Sokakta kalmış bir kadın

Ailesinin tam detaylı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şu iki tane evladı var iki evladı da babasıyla kalıyor Artvin’de kardeşleriyle hiç biriyle konuşmuyor onlar da bizim olduğumuz semtte ama ben tanımam etmem sadece biliyorum o 2020 senesinden aklımda buradalar sahayla ama konuşmadıklarını biliyorum
Bir başkası için düzeninizi bozmayın. Net bir şekilde söyleyin eğip bükmeden. İnsanlar kardeşleriyle arasını açıyor da elin insanının evine sığınmak nedir yani ? Sığınma evleri var gidebilir. Hayır bir de düşünmesi lazım, kadının evi zaten 1+1 bir de hamile diye.

uzak dur bacım uzak dur!
Kızlar kusura bakmayın çok şu an mesaj geldiği için hepinize tek tek cevap vermeye çalışıyorum gözümden kaçan bir şey olursa lütfen kusura bakmayın inanın çok uykusuzum tirtir titredim az önce o kadar üşüdüm ki kanim çekildi sanki bir tuhaf oldum hepinize yazmaya çalışıyorum ama hepiniz aynı şeyi söylediniz ve hepinizi dinleyeceğim aksini yapmayacağım buna emin olun cevap veremediklerim olursa belki bu mesajımı da görürsünüz hepinizi dinleyeceğim çünkü ben de biraz bu tarafta yöneliktim beynimin içi susmadı ne yapacağımı bilemedim hepinize kocaman kocaman sarılıyorum iyi ki varsınız❤️

Benim bu vicdanım zaten beni mahvediyor o kadar böyle kafam karıştı ki artık konu açacak duruma getirdi çünkü vicdanımla hareket edeyim mantığımla mı hareket edeyim bilemedim size danışmak istedim gerçekten öyle yazacağım artık ben bugün gelemiyorum diyeceğim yani evde değilim çünkü kayınvalidem de olduğum için eve geçecektim gelemiyorum diyeceğim kadın sığınma evine git diyeceğim başka çözüm kalmadı çünkü ben iki saattir falan apart da araştırdım numarasını falan da attım böyle hani ara konuş falan diye daha elimden hiçbir şey gelmiyor şimdi ben üç gün diyorum üç günü geçen bu sefer eşimle aram bozulsun hiç istemiyorum

Hiç 2-3 gün diye ortaya atilmayin. 2-3 gun dediginiz sürede hic bisey yapamaz o kadin cebinde de parasi yok zaten ne işine yarayacak sizin evde 2-3 gun yatip kalkmak?
Buna vicdan yaparken 3 gun oldu hadi bakalim sokaga diyebilecek misiniz? Sokaga atti olur.
Evimde yerim de var param da var hayatta eve almam böyle birini en fazla biraz para veririm açsa filan diye onun disinda devlete gidecek.

Hiç üzerine sorumluluk alma, evlisin hamilesin, en kötü kvler geldi yatacak yer yok kusura bakma de geç, ama apart vs bulmasına yardımcı olabilirsin o da kendin istiyorsan
Buldum şu an mesajları falan da attım böyle yani bak dedim buralar falan var diye telefonları kapalı falan dedi 1 + 1’e olsa olur falan diyor diyorum ki abla bak en kötü 30.000 diyorum ben yine uygunu söylüyorum dedim bu sefer de şey diyor ben de depozito veremem sadece kira veririm hem laf anlatamıyorum bunun gibi bir sürü yerler attım ama bana verdiği cevap da bu şekilde gördüğünüz gibi

Eklentiler

• IMG_6412.jpeg
    IMG_6412.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 130
Hiç 2-3 gün diye ortaya atilmayin. 2-3 gun dediginiz sürede hic bisey yapamaz o kadin cebinde de parasi yok zaten ne işine yarayacak sizin evde 2-3 gun yatip kalkmak?
Buna vicdan yaparken 3 gun oldu hadi bakalim sokaga diyebilecek misiniz? Sokaga atti olur.
Evimde yerim de var param da var hayatta eve almam böyle birini en fazla biraz para veririm açsa filan diye onun disinda devlete gidecek.
İşte bu yüzden emin olamadım çünkü yapamam git diyemem de zaten o şekilde mesaj attım az önce dedim abla bu şekilde yardımcı olabilirim diye çünkü hepiniz aynı konuşuyorsunuz tamamen aynı fikirdeyim yarın bir gün sorun olacağını bu şekilde olsun daha iyi

Ben pişman da olacağımı bilsem evime alırdım.
Ya herkes alma diyor ben de başta almaya meyilliydim ama şöyle soylım ağırlayanbileceğim bir yerim yok bana 2.03 gün söylüyor ama 2.03 gün gibi de durmuyor konuşma tarzından ve benim Gebeliğim şu an riskli ben önümdeki bardağa bile kaldırmama izin vermiyor eşim birini ağırlayıp misafir edebilecek pozisyonda değilim çünkü ağrılarım oluyor ama vicdanen de ne yapacağımı da bilemiyorum

Ah biliyorum kuzum bilmez miyim eşim hanımcı yani babam bile hani karı köylü diyor ben ne istersem ne dersem o kafasında o da sadece işte 2.03 günden fazla kalır mı düşüncesinde o da tanımadığı için şimdi o açıdan bakıyor bir yandan da sokakta kalan bir kadın var tam iki saattir internetten apartlara falan bakıyorum bulursam belki oraya gider diye kafam böyle o kadar Allah bullak oldu ki hiç tahmin etmezdim böyle bir konuyla geleceğimi konuşmalarınız yazmalarlarınız benim için o kadar önemli ki hayatımda ilk defa aklı ihtiyacım oldu desem inanır mısın o duruma geldim
ailesi yok mu bu kadının?
hiç parası yoksa mesela 2 3 gün içerisinde nasıl çıkacak
bir yandan iyilik yapmak gerekiyor tabi
ama iyilikten de maraz doğuyor genelde

Arkadaşlar uzun uzun yazıp sizin vaktinizi almak istemiyorum sadece bir fikre ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa böyle bir konuyla gelmiş olacağım benim 2020 yılında tanıdığım apartta tanıştım bir ablamız vardı evlenmiş boşanmış bir kadındı o da aparta yaşayan birbirimize kader yoldaşlığı diyebiliriz dün beni aradı sokakta kaldığını gidecek yeri olmadığını söyledi işinden olduğunu bir takım kendince özel sebepleri ve sıkıntıları oldu ben de 1 + 1’de yaşıyorum 75 metrelik bir evdeyim küçücük bir evde yaşıyorum şimdi sokakta kalan bir kadın var ortada mesele nerede yatması gerektiği değil aslında koltukta da yatar şu anda hamileyim kesemin etrafında küçük kanamalar mevcut temizlik dahi yapmıyorum kendi başıma asla bir iş yapmıyorum üç günde bir eşimle beraber temizlik yapıyoruz şu anda bir borç içindeyiz o yüzden durumumuz da çok fazla müsait de değil açık konuşayım sadece kendimize çevirecek kadar idare edebiliyoruz ben baştan söyledim hani 2.03 gün misafir edebilirim sonrasında apart falan bulabilirsin dedim işte bana 1 + 1 ev bulsanız olur falan dedi ben de dedim ki bu evi tutabilmen için rahat cebinde 50 60.000 TL para olması lazım o kadar param yok veremem falan diyor şimdi korktuğum şu ben bu kadını evime alırsam 2.03 gün sonra mecbur gitmesi gerekiyor benim kocam da işten geliyor yorgun argın köpek gibi çalışıyor afedersiniz sürekli kesimle alakalı montajda zaten yoruluyor doğru düzgün uyuyamıyor adam geliyor zaten koltukta uzanıyor uyumak istiyor hadi 2.03 gün idare ederiz dedik sokakta kalan bir kadın var ve bu durumdanda haberim yokmuş bilmiyormuş gibi yapamıyorum uyuyamıyorum toplam 24 saattir uykusuzum dinlenmem gereken zamanda kafayı taktım biraz şimdi evimi alırsam yer bulamazsa git de diyemeyeceğim ben ne yapayım bilemiyorum ben kocamla otururum soğan ekmek de yerim öbür gün tavuk da yerim öbür gün et yerim ama misafirin olması onu ayarlayabilmek öyle olmuyor maalesef inşallah derdimi anlatabilmişimdir sizce evimi açmalı mıyım çok uzattım biliyorum kusura bakmayın lütfen🙏
Alma evine başvursun ilgili mercilere diğer evden kovulması bende şüphe uyandırdı. Küçücük evde karı koca ve yabancı bir kadın üstelik Hamilesin. Bence çok gerekli değil
Ailesi sülalesi akrabası kuzeni, bekar arkadaşı hiç mi yok?

Bir başkası için düzeninizi bozmayın. Net bir şekilde söyleyin eğip bükmeden. İnsanlar kardeşleriyle arasını açıyor da elin insanının evine sığınmak nedir yani ? Sığınma evleri var gidebilir. Hayır bir de düşünmesi lazım, kadının evi zaten 1+1 bir de hamile diye.
İşte tek derdi kalabilecek bir yer olması şu an onu söylüyor bundan 1 saat önceye kadar da telefonum şarjı olmadığını ve yolda yürüdüğünü söyledı beynim yandı yemin ediyorum kadın sığınmaya gidebilmesi için polise gitmesi gerekiyor değil mi

Gebeliğim şu an riskli ben önümdeki bardağa bile kaldırmama izin vermiyor eşim birini ağırlayıp misafir edebilecek pozisyonda değilim çünkü ağrılarım oluyor
Aynen bunu diyeceksiniz. Eşinizi öne sürün . Stres yasak size şuan . Gelince de stresiniz devam edecek

Benim hayatımda bir kere gördüğüm bir kadın vardı en yakın arkadaşımın başka bir arkadaşı ta lisede görmüştüm, boşancakmış benle aynı şehirde yaşıyor çocuğu da var sende kalayım diye tutturdu beni eklemiş instadan, bende ev çok küçük çocukla kalamazsın dedim, olsun ben yerde bile yatarım dedi, benim ara sıra annem babam geliyor onlar gelemez o zaman dedim, bir kurs varmış da ona gidecekmiş işe girecekmiş boşanacakmış illa bende kalacakmış, annenin evinde kal dedim yok onun yaşadığı şehirde o kurs yok dedi, bende apart bulalım sana dedim yok ben sana kira öderim dedi ben kira istesem zaten en baştan ev arkadaşıyla çıkardım dedim, hergün yazmaya başladı ne zaman geleyim diye en son engelledim saçma sapan işler ya, sonra kocasıyla barışmış zaten, madem böyle bsy var önce ailene git
Bu insanların kafası nasıl çalışıyor ya anlamış değilim. Eşimi de bi tanıdığı arayıp metresini 2 günlüğüne evimizde ağırlamamızı istemişti, zorda kalmış da. Adam da evli çocuklu yani.
İnsanlarda utanma denen bişey kalmamış. O yüzden en baştan s.. çekmek lazım böyle utanmazlara

ailesi yok mu bu kadının?
hiç parası yoksa mesela 2 3 gün içerisinde nasıl çıkacak
bir yandan iyilik yapmak gerekiyor tabi
ama iyilikten de maraz doğuyor genelde
Ailesi var ama yok kimseyle konuşmuyor konuşmamın sebebi ikinci evliliği yapacağı için ailesi istememişti o adamı bundan dolayı küsmüşlerdi onla da boşandı zaten böyle de sokakta kaldı

Bu insanların kafası nasıl çalışıyor ya anlamış değilim. Eşimi de bi tanıdığı arayıp metresini 2 günlüğüne evimizde ağırlamamızı istemişti, zorda kalmış da. Adam da evli çocuklu yani.
İnsanlarda utanma denen bişey kalmamış. O yüzden en baştan s.. çekmek lazım böyle utanmazlara
Bu daha da fenaymış kimse böyle bir kadınla asla kabul etmez Allah korusun düşman başına uzak olsunlar

İşte bu yüzden emin olamadım çünkü yapamam git diyemem de zaten o şekilde mesaj attım az önce dedim abla bu şekilde yardımcı olabilirim diye çünkü hepiniz aynı konuşuyorsunuz tamamen aynı fikirdeyim yarın bir gün sorun olacağını bu şekilde olsun daha iyi

Zaten dogru durust tanimiyorsunuz etmiyorsunuz ne yaptigi belli degil kendi ailesi bile ortada yok onlari da dogru durust tanimiyorsunuz imam nikahliymista sokaga atilmista filan. Başiniza bela almayin durduk yere ben boyle biriyle arkadas bile olmam birak eve almayi. En fazla siginma evinw gitmesi icin yardim edilir fazlasi yok.

İşte tek derdi kalabilecek bir yer olması şu an onu söylüyor bundan 1 saat önceye kadar da telefonum şarjı olmadığını ve yolda yürüdüğünü söyledı beynim yandı yemin ediyorum kadın sığınmaya gidebilmesi için polise gitmesi gerekiyor değil mi
Karakola gitmesi gerekiyor sanırım. Bir de şiddet gören kadınları alıyorlar sadece diye biliyorum

Ya herkes alma diyor ben de başta almaya meyilliydim ama şöyle soylım ağırlayanbileceğim bir yerim yok bana 2.03 gün söylüyor ama 2.03 gün gibi de durmuyor konuşma tarzından ve benim Gebeliğim şu an riskli ben önümdeki bardağa bile kaldırmama izin vermiyor eşim birini ağırlayıp misafir edebilecek pozisyonda değilim çünkü ağrılarım oluyor ama vicdanen de ne yapacağımı da bilemiyorum
İlla eve alacaksanız şu şekilde söyleyin. Abla benim evi biliyorsun zaten küçücük bize zor yetiyor. İstersen 1 geceliğine eşim annesinde kalabilirmiş diye teklif edin. En azından bu şekilde sınırı koymuş olursunuz, yarın kocası gelecek gitmem gerekir diye düşünür.

Arkadaşlar uzun uzun yazıp sizin vaktinizi almak istemiyorum sadece bir fikre ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa böyle bir konuyla gelmiş olacağım benim 2020 yılında tanıdığım apartta tanıştım bir ablamız vardı evlenmiş boşanmış bir kadındı o da aparta yaşayan birbirimize kader yoldaşlığı diyebiliriz dün beni aradı sokakta kaldığını gidecek yeri olmadığını söyledi işinden olduğunu bir takım kendince özel sebepleri ve sıkıntıları oldu ben de 1 + 1’de yaşıyorum 75 metrelik bir evdeyim küçücük bir evde yaşıyorum şimdi sokakta kalan bir kadın var ortada mesele nerede yatması gerektiği değil aslında koltukta da yatar şu anda hamileyim kesemin etrafında küçük kanamalar mevcut temizlik dahi yapmıyorum kendi başıma asla bir iş yapmıyorum üç günde bir eşimle beraber temizlik yapıyoruz şu anda bir borç içindeyiz o yüzden durumumuz da çok fazla müsait de değil açık konuşayım sadece kendimize çevirecek kadar idare edebiliyoruz ben baştan söyledim hani 2.03 gün misafir edebilirim sonrasında apart falan bulabilirsin dedim işte bana 1 + 1 ev bulsanız olur falan dedi ben de dedim ki bu evi tutabilmen için rahat cebinde 50 60.000 TL para olması lazım o kadar param yok veremem falan diyor şimdi korktuğum şu ben bu kadını evime alırsam 2.03 gün sonra mecbur gitmesi gerekiyor benim kocam da işten geliyor yorgun argın köpek gibi çalışıyor afedersiniz sürekli kesimle alakalı montajda zaten yoruluyor doğru düzgün uyuyamıyor adam geliyor zaten koltukta uzanıyor uyumak istiyor hadi 2.03 gün idare ederiz dedik sokakta kalan bir kadın var ve bu durumdanda haberim yokmuş bilmiyormuş gibi yapamıyorum uyuyamıyorum toplam 24 saattir uykusuzum dinlenmem gereken zamanda kafayı taktım biraz şimdi evimi alırsam yer bulamazsa git de diyemeyeceğim ben ne yapayım bilemiyorum ben kocamla otururum soğan ekmek de yerim öbür gün tavuk da yerim öbür gün et yerim ama misafirin olması onu ayarlayabilmek öyle olmuyor maalesef inşallah derdimi anlatabilmişimdir sizce evimi açmalı mıyım çok uzattım biliyorum kusura bakmayın lütfen🙏
2-3 gün sonra ne yapacak, ne değişecek yani ve şuanda gerçekten parklarda falan mı uyuyor? Böyle bi durumda olan bir insanın 3 gün sonra evden çıkmak isteyeceğini sanmam, bu da sizin için kötü olur. Alternatif çözümler üretilmesi gerekir.

Zaten dogru durust tanimiyorsunuz etmiyorsunuz ne yaptigi belli degil kendi ailesi bile ortada yok onlari da dogru durust tanimiyorsunuz imam nikahliymista sokaga atilmista filan. Başiniza bela almayin durduk yere ben boyle biriyle arkadas bile olmam birak eve almayi. En fazla siginma evinw gitmesi icin yardim edilir fazlasi yok.
Yok zaten arkadaşım diyemem durdu durdu dün beni sabah 6:30’da arayınca ben de o saatlerde uyanık oluyorum ben sabahları 7.08 yatarım öğlen 3.04 gibi kalkarım bu aralar öyle nereden bileyim böyle bir sebeple karşıma geleceğini keşke diyorum hiç bakmasaydım bilmeseydim benim onu tanıdığım zamanlarda çok sıkı fiki değildik sadece kader yoldaşlıgı birbirimize görürsek konuşuruz yanyanaydı odalar o şekilde bir samimiyetim vardı İstanbul’da senden başka kimsem yok gidecek yerim yok falan diye geldi ben de eşime anlattım sabah bu durumu dün sabah uyku sersemi ile anlamamış akşam tekrar anlattım böyle böyle bir şey oldu dedim hatırlıyor musun dedim yok dedi anlattım baştan o da dedi gelsin kalsın o zaman 2.03 gün dedi hatta aradı konuştu dedi abla en fazla 2 3gün dedi ama defalarca kez de bana şunu sordu bir sıkıntı olur mu dedi

İlla eve alacaksanız şu şekilde söyleyin. Abla benim evi biliyorsun zaten küçücük bize zor yetiyor. İstersen 1 geceliğine eşim annesinde kalabilirmiş diye teklif edin. En azından bu şekilde sınırı koymuş olursunuz, yarın kocası gelecek gitmem gerekir diye düşünür.
Evet ben bu açıdan bakmamıştım bu da benim için bir fikir oldu çok teşekkür ederim ben bunu düşünemezdim vallahi zaten o kadar dolu ki kafam şu an olabilir ama eşim gitmezse yandık 2 saat bile gözünün önünde olmayınca deli gibi beni arıyor bu canım cicim ayları sanırım herhalde o yüzden gider mi ailesinin yanına onu bilemedim ama yazacağım bunu bakalım ne diyecek eşim eğer kabul ederse bu çok çok mantıklı geldi çok teşekkür ederim❤️

X