buarada kızlar benim mayam çalındı tam 5ay oldu hiç ses seda çıkmadı
evet cnm 1.5 yaşında bir anneydi sibirya kurdu maviş gözlüm yavruları çalınmıştı daha acısı dinmeden biz evlat edinmiştik barınaktan ama çaldılar ben hastanedeyken zinciri tasması duruyo hala
canımcım kızım var demişsin köpekmi kedimiolumunekankayizsmile
evet cnm sitelere resmini ekledim heryere sordum yokyok kesin sattılar balımı çok üzgünüm çok özlüyom onu
bende oturduğum semtte ve civarlarında sokak hayvanlarımız için su kuru mama bırakıyorum düzenli olarak ama malesef su doldurduğum yoğurt vb. kapları birdahaki gidişimde bulamıyorum bilmiyorum artık çöpçülermi topluyor yada ne anlamadım bu durum beni üzüyor delice belki ama o kapların üzerine kağıt yapıştırıp atmamaları için uyarmayı bile düşünüyorum..kim ne ister o zavallıcıkların su kaplarından..
evde ikinci güne makarna pilav kaldımı atılmaz...doğru kaba konur hoppp çöp kenarının yanına:)eğer evde tavuk yada et suyu varsa içine bayat ekmekleride doğrayabilirsiniz..hem yiyecekler israf edilmiyor hemde çok güzel değerleniyor...yada bayat ekmeklere süt koyun yumuşatıp evde sosis salam vs ne varsa zar büyüklüğünde doğrayıp kedilerin bol olduğu yere bırakın..yemin ederim silip süpürüyorlar..bende plastik kap ve köpük tabakları asla atmam bu iş için biriktiririm.yada param varsa 1 kilo mama alır dağıta dağıta gezerim.şunu bilinki arkadaşlar bizim için sıradan ve ufak gelen şeyler o canlar için hayati önem taşıyor.ben hatta insanlıktan nasibini almış komşu ve arkadaşlarımı da bu iş için uyarıyorum,çok şükür ki yürüyüşe çıktığımda bir çok yerde plastik kap içinde sular görüyor ve de mutlu oluyorum:) ..