- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
şap yemiş olabilirlerKapalıya ya da hayvana saldırıyorsa ruhu bozuk, mini etekliye saldırıyorsa tahrik olmuş olabilir. Muhteşem tespit tebrikler.
O yemyeşil ülkelerdeki erkeklerin yaradılıştan meyli mi yokmuş acep?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şap yemiş olabilirlerKapalıya ya da hayvana saldırıyorsa ruhu bozuk, mini etekliye saldırıyorsa tahrik olmuş olabilir. Muhteşem tespit tebrikler.
Kultur meselesi, yetistirilis tarzi. Bizim ulkemizde acik giyinirse tacizi tecavuzu hakeder diye ahkam kesenlerin sayisi bitmez, sesi kesilmez. Insanlar birbirini yolda tasitta gozleriyle yer bitirirler. Avrupada, Amerikada bir insanin vucuduna degil yuzune bile dik dik bakmak taciz sayiliyor, kadin-kadina, erkek-erkege veya erkek kadina farketmez. Goz goze gelmek kacinilmaz ise kibarca selam verip onune bakarsin, tanis olmak sart degil. Otobuste, yolda, kapali bir mekanda kimsenin yuzune gozune bakislarini dikemez, dalip gidemezsin bile.. Ancak konusurken gozgoze bakmak gerekiyor, onun disinda herkes isine bakar.Kapalıya ya da hayvana saldırıyorsa ruhu bozuk, mini etekliye saldırıyorsa tahrik olmuş olabilir. Muhteşem tespit tebrikler.
bunlar senin muhteşem tesbitlerin her tahrik olan taciz etmez ama edenleri yok saymayalım. o yeşil ülkelerde mini giyene ne güzel toton bacakların var demek taciz değil övgüdür cinsellik bizde tabuydu onlarda değildi demi :)Kapalıya ya da hayvana saldırıyorsa ruhu bozuk, mini etekliye saldırıyorsa tahrik olmuş olabilir. Muhteşem tespit tebrikler.
canım ben karşılıklı iffeten bahsettim zaten farklı düşündüğümüzü sanmıyorum.demek ıstedıgımızı sanırım anlamadız
erkekde bu meyıl var ıse erkek hayvana bıle tecavuz etmek meyılıyle mı yaratıldı mesela???
:)
kedılerde totosunu kapasın ozaman ???
oyle bırsey yok...
namus erkek ıcınde namustur kadın ıcınde, aynıdır
eger oyle olmasa hz.yusufun sakındıgı sey neydı :)
yaradan ; ben erkeklerı buna meyıllı yarattım onları boyle kabul edın dememıs ıkı tarafada örtünün demıs
tecavuze ugrayanlar mını eteklı mı :)
60 yasında teyzede tecavuze ugruyor ?
enteresan olan bu tacız ve tecavuz oranlarının denız bolgesı veya kadınlarının acıklıgıyla meshur bolgelerınde daha az olup , kadın dedıgın örtunmelı dıyen bolgelerde daha cok olusu :)
bı cok sebepten olabılırbunlar senin muhteşem tesbitlerin her tahrik olan taciz etmez ama edenleri yok saymayalım. o yeşil ülkelerde mini giyene ne güzel toton bacakların var demek taciz değil övgüdür cinsellik bizde tabuydu onlarda değildi demi :)
canım ben karşılıklı iffeten bahsettim zaten farklı düşündüğümüzü sanmıyorum.
bu arada gündüz uyumuştum uyku tutmadı yaf..
birde hala bir kadın neden mini giyer? cevabı alamadım hala taciz tecavüzden dem vuruyosunuz..
cevap bu kadar uzun değil bir kelime cnm :)bı cok sebepten olabılır
benım aklıma gymek ıstedıgı ıcın gıyer gelıyor mesela...
bununda bıcok sebebı olabılır
bırı vardır evde ınanılmaz baskıyla buyuyp bı avm nın tuvaletınde evden gızlıce cantasında saklayıp cıkardıgını gıyıp dolasmak
bırı vardır cıtı pıtı gıyınır aklına kımse benı tacız eder laf atar dusuncesı gelmez gıyım der
bana gore basını kapatıp kaşlarını incecık alıp kıpkırmızı ruj oje surup gosterıslı ve marka gıyıp takıstırıp yolda yurudugu yerde kokusunu bırakan kadın daha cok dıkkat cekıcı gelıyor
:)
hıc mını gıymedım dısarda bılmıyorum ben hep evde gıyıyorum
artık bu karınla oda olmuyor
babam ne cıcıler alıp getırırdı evde askılılar sortlar badıler neler neler gıydım benım kadar süs püs yapan cocuk yoktur heralde
evde okadar cok gıyıyorum kı bana cok normal gelıyor
dısardada aman takılır duserım ama kaza bela olur dıye fazla mukemmellıyetcı ve koruyucu dusuncemden dolayı hep dıkkatlı gıyerım
zaten ısım geregı mini de gıyemem ıstesemde
evt bu sorunun cevabını verecek cesur bayanlar aranıyor?
cevabın içinde taciz ve tecavüz kelimeleri yoktur ekleyeyim.
ısrarla cevap dedıncevap bu kadar uzun değil bir kelime cnm :)
sımdı sadece mini gıyenler erkeklerı etkılemek ıcın gıyıyorsa
sadece ''bası!!! '' kapalı olan
super otesı makyajlı kokulu dar gıyımlı topuklu ayakkabılı uzun tırnaklı rüküş hanımlar kımı etkılemek ıcın gıyıyor :)
bakın bı mesaj ustunuzde sunu yazdımiyide hanımlar, siz mini eteği neden giyiyorsunuz peki? herkes bana baksın, en güzel ben olayım zihniyetine sahip değilmisiniz? güzelleşmek için, dikkat çekmek için giyinip ayna karşısında saatlerce süslenmiyormusunuz? ee erkekler de ağızlarının salyalarını akıta akıta size bakıyor işte. sonra taciz edincede ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.. dürüst olalım lütfen..çıplak bir ten her zaman erkeği tahrik eder ve sizde böyle olduğunu bildiğiniz için mini eteğinizi, askılı badilerinizi giyinip dışarı çıkıyorsunuz...sıcak olduğu için giyiniyoruz bahanesiyle bana kimse gelmesin. bir kadını ancak başka bir kadın anlar..bende kadınım ve şuan nihat doğana neden saldırdığınızı çok iyi anlıyorum. sizin yaptığınıza suçluluk psikolojisi denir
Al ışte bi tane daha. Azalarak değil aniden bitin artık. Sizin gibi insanlarla hemcins olmak utanç veriyor.iyide hanımlar, siz mini eteği neden giyiyorsunuz peki? herkes bana baksın, en güzel ben olayım zihniyetine sahip değilmisiniz? güzelleşmek için, dikkat çekmek için giyinip ayna karşısında saatlerce süslenmiyormusunuz? ee erkekler de ağızlarının salyalarını akıta akıta size bakıyor işte. sonra taciz edincede ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.. dürüst olalım lütfen..çıplak bir ten her zaman erkeği tahrik eder ve sizde böyle olduğunu bildiğiniz için mini eteğinizi, askılı badilerinizi giyinip dışarı çıkıyorsunuz...sıcak olduğu için giyiniyoruz bahanesiyle bana kimse gelmesin. bir kadını ancak başka bir kadın anlar..bende kadınım ve şuan nihat doğana neden saldırdığınızı çok iyi anlıyorum. sizin yaptığınıza suçluluk psikolojisi denir
iyide hanımlar, siz mini eteği neden giyiyorsunuz peki? herkes bana baksın, en güzel ben olayım zihniyetine sahip değilmisiniz? güzelleşmek için, dikkat çekmek için giyinip ayna karşısında saatlerce süslenmiyormusunuz? ee erkekler de ağızlarının salyalarını akıta akıta size bakıyor işte. sonra taciz edincede ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.. dürüst olalım lütfen..çıplak bir ten her zaman erkeği tahrik eder ve sizde böyle olduğunu bildiğiniz için mini eteğinizi, askılı badilerinizi giyinip dışarı çıkıyorsunuz...sıcak olduğu için giyiniyoruz bahanesiyle bana kimse gelmesin. bir kadını ancak başka bir kadın anlar..bende kadınım ve şuan nihat doğana neden saldırdığınızı çok iyi anlıyorum. sizin yaptığınıza suçluluk psikolojisi denir
gecen sene kışın , yere kadar uzun perdesu, pantolon ustune dız altına kadar cızme
onum tamamen kapalı kulagım yuzum agzım komple kapalı atkı-şal ile...
basımda sapka ellerımde eldıven gozlerım soguktan donuyor gozumde gozluk
ınanılmaz kar yagıyor soguk buz sislere karısmıs yuruyorum
karsıdan bı adam gelıyor yanımdan gecerken hey yavrum analar neler doguruyor dedı ve gectı yanımdan
kara carsaflı olsaydım da o lafı yıyecektım ben , mını eteklı olsaydım da :)
namussuz kısı ıcın ne gıydıgının hatta cınsıyetının ne oldugunun onemı yok, zıra kedıler eşekler de tecavuze ugruyor...
bak bu yazıyı bı arkadasımıza ben yazdım
sanada yazmak ıhtıyacı hıssettım
tacıze ugradım ve bukadar dişilikten uzakken basıma geldı bu...
Yazdiklarin cok igrenc. Demek senin cevrendeki erkekler iki bacak gorduklerinde "agizlarinin salyalarini akita akita onlara bakiyorlar". Gozumun onune geldi de.. Igrenc bir cevren var...iyide hanımlar, siz mini eteği neden giyiyorsunuz peki? herkes bana baksın, en güzel ben olayım zihniyetine sahip değilmisiniz? güzelleşmek için, dikkat çekmek için giyinip ayna karşısında saatlerce süslenmiyormusunuz? ee erkekler de ağızlarının salyalarını akıta akıta size bakıyor işte. sonra taciz edincede ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.. dürüst olalım lütfen..çıplak bir ten her zaman erkeği tahrik eder ve sizde böyle olduğunu bildiğiniz için mini eteğinizi, askılı badilerinizi giyinip dışarı çıkıyorsunuz...sıcak olduğu için giyiniyoruz bahanesiyle bana kimse gelmesin. bir kadını ancak başka bir kadın anlar..bende kadınım ve şuan nihat doğana neden saldırdığınızı çok iyi anlıyorum. sizin yaptığınıza suçluluk psikolojisi denir