Ay gönder.Çorapçı dümbelek. Sen benim çorapları görmedin dimi, kızlara gönderdim sana da göndereyim.
Hahah bayağı kısalıyor Mune ya, mecbur. Adamlar dizden bir karış yukarıya yapıyor deseniEli öpülesi kadınlar onlar, annenize hürmetler, baş tacımız analarımız.
Mesela ne kadar kısalıyor, diz kapağından kaç karış yukardaay annem üşüteceksin bu havada, altına uzun paçalı birşey giy
Bu soğukta etek giyeni takdir ederim, ciddiyim, üstüne para verseler giyemem, ben illa jean çekeceğim altıma ya da eşofman, ihtiyarlıktan olsa gerek, gençlik böyle birşey olmalı, ayaz var ama bacaklar üşümüyorAy gönder.
Ben de birkaç tane daha aldım (çok şaşırtıcı di mi) bayıldım bayıldım.
Hahah bayağı kısalıyor Mune ya, mecbur. Adamlar dizden bir karış yukarıya yapıyor deseniBacaklarım üşümüyor neyse ki.
Zaruri durumlarda erkegin kadini tedavi etmesi caizdir.Jinekologlar doktor olduguna göre
bu çorap nasıl?Ay gönder.
Ben de birkaç tane daha aldım (çok şaşırtıcı di mi) bayıldım bayıldım.
Hahah bayağı kısalıyor Mune ya, mecbur. Adamlar dizden bir karış yukarıya yapıyor deseniBacaklarım üşümüyor neyse ki.
Erkekleri günah kadınları değil.
Gel gidelim buralardanSıkıldım, burası iyice fetva hattına döndü...
hşşşşşşşş sus bak haddini bildirir yoksaNasıl bir ruh halidir bu ya
Hem insanlara itham ve sorular yönelt cevap gelincede " ayyy sıkıldımmm" havalarına girkamera nerede ulenynnnn el sallayalım
Daha o kişi anasından doğmadı bea kuzum ya
hşşşşşşşş sus bak haddini bildirir yoksabenim bildirdiler bak çok korkuyorum artık
Kaçan çorapları atmayın, müsriflik yapmayın sakın, çim adam yaparsınız, sonraaaa birkaç kat yapıp bulaşık süngeri yaparsınız, içine pamuk tıkayıp çocuklara Bebek yaparsınız, yapacak çok şey var, o kadar para veriliyor onlara, ev ekonomisi dersi 1
Tüm mal varlığımı sitedeki kadınlara eşit paylaştıracağımSende ne mal varlığı vardır müdür hele yarısını bana hibe et yazık bana yeni ameliyatlar yaz tatilleri para yukk acı bana el athadi vermiyon malını ev ekonomiisne katkıda nasıl bulunulur başlık aç hergün bilgi paylaş süngeri okey öğrendim yapacağımm
Tüm mal varlığımı sitedeki kadınlara eşit paylaştıracağım
Ev Ekonomisi için Engin bilgilerimden yararlandıracağım hepinizi
İnce çorap güzel köpürür, lif bile yapabilirsin
Patates çuvallarını atmayın, onlarda halı temizliğinde gayet iyi, artık yünlerden kırk yama diz battaniyeleri yapabilirsiniz.
Hee bak opak çorabın varsa eskimiş, hepa filtreli süpürgeye motora toz kaçmasın diye filtre görevi yapıyor
Kaç yıllık kadınsınız bana soruyorsunuz
bunların hepsini biliyordum demek ki bende iyiymişim ev ekonomisinde ama hiç para biriktiremiyorum nedenseTüm mal varlığımı sitedeki kadınlara eşit paylaştıracağım
Ev Ekonomisi için Engin bilgilerimden yararlandıracağım hepinizi
İnce çorap güzel köpürür, lif bile yapabilirsin
Patates çuvallarını atmayın, onlarda halı temizliğinde gayet iyi, artık yünlerden kırk yama diz battaniyeleri yapabilirsiniz.
Hee bak opak çorabın varsa eskimiş, hepa filtreli süpürgeye motora toz kaçmasın diye filtre görevi yapıyor
Kaç yıllık kadınsınız bana soruyorsunuz
Ben kimlerin içinde büyüdüm bir bilsensesle güldüm ayyy anam gibisin hadi o yaşlı aney sen nerden aldın bunları da cebine koydun ha bu arada anamlar zengin bunları yapa yapa mallları dizmişler şükür bana da katkıları var eskiden evler sobalıydı anam pikniğe gider iki geznip gelir yakacak toplarmış bi bağaj bak ev ekonomisine bir katkı daha
Ben kimlerin içinde büyüdüm bir bilsenbana mahallenin muhtarı derlerdi, bir komşu teyzemiz el verdi bana nerde bilmişlik, kim kimdir, ekonomi Nasıl yapılır komşu teyzeden öğrendim
Ormana gittin, kozalak topla, içindeki fıstıklarla dolma, dışıyla tutuşturmalık yaparsın
Dolmalık biberin saplı tepe kısmını asla atma, minik minik doğra buzluğa at, yemeklere, menemene koyarsın
Benim adam nasıl kalkındı sanıyorsunVay anam vayyy minnak boyu var türlü türlü donanım var uhd hatunsun vessalam
maşşallah saa burdan enerjin kalıyor yaniBenim adam nasıl kalkındı sanıyorsunAllah boydan kısa yaratmış ama bir dil vermiş fırıncı küreği
Sen benim gece konuşmalarıma şahit olsanannem ve teyzemle konferans görüşme yapıyoruz neredeyse her gece, gülmekten konuşamıyorlar, içleri geçmesin dinç kalsınlar diye kamu hizmeti yapıyorum
Kalmaz mı? Gece uyumak diye birşey olmasa ohooo daha neler yaparımda bir saatten sonra insanların uykusu geliyor, kimseyi bulamıyorum.maşşallah saa burdan enerjin kalıyor yani
buranın editörü ben olsamya atın chessi
bak 1 ay sonra buralar hep tarla
Nasıl bir ruh halidir bu ya
Hem insanlara itham ve sorular yönelt cevap gelincede " ayyy sıkıldımmm" havalarına girkamera nerede ulenynnnn el sallayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?