- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
aynen .
Calzedonıa da güzel .
İstiklalde mağazası var.
Calzedonia da çok pahalı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen .
Calzedonıa da güzel .
İstiklalde mağazası var.
evet .Oradan aldığım dantelli bir çorabım var.Calzedonia da çok pahalı yaa
evet .Oradan aldığım dantelli bir çorabım var.
Çok kalite bir şey ama .
taaa kaç sene önce 40 TL ye almıştım.
değiyor ama
Kaçan çorapları atmayın, müsriflik yapmayın sakın, çim adam yaparsınız, sonraaaa birkaç kat yapıp bulaşık süngeri yaparsınız, içine pamuk tıkayıp çocuklara Bebek yaparsınız, yapacak çok şey var, o kadar para veriliyor onlara, ev ekonomisi dersi 1Yok favorim Penti. Calzedonia'da genelde birbirine benzer modeller var. Penti çok daha çeşitli.
Ay bu konuya girersek çıkamam ben
mahrem evet tamam kabul saygım var ama kadının kadına da mahremiyeti var dinen ona bakarsanız.
bir kadın kendi kendine mi doğum yapmalı ?
doğrusu nedir?
Annem ne yapardı .Kaçan çorapları atmayın, müsriflik yapmayın sakın, çim adam yaparsınız, sonraaaa birkaç kat yapıp bulaşık süngeri yaparsınız, içine pamuk tıkayıp çocuklara Bebek yaparsınız, yapacak çok şey var, o kadar para veriliyor onlara, ev ekonomisi dersi 1
Ben kaçan çoraplarıma bakıp bakıp yas tutuyorum Mune Fazlaca çorap merakım ve sevgim var. Bazen doğumgünü, konser vs bir yere giderken önce hangi çorabı giyeceğimi seçer kıyafeti ona uydururumKaçan çorapları atmayın, müsriflik yapmayın sakın, çim adam yaparsınız, sonraaaa birkaç kat yapıp bulaşık süngeri yaparsınız, içine pamuk tıkayıp çocuklara Bebek yaparsınız, yapacak çok şey var, o kadar para veriliyor onlara, ev ekonomisi dersi 1
Belkide çirkinsiniz bukadar agresifseniz ki egersiz bana çirkin dediniz .
Seviyorum ve rahat ediyorum.
Uzun etek gibi bacaklarıma dolanmıyor, rahat hareket edebiliyorum. Pantolon gibi sıkmıyor. Hele ki altına güzel bir çorapla, mis ( in vino veritas bak burada bile çorabı kattım işin içine )
Kadın neden mini giyer, neden tayt giyer, neden dar pantolon giyer, neden straples giyer? Neden giymesin?
Jinekolog da dinen günahdır.
Eli öpülesi kadınlar onlar, annenize hürmetler, baş tacımız analarımız.Annem ne yapardı .
LAstikli ince çoraplar kaçınca lastik kısımlarını ayırıp kullanmadığımız halılara takardı.Halılar düzgünce dururdu .
hey gidi ekonomik krizler geçirmiş eski toprak kadınlar.
hayranım onlara
Ben kaçan çoraplarıma bakıp bakıp yas tutuyorum Mune Fazlaca çorap merakım ve sevgim var. Bazen doğumgünü, konser vs bir yere giderken önce hangi çorabı giyeceğimi seçer kıyafeti ona uydururum
Hayır yeni çoraplar da hep dizden yukarıda desenli, etekler kısalıyor zatürre olacağım valla
Doktor da günah hasta olunca nolcak peki...
Doktor niye gunah olsunki
geçen calzedoniadan bir bordo mus çorap birde siyah file çorap aldım oradan. gerçekten çok kaliteli. yalnız şu file çorabı aldım almasınada giymeye cesaret edemiyorum bir türlü:)evet .Oradan aldığım dantelli bir çorabım var.
Çok kalite bir şey ama .
taaa kaç sene önce 40 TL ye almıştım.
değiyor ama
Erkekleri günah kadınları değil.Jinekologlar doktor olduguna göre