- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
ali tezel de saçmalamış.
Al işte. Rezil ya bunlar. Ne desen az bu ve bunun gibilere!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ali tezel de saçmalamış.
Aman olayı alevi-sünni,kürt-türk e getirin ki daha çok prim yapın.ali tezel de saçmalamış.
ben de bekliyordum hangi kuşbeyinli işi mezhep olayına vardıracak diye o kuşbeyinli Ali denen herifmiş meğer
Her şeyi hemen unuttuğumuzdan bir türlü ilerleyemiyoruz aynı hatalar yeniden karşımıza geliyor ALLAH kötü niyetlilerden biz kadınları anamızı kızımızı sadece değil tüm sevdiklerimizi korusun artık erkekler de tehlike de RABBİM fırsat vermesinYa milletimiz her şeyi hemen unutuyorr neler unutulduu....
AminnnnnHer şeyi hemen unuttuğumuzdan bir türlü ilerleyemiyoruz aynı hatalar yeniden karşımıza geliyor ALLAH kötü niyetlilerden biz kadınları anamızı kızımızı sadece değil tüm sevdiklerimizi korusun artık erkekler de tehlike de RABBİM fırsat vermesin
bu olay bu adamın başından geçmişti demiBu adam önce karısını baldızıyla aldatan sonra karısı boşanmal isteyince bıçaklayıp polise karım benim şöhretimi kıskanıyor diye ifade veren biri... siz düşünün artık özgecanı ne kadar düşünerek konuştuğunu.
Tek derdi mezhep çatışmasına getirmek olayı. Büyük provokatif.
Nihat doğanla ali tezel aynı ürünün farklı tonları sadece.
koca şiddetinden kaçıp dayı evine sığınan tesettürlü hanımın haberi vardı..tecavüz etmiş yeğenine..kadın şikayet etmiş karakola,dayıda suçunu itiraf etmişti..ne alakası var giyim kuşamla..karşında bir manyak varsa..Mini etek giyen biriyle ünlü olan küçük beyinli bi adamsın daha geçen yıllarda 4 tane telekızla grup yaparken basılan sensin ne hakla ahlak dersi verirsin ya kimsin sen unuttuk mu sandın?
koca şiddetinden kaçıp dayı evine sığınan tesettürlü hanımın haberi vardı..tecavüz etmiş yeğenine..kadın şikayet etmiş karakola,dayıda suçunu itiraf etmişti..ne alakası var giyim kuşamla..karşında bir manyak varsa..
inşallah yırtamaz ..Bu ülkede bebeklere bile tecavüz ediliyor sapkınlıktan başka bir şey değil,daha dün tv de kız ağlıyordu hakim rızan var demiş kıza tecavüzcüsü serbest kalmış,bu adamlarda en fazla 15 sene sonra serbest kalacak yok iyi hal indirimi yok tahrik bi şekilde kitabına uydururlar,lanet olsun böyle düzene