- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
bir kadın neden mini giyer ?
sadece bir soru konuyla alakalı değil.
giyinmek içindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeterli oldu cnm saolgiyinmek içindir
mühim değilyeterli oldu cnm saol
yakıştığı için giyer. yakışmayanda mümkünse giymesin. yada bana ne ,giysin:)bir kadın neden mini giyer ?
niye dinde mini etek giyene tecavüz edebilirsiniz o size helaldir mi yazıyorDinin geregini yapmayıpta dinden de ornek verenler cok dogru degil
Ozaman dini isine geldgi gibi kullanysundur demektir
Burdan o anlam nasil cikardiniz ?niye dinde mini etek giyene tecavüz edebilirsiniz o size helaldir mi yazıyor
ee yazdığımın aynını yazdınBurdan o anlam nasil cikardiniz ?
Dinin geregi kapanmayan sucu erkege atmak icin dindej ornk verenlerden bahsettim ustune alındysan yapacak bise yok
doğru.y
yakıştığı için giyer. yakışmayanda mümkünse giymesin. yada bana ne ,giysin:)
Giyim alışkanlıklarıyla alakalı birşey bu, kimi de sivri topuklu ayakkabı giyer, spor ayakkabı kadar rahat ediyorum der.bir kadın neden mini giyer ?
Giyim alışkanlıklarıyla alakalı birşey bu, kimi de sivri topuklu ayakkabı giyer, spor ayakkabı kadar rahat ediyorum der.
Ben jean'ciyim mesela, illa jean pantolonum olacak, yazın şortlar, tiril tiril elbiseler ve sandaletle rahat ediyorum.
Valla kusura bakmasınlar, ben yaz aylarında şortla rahat ediyorum, topuklu giymeyi pek sevmem, sandalet olacak, elbiseleri seviyorum son zamanlarda, hafif oluyor mis gibi.O zaman taciz edilemeye imkan sağlıyorsun müdür. Çok ayıp...
Valla kusura bakmasınlar, ben yaz aylarında şortla rahat ediyorum, topuklu giymeyi pek sevmem, sandalet olacak, elbiseleri seviyorum son zamanlarda, hafif oluyor mis gibi.
Ah aklıma geldi bir anım, yeni evliyim bir uzun eteğim vardı onu giydim arkada diz kapağına kadar yırtmaç var, odunun teki, ki benimle yaşıt oğulları var, dedikodu yapmış, Allah erkeğin dedikoducusunda korusun, neymiş ayağımda çorap yokmuş, valla açtım ağzımı yumdum gözümü, bu da bir tacizdir, dedim o benim bacaklarımı çorap olmadığını anlayacak kadar süzdüyse ben onun zihniyetine
Kadın çorabı giyemem çünkü naylon ürünlere alerjim var, bunun hesabını da eşime vermezken kimseye hesap vermem.
Denize de bikiniyle girerim çünkü ben çocukluğumdan beri bikini giyerim, bu da bir alışkanlık
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum mune, nerdeydin sen kız desteğe geleydin.
Yetiştirilme tarzı, alışkanlık vs işte altında anlam aramaya ne gerek var?
Üzerimdeki kıyafet nasıl birinin beni taciz etmesine haklı sebep olabilir ki?
taciz ve tecavüzlerde suçu bayanlara atan bayanlar.
sizin mantığınızla jinekologların hepsinin sapık olması gerekirdi.
pes..Jinekolog da dinen günahdır.
Höh daha neler...Jinekolog da dinen günahdır.