zorunlu değilse kesinlikle önerilmiyor, hele bu havada çok riskli.
Aslında kısırlaşmadan önce cinselligi bi kere tatsın istedim onun da hakkıdır. Görseniz bi sarı kız kedi var sesi bile çok ince ikisi birlikte geziyorlar aşık olmuslar
Kısır mi sizinkiBenımkıde sekız yaşında ev kedısı evde doğdun büyüdü arada kaçar dayak yer acından ölür ,dışarı aşkları ıcgudusel sanırım ,artık kaçmıyor korkuyor dısarıdan
Yıkamaya gelınce bende arada yıkıyorum uzun tüylü kendısını tabıkı temızlıyor ama yıkanınca tuylerı temızlenıyor pofuduk oluyor daha parlıyor vs zararını gormedım
Evt ne yazıkkı suyu sevmedıklerınden bı tık stres oluyor ama zamanla alışıyor
Kısır bır yaşında kısırlastırıldı patisine erkek patisi değmediKısır mi sizinki
Ama yine de dışarı sevdası bitmiyor öyle miKısır bır yaşında kısırlastırıldı eline erkek eli değmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?