Sokak kedisinden hastalık bulaşır mı?

Evimde kedi var ama sokaktaki hayvanları severken ben de tedirgin oluyorum. Derisinde uyuz varsa diye benim korkum. Yoksa aşısız sokak kedisine evimizde 14 yıl kadar baktık, yeri geldi patisini bile öpmüşümdür. Hala toksoplazmam negatif. Bu işler biraz şans işi.

Ben de zaten size ya da hastalanan baskalarina evhamdandir, kafanizda yasiyorsunuz demedim. Kucagima aldim aman elime degdi hasta olur muyum diye cok takilmamali diye yazdim, size de cok gecmis olsun. Yine ayni sekilde sokakta buldugunuz her hayvani, insani, bitkiyi agziniza sokun, cok sevin hepsi tertemiz kesinlikle hastalik kapmazsiniz da demedim. Sadece bir seyin ustune ne kadar dusulurse basa gelme olasiliginin arttigi inancinda oldugum icin hanimefendiye yine yanlis anlamasin kimse diyerek cok cok takilip, kendine sikinti yapmamasini soyledim. Bana da samimi gelmeyen tonla sey var ama buraya yazip tepki cekmek istemem. Size de saglikli gunler.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…