(azalarak bitin
yok yok birden bitin) sözlerine ithafen ( anlayamayanlar için )
siz bitin bu nasıl bir ahlak anlayışıdır ALLAH aşkına islamı yaşayanlar bitsin istiyorsunuz anladıkta o sizin isteğinizle olacak bitecek bişey değil ne istiyorsanız giyinin isteyen istediği yorumu yapar bu forum bunun için var isteyen de istediği gibi yaşar ilk mesajlarımdada yazmıştım gizli saklı belli bi kesime inmedi bu ayetler okuyan anlayan ve inanmak isteyen inanır -istemeyen inanmaz ya da inanır ama uygulamaz bu kadar basit bir döngü bu ...herkesin aklı fikri var ve hayatını dilediği şekilde tasarruf eder idame eder
çok matah bir söz söylüyor gibi azalarak değil yokyok birden bitin dönünde bakın bir cümlenize aynı şeyi ben söylüyor olsam kümelerinizi toplar gelirsiniz
ve profillerinizde hahahahahaaaaaaa nasıl mesajdı kız o
vayyyyyyy
fetvalara ara verelim deyip birbirinizi pohpohlarsınız nasıl istiyrsanız öyle devam edin kimsenin yazdığınıda eleştirmeyin
ben eleştirdim evet ama kadınla damacanayı bir tutmadım diye duymadığım söz kalmadı
ben kadınım çok şükür ince kibar naif yaradılışımla
sizler damacanayla eşit olabilirsiniz
bu arada profil mesjlarını kontrol ediyorum bakıyorum çok hayran olduğum için sizlere
hayır muhtemelen yazdığım o kadar sözü atlayıp buna takılacağını çok iyi biliyorum artık