Benim adam nasıl kalkındı sanıyorsunAllah boydan kısa yaratmış ama bir dil vermiş fırıncı küreği
Sen benim gece konuşmalarıma şahit olsanannem ve teyzemle konferans görüşme yapıyoruz neredeyse her gece, gülmekten konuşamıyorlar, içleri geçmesin dinç kalsınlar diye kamu hizmeti yapıyorum
Aaa eşim az konuşacaksın dese musallat olurum, keçiyimdirAyyy senin adama acısam mıı he iyi olmuş bu dille hakından gelir erkelerin mi desem geldim gittim karar veremedim
benim adam kadın az konuşacak der düşün senden bir dili fırıncı küreği ne yapar
Bir buçuk metreyim, karışla 5-6 karışboyun kaçMune tamamen merak
ama bilimsel gerçeği varmı bilmiyorumda hakkaten boyu kısa insan çok uyanık oluyorkaç tane tanıdıysam hep aynı
Aaa eşim az konuşacaksın dese musallat olurum, keçiyimdirben sorduğumda cevap verecek, benle konuşacak, süs bitkisi miyim ben
Konuşurum, konuşmaya doyamadıysam alırım telefonu cır cır telefonda konuşurum, rekorum var 2 saat
Benim enişte de hiç sevmez konuşmayı, kardeşimle 2 saat konuşunca böyle bakıyormuşne konuşuyorsunuz o kadar zaman diye soramaz bile
Güleceğim, eğleneceğim, konuşacağım, yaşım olmuş 43, yarın tık diye gitsem susarak mı öleyim
Bir buçuk metreyim, karışla 5-6 karış
Yalnız beni arkadaşlarımın eşleri sevmez, ciddiyim, ben böyle konuşunca sinirleniyorlarBi bana gel sende iki tel konuşaması 2 şer saatten bide onun yanın da beraber konuşalım görsün karısının melek olduğunu kıymet bilsinaynen yahu yaş 45 bende gezmelere verdim gruplar kurduk lak lak yapıyoruz o cekirdeğini çıtlayıp maç izliyor
Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayalımayyy müdürüm ben sana minnak diyorum bak kısa sanacak arkadaşlar seniii
Yalnız beni arkadaşlarımın eşleri sevmez, ciddiyim, ben böyle konuşunca sinirleniyorlar
Eşim çok yüz verdi bana
Valla dua etsinler ben menopoza girmeyeyim, antropozunu zindan ederim onaahahhahha beni de arkadaşlarımın eşleri çok sever derler dobra,mert az da konuşuyor:)))) hatta bi kaçının eşi sadece benle gezlere gönderirlerdiyorlar heralde hanım kadın sessiz kötü örnek olmaz
ayyy Allah bozmasın dur daha genç antropoz dönemi var beylerin bekle hele bakalım o zaman da yüz vermeye devam edecekmi
Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayalımeşim bile 2 karış boyu var türlü türlü huyu var diyor bana
Cep boyum ben, seviyorum kendimi
Ben twd'ye yeni basladim her gun bi bölüm izliyorum ki subat sonuna kadar yoksunluk krizine girmeyeyimTwd yok ya hep can sikintisi
İşin içine dini yorum, polemik girdiğinde böyle dağıtılır konu
Twd nerden çıktı yahu , yoksa Nihat Doğan Negan karakterini mi oynayacak yeni sezonda
Bu konuyu dağıtmak iyi oldueneeeeeeeeeeeeeeeee diyene bak kaç saattir konuyu dağıtıpta
o kadarda kibledim ama çözüme kavuşturulmadı bi türlü
bugün dağıtırsınBu konuyu dağıtmak iyi oldu
İyi yaptım elime sağlık
ay tövbe de, tahtalara falan vur izlemem ben bir daha
Bugün mübarek kandildi, hepinizin kandili mübarek olsun, bu sebepten çok fazla müdahale etmek, böyle bir gecede dan dun banlamak istemedim, birbirinizi anlayışla karşılayın, hoşgörülü olun istedim ama yarınbugün dağıtırsın
ya yarın
dinamitler döşendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?