Sadece tüylerine dokundum kucakladım sonra bıraktımKediyi yalayarak mi sevdiniz?
Ya da yaralı bereli eli yüzü akıyor muydu?
Değilse sanmiyorum bulassin.
Aç kalmıştır bence kış günü. Aklınıza getirmeyin böyle şeyleri. Pimpiriklendikce heryerden herşey buluyor o zaman insanı.Sadece tüylerine dokundum kucakladım sonra bıraktım
Yaralı değildi sadece zayıftı biraz
Yanımda yoktu yarım saat sonra yıkayabildim
Bu belirtiler hemen kendini gösterir miydi peki? Yoksa birkaç gün içinde mi görülür
Evet bulaşabilir. Daha gecen bur haber vardi. Genc kadın sokak kedisinden mikrop kapıp su anda tekerlekli sandalye e mahkum. Komalık olmuş bir ara. Yani severken dikkat etmek lazım.
Bulaşır.Kedileri çok seviyorum ama ani hareketlerinden dolayı biraz korkuyorum aşmak için sokakta bazen kedileri okşuyorum bugün de bi tanesini kucağıma aldım sevdim biraz zayıftı. Severken sokaktan geçen bir kadın tiksinmiyo musun dedi. O diyene kadar aklımda hiç bişey yoktu severken çok mutluydum öyle diyince tedirgin oldum kedi ya hastaysa ya bana bulaşırsa diye.
Bir de geçenlerde haberlerde gördüm kediden parazit iki kişiye bulaşmış körlüğe sebep olmuş o aklıma geldi gerildim. Hayvanseverler, tecrübeliler yardımcı olup içimi rahatlatırsa sevinirim
Yani mikropsa toplu taşımada da bir sürü mikrop var kedi sevmekle bir şey olur mu ki
Gerçekten bulaşabilir.su an bir akrabanın ciğerlerinde kistik bir durum varmis sokak kendilerinden bulaşan.ablam doktor pek iyi bişey değil dedi.ameliyat vs olacakmisYok artık ya
Yok artık ya
Allah korusun belki tüyü farkında olmadan yutmuşturGerçekten bulaşabilir.su an bir akrabanın ciğerlerinde kistik bir durum varmis sokak kendilerinden bulaşan.ablam doktor pek iyi bişey değil dedi.ameliyat vs olacakmis
Toksoplazma virüsü o bahsettiğin, beklemiş kedi dışkısında oluyor en çok. Onun dışında iyi yıkanmamış yeşilliklerde fln da olabiliyor. Allah korusun benim de korktuğum bir konu. O iki kişiden biri sokaktan aldığı kedileri besliyormuş, diğeri ise kedilerden korkan biriymiş yediği bir şeyden bulaşmış, üzücü.Kedileri çok seviyorum ama ani hareketlerinden dolayı biraz korkuyorum aşmak için sokakta bazen kedileri okşuyorum bugün de bi tanesini kucağıma aldım sevdim biraz zayıftı. Severken sokaktan geçen bir kadın tiksinmiyo musun dedi. O diyene kadar aklımda hiç bişey yoktu severken çok mutluydum öyle diyince tedirgin oldum kedi ya hastaysa ya bana bulaşırsa diye.
Bir de geçenlerde haberlerde gördüm kediden parazit iki kişiye bulaşmış körlüğe sebep olmuş o aklıma geldi gerildim. Hayvanseverler, tecrübeliler yardımcı olup içimi rahatlatırsa sevinirim
Yani mikropsa toplu taşımada da bir sürü mikrop var kedi sevmekle bir şey olur mu ki
Evet iyi pişmemiş etlerden de bulaşabiliyormuş yemek yediğimiz yerlere dikkat etmek lazımToksoplazma virüsü o bahsettiğin, beklemiş kedi dışkısında oluyor en çok. Onun dışında iyi yıkanmamış yeşilliklerde fln da olabiliyor. Allah korusun benim de korktuğum bir konu. O iki kişiden biri sokaktan aldığı kedileri besliyormuş, diğeri ise kedilerden korkan biriymiş yediği bir şeyden bulaşmış, üzücü.
Heh işte bu testi yaptılar benim arkadaşa pozitif çıktı Dr işte kediler ile ilgili soru sordu çiğ yediği gıdalar falan.Toksoplazma virüsü o bahsettiğin, beklemiş kedi dışkısında oluyor en çok. Onun dışında iyi yıkanmamış yeşilliklerde fln da olabiliyor. Allah korusun benim de korktuğum bir konu. O iki kişiden biri sokaktan aldığı kedileri besliyormuş, diğeri ise kedilerden korkan biriymiş yediği bir şeyden bulaşmış, üzücü.
Gerçekten bulaşabilir.su an bir akrabanın ciğerlerinde kistik bir durum varmis sokak kendilerinden bulaşan.ablam doktor pek iyi bişey değil dedi.ameliyat vs olacakmis
Canım iyi yıkanmamış sebze meyveden, az pişmiş et ve sütten de bulaşıyor o hastalık. Hatta daha çok onlardan bulaşıyormuş. Dışarda salata vs yemeyin diyor doktorlar. Ben kedi köpek ne varsa severim. Sokak kedilerini köpeklerini öpmüşlüğüm kucaklamışlığım çok. Ama çok şükür bir şey çıkmadı hiç. Umarım çıkmaz da. İçim gidiyor görünce dayanamıyorum hemen saldırıp seviyorum :))Kedileri çok seviyorum ama ani hareketlerinden dolayı biraz korkuyorum aşmak için sokakta bazen kedileri okşuyorum bugün de bi tanesini kucağıma aldım sevdim biraz zayıftı. Severken sokaktan geçen bir kadın tiksinmiyo musun dedi. O diyene kadar aklımda hiç bişey yoktu severken çok mutluydum öyle diyince tedirgin oldum kedi ya hastaysa ya bana bulaşırsa diye.
Daha dikkatlidirler eldiven maske vs kullanıyorlardır vs .her enfeksiyon hastalıkları uzmanı ya da mikrobiyolog da AIDS olmuyor.risk grubunda oldukları da bir gercekBu veterinerlere neden bir şey olmuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?