- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
normalde 22:00 diye biliyorum ama emin degilim..ya hala bitmedi kaça kadar bu sınırlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde 22:00 diye biliyorum ama emin degilim..ya hala bitmedi kaça kadar bu sınırlama
Akşamüstü 5-6da başlatıp gece 22.30a kadar falan izin verilmesi lazım. 7den 12ye kadar 5 saat neyin eğlencesi yani bu. 5 saatten aşağısı kesmezse dediğim saat aralıklarında yapılmalı.ya 12 çok geç bir saat 7 de başladı daha dmein bitti bu akşamım çöp oldu yani
Bizim burda 2ye kadar rahat sürüyor.Akşamüstü 5-6da başlatıp gece 22.30a kadar falan izin verilmesi lazım. 7den 12ye kadar 5 saat neyin eğlencesi yani bu. 5 saatten aşağısı kesmezse dediğim saat aralıklarında yapılmalı.
normalde 22:00 diye biliyorum ama emin degilim..
yok yaa o kadar gec degil, ondan eminim iste, 22-23 civaridir max24:00 sanırım keşke 22 olsa 23 e bile razıyım ama ama değil
Akşamüstü 5-6da başlatıp gece 22.30a kadar falan izin verilmesi lazım. 7den 12ye kadar 5 saat neyin eğlencesi yani bu. 5 saatten aşağısı kesmezse dediğim saat aralıklarında yapılmalı.
yok yaa o kadar gec degil, ondan eminim iste, 22-23 civaridir max
sokak düğünleri sanıldığı kadar ucuz olmuyor,bir kere çalgıcı çengici,sandalye,pasta,limonata,ışıklar,yemekli olursa yemek parası bilmem ne bir sürü şeye para veriliyor..
Arabesk bir milletiz biz maalesef.Sen evleniyorsun diye ben neden ümit besen dinliyim,ne diye Şaziye de kaçmış Osman a eşliğinde uyuyayım dimi ..
Olmuyor mu sade bir nikah ya da sade bir tören yok illa danalar gibi bağırıcaz,deli dürtmüş gibi sokaklarda göbek atacaz neden çünkü bilmem kimin kızı evleniyor
Tabi parası pulu olmayan evinde yapsın aynen. Mantık harika.
Siz para verip ses yalıtımı yaptırmayı deneyin her şeyi paraya bağlayan hanımefendiciğim.
Silah kullanamazlar o ayılık evet. Ama sokakta isteyen istediği düğünü yapar. Malum sokağın tapusu yok ki cebimize koyalım
"Düğünde ateş açıyolar" dersen gelirler arkadaşım..
Valla Medcezir, sen de haklisin tabi ama sokakta dugun yapan kizlar da maddi durumu pek parlak olmayan kizlar, onlar da isterlerdi havuzbasinda , otelde vs dugn yapsinlar ama olmamis iste.
Bilemedim, gariban kizlarin dugun gunu o gun be Medcezirim, sen de haklisin tabi ama bir kizin mutlu gunu o gun.
Ben aramiyorum polisi, bir kizin dugun/nisan/kina gununu mahvetmek , polis getirtmek istemiyorum. Hastasi, yaslisi olana, ders calisana saygim sonsuz ama benim baktigim taraftan bakinca da aramaya icim elvermiyor.
Gece 11de muzik bittigi surece , erkekn kalkmam gerekmedigi surece ben aramiyorum.
Oooo asker eğlencesiyse hiç laf yok. Helali hoş olsun. Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin evlatlarımıza.en azından ses yükselticiler kullanılmayabilir, inanın bu bi yerden sonra hatır işi değil her akşam her akşam 1 ay kaldı sınava ve kaç gündür çalışamıyorum gündüz de iş var bu süre benim için ciddi bir kayıp. Mesela yeni farkettim bu düğün de değil asker eğlencesi yani sokakta kutlayacak şey bitmiyor malesef : )
Sizinkiler gariban değil barbarmış anladım şimdi.Sokağın tapusu o sokakta ikamet eden herkese aittir, tek bir kişi gelip diğer insanların huzurunu bozup, kimseyi rahatsız edemez.
Bundan 4 ay önce babam rahatsızdı şimdi vefat etti ve biz gece sık sık hastaneye gidiyorduk..Acil bir durum olsa aracımı çıkaramayacaktım, ambulans çağırsak ambulans giremeyecekti..
Trafiği engeller şekilde kimse "istediği düğünü" yapamaz arkadaşım. Yasaktır.
İnsanları rahatsız edene kadar kimse bangır bangır tepinemez apartman önlerinde..
Çalışanlar var, bebekler var, hastalar var, evinden cenaze çıkan ve tebarekesi olan insanlar var..Bir sürü sebep var..
Kimse çekmek zorunda değil..
Paraya bağlamadım, parası olmayan evinde yapsın eğlencesini dedim..Param olmasa asla insanların ikamet ettiği sokağın ortasında, trafiği engelleyecek şekilde yol üstünde düğün yapmazdım..
Böyle bir lüksü yok kimsenin. Bu kadar basit.
Valla çeri, hiç biri gariban gibi durmuyor..Hepsinin elinde iphone 6, altlarında son model arabalar..Gariban insan 1500 lira verip kirada oturamaz, misal yani..
11 de bitse iyi, öyle arsız insanlar var ki, hafta içi olmasına rağmen 1 lere kadar tepineni gördüm..
Ayıptır..Her şeyden önce yasaktır bu.
ya bu gelinle damat birbirini dürtecek diye neden önce tüm mahalleyti bi dürtüyorlar nedeeen
yok yaa o kadar gec degil, ondan eminim iste, 22-23 civaridir max
millet komsudur filan diye bsy demiyo, sikayet edilmiyo ayip olur diye, onlar da bi kez evleniyoz mantigiyla devam ediyolar.. ama 12 de olmaz yani..ya bir kaç gecedir düğün var burda hep 12 de bitiriyorlar
aradım ama saat yazan bir yönetmelik vs ulaşamadım
ya bu gelinle damat birbirini dürtecek diye neden önce tüm mahalleyti bi dürtüyorlar nedeeen
Dedim işte arabeskiz biz isteyen kabul etsin isteyen etmesin İlla her şeyi bağırarak,duyurarak yapıcaz,şu seçim otobüslerinden,sokak düğünlerinden,sokak satıcılarından kurtuldum gelip yurt dışına yerleştim Tavsiye ederim ..
hahhahaha
bizde kızkardeşimle havai fişeklere bu yorumu yapıyoruz