gecen sene kışın , yere kadar uzun perdesu, pantolon ustune dız altına kadar cızme
onum tamamen kapalı kulagım yuzum agzım komple kapalı atkı-şal ile...
basımda sapka ellerımde eldıven gozlerım soguktan donuyor gozumde gozluk
ınanılmaz kar yagıyor soguk buz sislere karısmıs yuruyorum
karsıdan bı adam gelıyor yanımdan gecerken hey yavrum analar neler doguruyor dedı ve gectı yanımdan
kara carsaflı olsaydım da o lafı yıyecektım ben , mını eteklı olsaydım da :)
namussuz kısı ıcın ne gıydıgının hatta cınsıyetının ne oldugunun onemı yok, zıra kedıler eşekler de tecavuze ugruyor...
bak bu yazıyı bı arkadasımıza ben yazdım
sanada yazmak ıhtıyacı hıssettım
tacıze ugradım ve bukadar dişilikten uzakken basıma geldı bu...
bazen istisnalar kaideyi bozar kardeşim. doğasında sapıklık olan erkekleri cümlelerimin arasına katmıyorum bile...arkadaşımın eşi çok iyi maaş almasına rağmen 9 yıl çalıştığı fabridan ayrıldı. neden biliyormusun? yeni bir sekreter alıyorlar fabrikaya, kadın bir gün mini etek, bir gün askılı badi giyinerek, parfüm şişesinin içine girip öyle geliyormuş iş yerine. türlü bahanelerle erkeklerin çalıştığı bölüme girip aralarında dolaşıyomuş. erkeğiz sonuçta, gözümüz kayıyor, dikkatimiz dağılıyor bu kadın bu bölüme girmesin demiş amirine. kimse umursamamış. sonra çalışanlardan biri asılmaya başlamış kadına. kadın o adamı işten attırmış. arkadaşımın eşi de ikaz etmiş kadını. bu şekilde giyinip gelirseniz aynı durumu tekrar yaşarsınız, ya bu bölüme girmeyin yada giydiklerinize dikkat edin demiş. kadın bunu yedirememiş tabi. aralarında laf kavgası başlayınca oda istifasını verip işten çıkmış. şimdi elinizi vicdanınıza koyupta söyleyin, kim suçlu?