3 yaşında bir kızım var yaklaşık 1 ay önce wc eğitimine başladık. İlk gün 2 kere, 2. Gün ise sadece bir kere altına yaparak süreci atlattık. Gündüz altına yapmayınca 3 gün sonra gece bez baglamayi da bıraktım. Sadece ilk gece sabah uyanır uyanmaz altına kaçırdı. Bir daha yapmadı kuru uyanıyor.
Detaylı anlattım ki tepkimin neden hafif olduğunu iyice belirtmek istedim.
Bu aksam dışarı dolaşmaya çıktık. Cikmadan önce ısrarla tuvalete gitmesini söyledim. Fakat her seferinde cisim yok dedi ve tuvalete girmeden çıktık. Küçük bir dondurmaciya gittik. Tuvaleti yoktu ve kızım tuvaleti geldiğini söyledi. Ben de ısrarla tuvalete gitmeden çıktığını hatırlattım. Eve kadar tutması gerektiğini söyledim. Tamam dedi. Uzatmadan kalktık. Eve dönerken benim ayakkabimun bağı çözüldü çömelip bağlamaya koyuldum. Kızım da her yaptığımı yaptığı için o da çömelip ayakkabisiyla ilgilenmeye başladı. Çomelme pozisyonunda ise şarıl şarıl gitti tabii. Benim tepki sadece 'anneciğim neden altına yaptın yaa sakin çisleri elleme çabuk eve gidelim' şeklinde oldu.
Olayın üzerinden 3 saat geçti fakat ben hala düşünmede
- wc eğitiminde çok kolay ogrendiginden ötürü büyük bir tepki vermemekle doğru mu yaptım?
Yoksa;
- daha yüksek bir tepki vererek altına çiş yapmanın üstelik bunu sokakta yapmasının çok kötü birsey olduğunu azarlar tatta anlatmalı miydim ? Israrla tuvalete gitmediği için kabahatli de sayılır sonuçta.
Allah im bir çiş beni 3 saattir kara kara düşündürüyor
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
annelik ne zor ya Rabbim