Sokakta oynayan çocuklar komşulara dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu düşünüyorum... Çocuklardan veya bebeklerden nefret edenler dünyaya yetişkin olarak mı geldiler acaba?

Bende 6.kattayım
Cocukları 9 da odalarına götürüyorum uyusunlar diye ama ne yazıkki bizim burdaki cocuklar 9 da dışarı cıkıyor gece 12 ye kadar bagrış cagrış
Haliyle bende kapı pencere kapalı uyutuyorum

Istanbul'da her yerde park olsa da, çocuklar da gitse keşke.
Ben parkta da yasadim cocuklara burada bisiklete binmeyin biz yuruyus yapamiyoruz, gidin bisiklet yolunda binin diye kizan insanlar gordum.
Cocuklara ciddi ciddi kiziyor kadin. Her yere bisiklet yolu yapildi sizin yuzunuzden arabamizi park edemiyoruz diyor.
Bu cocuk tabiki parkta binecek bisikletine. Bisiklet yoluna gecmek için asfalti gecmesi lazim trafikte. Sanji kendilerinin hic cocugu olmadi, sanki gokten yetiskin olarak iniverdiler

Yoo komşular haklı. Hasta var, bebek var, yaşlı var. Gece çalışıp gündüz uyuyan var. Öyle tanımadığım etmediğim çocuk gelsin kapımın önünde beni rahatsız etsin. Olmaz.
Ne başkasının çocuğu beni rahatsız etsin, ne benim çocuğum başkasını rahatsız etsin.

İş yine gün yapan kadınlarla çalışan kadın ayrımına dönmüş

Hiç bir >gün< aktivitem yok bunu bildireyim önden

Eşim dostum koni komşu ile gezme vs de yok çocukları sokağa atayım

biraz önce çocuklar aşağıda yazmıştım çoktan geldiler bile mesela

Hani tamam siz çalışıyorsunuz paranız elinizde yorgunsunuz pamukları içinde uyumaya layiksiniz biz ev hanımları herşeye maruz kalmak zorunda

Siz çalışıyorsunuz çünkü demi

Kaliteli zaman dersiniz bilmem ne ama evde oturanlar rahat etmesin

Tabi bizim maasimiz yok ama siz milletin ağız kokusunu cekiyorsunuz çok tuhaf yaa

Geçen yer verme mevzuunda benim için mi doguruyorsun diyen bile olmuştu

Hiç sasirmiyorum artık

Herkesin müstakil evi varsa,bahçesi varsa zaten çocuk bahçede oynamalı.
Kitap okumalı, top oynamalı..
Ben İstanbul'da yaşıyorum.
Burada da parklar var ama sayıları az ne yazık ki..
Siz çok şanslısınız.

Keşke her çocuk bağda bahçede oyun oynayabilse..

Kendimi alintilayarak söyleyeyim tontriko çakışan 3 çocuklu anne ben çalışmayan 3 çocuklu anne ikimizde hemfikiriz

gun yapiyosanda kuzum kolay mi o pastalari borekleri yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…