- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi xkadarbilinmeyen
-
Cocuklarin biraz buyuyuncede ahh keske evimin onunde bi park olaydi dersin belkiÇocuk parkına yakın evi olanlar dusunsun onuda ben yakında oturmuyorsam çocuk sesine razı değilim demekki siz oturuyorsanız göze almışsınızdır o siz8n tercihinizdir ...
Çocuk parkına yakın evi olanlar dusunsun onuda ben yakında oturmuyorsam çocuk sesine razı değilim demekki siz oturuyorsanız göze almışsınızdır o siz8n tercihinizdir ...
Siz öyle yaparsınız ben çocuğumu alıp gözetimim altında parkta oynatırım laftan anlayacak yasa gelince zaten aşırı bir çocuk olmayacağı için kimsenin kapısının önünde bağırarak oyun oynamaz...Bence çocukları ele gelir gelmez barınaklar yapıp oraya kapatalım, biraz büyüyüp oyun çağını geçtiklerinde 13-14 civarı geri alırız. Bence mantıklı.
Onuda o zaman ben düşünürüm şuan çocuğum yok ve doğacak olan bebeğimi bu gürültülü ortamdan nasıl koruyabilecegimi düşünüyorum ayrıca gece vardiyasindan gelen eşime dinlenemediği için üzülüyorum malesef..Cocuklarin biraz buyuyuncede ahh keske evimin onunde bi park olaydi dersin belki
:)) hersey bir yana tabiide, hamile olarak fazlaca buyuk konusuyorsun bence:) tabii yine sen bilirsin.Onuda o zaman ben düşünürüm şuan çocuğum yok ve doğacak olan bebeğimi bu gürültülü ortamdan nasıl koruyabilecegimi düşünüyorum ayrıca gece vardiyasindan gelen eşime dinlenemediği için üzülüyorum malesef..
Buyuk konuşmaktan kastınız nedir geyet olması gereken ve benim yetiştirildigim düzenden bahsettim evet gerekirse tabiki sizin yaptığınız gibi bende çocuğumu alıp ses yapmaması için parka götürebilirim eşim biraz rahat uyusun diye sonuçta bizim için çalışan babamızın rahatını düşünmek zorundayım ki uykusunu almazsa tehlikeli sonuçlarin olabileceğinden korkarım..:)) hersey bir yana tabiide, hamile olarak fazlaca buyuk konusuyorsun bence:) tabii yine sen bilirsin.
Benim esim gececi calistigi icin cocuklari parka gotururdum bir zamanlar evde gurultuden uyuyamadigi icin, birde boyle dusunun. Boylede olabilir:)) illa elin cocugu olmuyor sebep...
Buyuk konusmaktan kastim: boyle yaparim soyle yaparim diyenler dediklerini yapamiyorlarda onu dedim:) bi sekilde olmuyo yani.. hayirlisi olsun ben iki taraftada hakli noktalar bulan biriyim. Cocuksuzkende cocuklarim oluncada dusuncem asla degismediBuyuk konuşmaktan kastınız nedir geyet olması gereken ve benim yetiştirildigim düzenden bahsettim evet gerekirse tabiki sizin yaptığınız gibi bende çocuğumu alıp ses yapmaması için parka götürebilirim eşim biraz rahat uyusun diye sonuçta bizim için çalışan babamızın rahatını düşünmek zorundayım ki uykusunu almazsa tehlikeli sonuçlarin olabileceğinden korkarım..
Parktaki ses o kadar gelmiyor etrafı daha açık ses dağılıyor ama bina aralarında bağırış çağırış daha çok yankı yapıyor canımGecen sene suriyeli cocuklar annemlerin bahcesindeki erikleri toplamislarsonradan anlatiyolar.. ben cok kizdim ama erikleri almalarina degil, izinsiz almalarina...
SahiKudrAlobar guzel bi noktaya deginmis. Bu parklarda fizanda degilki yani, sokaklarin icinde.. yine evlerden duyuluyor sesler. Degisen pek birsey yok bu durumda
Gecen sene suriyeli cocuklar annemlerin bahcesindeki erikleri toplamislarsonradan anlatiyolar.. ben cok kizdim ama erikleri almalarina degil, izinsiz almalarina...
SahiKudrAlobar guzel bi noktaya deginmis. Bu parklarda fizanda degilki yani, sokaklarin icinde.. yine evlerden duyuluyor sesler. Degisen pek birsey yok bu durumda
Konu Sahibinin eski bir yorumu böyle bir konu açması saçma olmuşHanımefendi çocuğu benim için yapmıyorsunuz. Hamile olarak benim için çalışmıyorsunuz. Anne olmanız size öncelik hakkı vermez.
Avrupa ülkerinde sizler gibi milletten yer bekleyen insanlar yok.
Oturmak isteyen evinde otursun. Toplu taşıma bunun için uygun yer değil.
Hahaha dedektiflik ruhumuzda var diyosunKonu Sahibinin eski bir yorumu böyle bir konu açması saçma olmuş
O karakter meselesi aynen sizinde dediginiz gibi benimde cocuksuzkende çocuğum varken de emin olun düşüncelerim değişmez beni tanımadığınız için öyle düşünmus olabilirsiniz anlıyorum sizi.Buyuk konusmaktan kastim: boyle yaparim soyle yaparim diyenler dediklerini yapamiyorlarda onu dedim:) bi sekilde olmuyo yani.. hayirlisi olsun ben iki taraftada hakli noktalar bulan biriyim. Cocuksuzkende cocuklarim oluncada dusuncem asla degismedi
Konu sahibine sormak lazimmHahaha dedektiflik ruhumuzda var diyosunne bilim arabasi olmayanlar ölsün mü o zaman not:arabam var..
Zaten ne geliyosa gucsuzun yaninda oldugumdan geliyo basima
Konu sahibine sormak lazimm
Gündüz oynayan çocuğa kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Lakin bizim bu sokakta bildiğin millet doğurup doğurup sokağa atıyor gece 9 da bi başlıyor çığlık kıyamet 12 ye kadar artık cinnet geçiriyoruz evin için de defalarca uyardık ikaz ettik yok kardeşim millet evin de rahat etmek için gece yarısına kadar sokağa atıyor çocukları biz de insanız ve gerçekten onların gürültüsünden büyük kızım defalarca ağladı korkarak sıçrıyor yerinden. Gündüz oynasalar lafım asla olmaz olamaz ama lütfen gece yarısına kadar sokağa atmayın doğurup doğurup bakmayacaksaniz milletin başına bela etmeyin kimse bunu çekmek zorunda degilYaşadığım sokakta ilkokul çağında ve daha küçük çocuklar var. Gündüzleri sokağa çıkıp oyun oynuyorlar. Fakat bu sokak sakinlerine dert olmuş durumda.
Herkesin çocuğu kendi kapısının önünde oynasınmış, kimse kimsenin çocuğunun gürültüsünü dinlemek zorunda değilmiş.
Kaçırdıkları bir nokta var. Adı üstünde çocuk. Gülecek, oynayacak, bağıracak. Çocuklar evde oturup saatlerce bilgisayar başında vakit öldüreceğine, sokağa çıkıp yaşıtları oynuyor ve sosyalleşiyorlar. Ama bunlarda bunu anlayacak zihniyet yok. Habire çocuklara bağırıp çağırıyorlar.
Bugün yine çıkmış bir tanesi ben sizin gürültünüzden duramiyorum, bebeğimi uyutamıyorum diyor. Annemin söylediği tek şey şu oldu; siz bebekken onun kocası sokağı inletecek şekilde müzik dinliyordu. Biz bir şey demiyorduk. Siz de uyuyamıyordunuz.
Çocuk sesiyle müzik gürültüsü bir olur mu hiç.
Azıcık anlayışlı olsalar keşke, bir toplumun geleceğini çocuklar oluşturur, bunlar çocukları eve tıkıp teknolojiyle öldürmeye çalışıyor.
Sizin de etrafınızda böyle insanlar var mi? Bunlarla nasil başa çıkılır?
(Çocukların hiçbiri akrabam vs değil, sadece çocuklara üzülüyorum)
Siz öyle yaparsınız ben çocuğumu alıp gözetimim altında parkta oynatırım laftan anlayacak yasa gelince zaten aşırı bir çocuk olmayacağı için kimsenin kapısının önünde bağırarak oyun oynamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?