Sokakta kalmış bir kadın

Gidecek yeri olmayan biri iki üç gün sonra yer ayarlayamaz . Param yok derse kadın sığınağı söyleyin. Söyleyemem derseniz valiliğe git bı sor yardımcı olurlar mı deyin. Giderse zaten onlar yönlendirecek

Ne desem bilemedim. Bir yanım diyor eve hiç kimse alınmaz, 2-3 gün sonra siz yeter misafir edemeyeceğim deyince gitmem diye tutturabilir, her şeyi yapabilir. Ev insanın kalesidir. Bir yanım diyor sokakta kaldığı doğruysa böyle bir insanı evine alma, sırt çevir demiş olacağım. Ama yok ya ne evinizin durumu uygun ne maddiyatınız, anlattığınıza göre. Kadın sığınma evlerini arayabilirsiniz, belediyeyi arayabilirsiniz benim aklıma gelen bunlar.

Yalnız karar veremeyeceginizi riskli gebelik olduğu için herisi eşim yapıyor esimi razı edemedim diyeceksiniz
Aslında ilk düşündüğüm bu oldu hayatımda hiç yalan konuşmadım demeyeceğim tabii ki de yalan konuştuğum zamanlar olmuştu ama böyle çok küçük yaşta olan bir durumdu ben her zaman doğruluktan yanayım şimdi korkum da şu an aslında çocuğu katarak söylersem ya çocuğuma bir şey olursa korkuyorum o yüzden pek onu kullanamadım bugün iş yerine hastayım demiştim gerçekten hasta olmuştum😅 onun tedirginliği var diyebılırım gerçekten ne kadar zor bir kararmış ama büyük ihtimalle kabul etmeyeceğim gibi duruyor ya gerçekten iki gün kabul ediyorsa gelecek ya da hiç çok teşekkür ederim hepinize çok çok teşekkür ederim🙏❤️

Asla almayın evinize, vicdan da yapmayın. Sizin kendinize göre bir düzeniniz var öyle saçmalık olur mu ? Eşi dostu anası babası yok mu bu kadının ?

Sokakta kaldiysa devlete gitsin sorsun ne yapilabilir baksin siginma evi olur gecici.
Baskasinin evine gelmek ne ya. Bi de siz bana ev bulursunuz diyor.
Ben 2-3 gunlugune dahi eve almazdim.
Benim bu vicdanım zaten beni mahvediyor o kadar böyle kafam karıştı ki artık konu açacak duruma getirdi çünkü vicdanımla hareket edeyim mantığımla mı hareket edeyim bilemedim size danışmak istedim gerçekten öyle yazacağım artık ben bugün gelemiyorum diyeceğim yani evde değilim çünkü kayınvalidem de olduğum için eve geçecektim gelemiyorum diyeceğim kadın sığınma evine git diyeceğim başka çözüm kalmadı çünkü ben iki saattir falan apart da araştırdım numarasını falan da attım böyle hani ara konuş falan diye daha elimden hiçbir şey gelmiyor şimdi ben üç gün diyorum üç günü geçen bu sefer eşimle aram bozulsun hiç istemiyorum

Aslında ilk düşündüğüm bu oldu hayatımda hiç yalan konuşmadım demeyeceğim tabii ki de yalan konuştuğum zamanlar olmuştu ama böyle çok küçük yaşta olan bir durumdu ben her zaman doğruluktan yanayım şimdi korkum da şu an aslında çocuğu katarak söylersem ya çocuğuma bir şey olursa korkuyorum o yüzden pek onu kullanamadım bugün iş yerine hastayım demiştim gerçekten hasta olmuştum😅 onun tedirginliği var diyebılırım gerçekten ne kadar zor bir kararmış ama büyük ihtimalle kabul etmeyeceğim gibi duruyor ya gerçekten iki gün kabul ediyorsa gelecek ya da hiç çok teşekkür ederim hepinize çok çok teşekkür ederim🙏❤️
İki gün derseniz iki günde gideceğinin garantisi yok bence o yüzden kabul ederek riske girmeyin.

2 Günlüğüne diye alırsanız kalır sizde gitmez

Asla almayın evinize, vicdan da yapmayın. Sizin kendinize göre bir düzeniniz var öyle saçmalık olur mu ? Eşi dostu anası babası yok mu bu kadının ?
Ailesinin tam detaylı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şu iki tane evladı var iki evladı da babasıyla kalıyor Artvin’de kardeşleriyle hiç biriyle konuşmuyor onlar da bizim olduğumuz semtte ama ben tanımam etmem sadece biliyorum o 2020 senesinden aklımda buradalar sahayla ama konuşmadıklarını biliyorum

Şu an elimden geleni yapmaya çalışıyorum dün bir kadında kalmış bugün sabah da kadın evinden kovmuş sordum neden seni kovdu dedim psikolojik sorunu var dedi hem alıyor hem kovuyor dedim bu ne saçmalık verdiği cevap bu yönde oldu attığı mesajda şu şekilde ben dün sana gelecektim ama sen de aynısını yaparsın diye gelemedim şu an çok zor durumdayım gelebilir miyim diyor ben de zaten açık ve net söyledim gelirsen 2.03 gün dedim ama bana hiç 2.03 günmüş gibi gelmiyor o yüzden çok tedirginim şu an iyice fikirlerimi oturmasına çok yardımcı oluyorsunuz ben de almama taraftarıydım aslında
Madde kullanıyor olma ihtimali yüksek. Sakın evinizi asla açmayın. Bir sürü bulaşıkçı arayan yerler var, 30k veriyorlar aylık akrabalarımdan biliyorum. Girip çalışıp o arada kadın sığınmada falan kalabilir.
Vicdanınız neden sızlıyor anlamadım? Onu sokağa siz mi attınız? Hayır. Biraz çalışkan olmak bir şeyler için çabalamak gerek.
Ama ben maddi bağımlısı olduğunu düşünüyorum. Evine aldığı kişi kovmışsa o riske hiç girmeyin sakın

Aslında ilk düşündüğüm bu oldu hayatımda hiç yalan konuşmadım demeyeceğim tabii ki de yalan konuştuğum zamanlar olmuştu ama böyle çok küçük yaşta olan bir durumdu ben her zaman doğruluktan yanayım şimdi korkum da şu an aslında çocuğu katarak söylersem ya çocuğuma bir şey olursa korkuyorum o yüzden pek onu kullanamadım bugün iş yerine hastayım demiştim gerçekten hasta olmuştum😅 onun tedirginliği var diyebılırım gerçekten ne kadar zor bir kararmış ama büyük ihtimalle kabul etmeyeceğim gibi duruyor ya gerçekten iki gün kabul ediyorsa gelecek ya da hiç çok teşekkür ederim hepinize çok çok teşekkür ederim
Yalnız yalan değil ki benimde hamileliğim de kanamalar görüldü direk riskli gebelik olarak konuşuldu 😊 sizin uzerinize atıp gitmezse neden siz bulursunuz diyor onu da anlamadim. Zor durumdadır doğrudur yalnız sizinde durum ortada. İki üç gün misafir edecektim eşim razı olmadi deyin. Açıklama ihtiyacı hissederseniz bence gerek yok ev küçük oturcak yerimiz yok misafir nasıl alcaz dedi deyin.

Benim hayatımda bir kere gördüğüm bir kadın vardı en yakın arkadaşımın başka bir arkadaşı ta lisede görmüştüm, boşancakmış benle aynı şehirde yaşıyor çocuğu da var sende kalayım diye tutturdu beni eklemiş instadan, bende ev çok küçük çocukla kalamazsın dedim, olsun ben yerde bile yatarım dedi, benim ara sıra annem babam geliyor onlar gelemez o zaman dedim, bir kurs varmış da ona gidecekmiş işe girecekmiş boşanacakmış illa bende kalacakmış, annenin evinde kal dedim yok onun yaşadığı şehirde o kurs yok dedi, bende apart bulalım sana dedim yok ben sana kira öderim dedi ben kira istesem zaten en baştan ev arkadaşıyla çıkardım dedim, hergün yazmaya başladı ne zaman geleyim diye en son engelledim saçma sapan işler ya, sonra kocasıyla barışmış zaten, madem böyle bsy var önce ailene git

Daha önce nerede yaşıyordu? Sokakta kalma sebebi nedir?
Daha önce bildiğim kadarıyla anlatayım şimdi kimsenin vebalini almayayım yalan konuşmak gibi olmasın bildiğim kadarıyla imam nikahlı biriyle evli olduğunu biliyordum burada eşyalı ev tutmuşlardı bana da dün şunu söyledi ben kavga etmişler bu kapıda kalmış adam evi de kapatmış zaten eşyalı yani kıyafetlerini toplayıp çıkmıştır ev sahibi de almamış bu kadını ama olayın ne olduğuna inanın bilmiyorum tek bildiğim şey bu

Ailesinin tam detaylı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şu iki tane evladı var iki evladı da babasıyla kalıyor Artvin’de kardeşleriyle hiç biriyle konuşmuyor onlar da bizim olduğumuz semtte ama ben tanımam etmem sadece biliyorum o 2020 senesinden aklımda buradalar sahayla ama konuşmadıklarını biliyorum
Engelle yoluna bakın sakın vicdan falan da yapma saçmalama

Daha önce bildiğim kadarıyla anlatayım şimdi kimsenin vebalini almayayım yalan konuşmak gibi olmasın bildiğim kadarıyla imam nikahlı biriyle evli olduğunu biliyordum burada eşyalı ev tutmuşlardı bana da dün şunu söyledi ben kavga etmişler bu kapıda kalmış adam evi de kapatmış zaten eşyalı yani kıyafetlerini toplayıp çıkmıştır ev sahibi de almamış bu kadını ama olayın ne olduğuna inanın bilmiyorum tek bildiğim şey bu
uzak dur bacım uzak dur!

Benim hayatımda bir kere gördüğüm bir kadın vardı en yakın arkadaşımın başka bir arkadaşı ta lisede görmüştüm, boşancakmış benle aynı şehirde yaşıyor çocuğu da var sende kalayım diye tutturdu beni eklemiş instadan, bende ev çok küçük çocukla kalamazsın dedim, olsun ben yerde bile yatarım dedi, benim ara sıra annem babam geliyor onlar gelemez o zaman dedim, bir kurs varmış da ona gidecekmiş işe girecekmiş boşanacakmış illa bende kalacakmış, annenin evinde kal dedim yok onun yaşadığı şehirde o kurs yok dedi, bende apart bulalım sana dedim yok ben sana kira öderim dedi ben kira istesem zaten en baştan ev arkadaşıyla çıkardım dedim, hergün yazmaya başladı ne zaman geleyim diye en son engelledim saçma sapan işler ya, sonra kocasıyla barışmış zaten, madem böyle bsy var önce ailene git
Bu kadın da öyle bir kadın ki nereye çekerseniz Çekin gidecek bir insan yanlışa meyilli bir tip gibi sevgi arıyor diye başına gelen sokakta kalmak oldu bu evli bile değil de bahsettiğim kişi de 45 yaşında belki de var yani 40 civarı diyorum ben ama işte sorsak beyin yaşı maalesef o kadar yok

Arkadaşlar uzun uzun yazıp sizin vaktinizi almak istemiyorum sadece bir fikre ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa böyle bir konuyla gelmiş olacağım benim 2020 yılında tanıdığım apartta tanıştım bir ablamız vardı evlenmiş boşanmış bir kadındı o da aparta yaşayan birbirimize kader yoldaşlığı diyebiliriz dün beni aradı sokakta kaldığını gidecek yeri olmadığını söyledi işinden olduğunu bir takım kendince özel sebepleri ve sıkıntıları oldu ben de 1 + 1’de yaşıyorum 75 metrelik bir evdeyim küçücük bir evde yaşıyorum şimdi sokakta kalan bir kadın var ortada mesele nerede yatması gerektiği değil aslında koltukta da yatar şu anda hamileyim kesemin etrafında küçük kanamalar mevcut temizlik dahi yapmıyorum kendi başıma asla bir iş yapmıyorum üç günde bir eşimle beraber temizlik yapıyoruz şu anda bir borç içindeyiz o yüzden durumumuz da çok fazla müsait de değil açık konuşayım sadece kendimize çevirecek kadar idare edebiliyoruz ben baştan söyledim hani 2.03 gün misafir edebilirim sonrasında apart falan bulabilirsin dedim işte bana 1 + 1 ev bulsanız olur falan dedi ben de dedim ki bu evi tutabilmen için rahat cebinde 50 60.000 TL para olması lazım o kadar param yok veremem falan diyor şimdi korktuğum şu ben bu kadını evime alırsam 2.03 gün sonra mecbur gitmesi gerekiyor benim kocam da işten geliyor yorgun argın köpek gibi çalışıyor afedersiniz sürekli kesimle alakalı montajda zaten yoruluyor doğru düzgün uyuyamıyor adam geliyor zaten koltukta uzanıyor uyumak istiyor hadi 2.03 gün idare ederiz dedik sokakta kalan bir kadın var ve bu durumdanda haberim yokmuş bilmiyormuş gibi yapamıyorum uyuyamıyorum toplam 24 saattir uykusuzum dinlenmem gereken zamanda kafayı taktım biraz şimdi evimi alırsam yer bulamazsa git de diyemeyeceğim ben ne yapayım bilemiyorum ben kocamla otururum soğan ekmek de yerim öbür gün tavuk da yerim öbür gün et yerim ama misafirin olması onu ayarlayabilmek öyle olmuyor maalesef inşallah derdimi anlatabilmişimdir sizce evimi açmalı mıyım çok uzattım biliyorum kusura bakmayın lütfen🙏
Durumunuz musait görünmüyor ev 2+1olsa hadi bir oda da uyusun derdim 3 gün kalsın ama zaten 1+1 evinizi açmayın bence 3 günlük bir pansiyon ne kadar tutabilir ayrıca? Bence size yerleşme niyeti olabilir

Bu kadın da öyle bir kadın ki nereye çekerseniz Çekin gidecek bir insan yanlışa meyilli bir tip gibi sevgi arıyor diye başına gelen sokakta kalmak oldu bu evli bile değil de bahsettiğim kişi de 45 yaşında belki de var yani 40 civarı diyorum ben ama işte sorsak beyin yaşı maalesef o kadar yok
Hiç üzerine sorumluluk alma, evlisin hamilesin, en kötü kvler geldi yatacak yer yok kusura bakma de geç, ama apart vs bulmasına yardımcı olabilirsin o da kendin istiyorsan

X