Öncelikle herkese selam… bu üç gün benim için berbat ötesi geçiyor kendimi asla affedemiyorum ve neyi neden yaptım ne hatırlıyorum nede kafamı toparlıyorum sabah 6.50 de servis beklerken beslediğim bir kedi vardı çarşamba günü mamayı o yol sanıp kaldırımın bir köşesine döktüm sonra karşı yolda yemek aradığını fark ettim ve yanıma çağırdım heyecanla bana baktı ve yanıma gelmek için hamle yaptı ve o 3 saniye içerisinde o araç nerden geldi nasıl çarptı kediye bilmiyorum şoktaydım koşarak yanına gittim arka ayakları kırılmıştı neye uğradığımı şaşırdım ne düşündüğümü bilmeden veteriner yok mu nerde var diye kediyi kucağıma alıp koşmaya başladım etraftaki insanlar aşağı yolda var dediler koşa koşa oraya gittim ağızından kan gelmeye başladı kucağımdan atlamak istedi izin vermedim veterinerin önüne gittik kepenkler vardı numarası yazmıyordu ve ben o şokla veterinerin adını bile fark etmedim ki internetten bakayım kediyi önüne yatırdım sakinlesin diye sevdim güzel cümlelerle sakince konuştum sonrası neden nasıl oldu neden yaptım bilmiyorum ordan uzaklaştım işe geçtim işe gelene kadar bir şey yoktu işe gelince neden yaptım bıraktım onu diye ağlamaya başladım veterineri arayıp uyandırdım belediyenin veteriner bölümünü aradım hepsi 8 buçuktan sonra yanıt verdi 10 buçuktada kediye bakmaya gittiler ama orada yokmuş sonra güvenlik kamerasından bakmak istiyorum diye veterineri aradım kamera kayıt almıyor dedi yan esnafa sordum o noktayı çekmiyor dedi öylece kaldım bunca şeyi yapacağıma kedinin yanında kalıp başka bi çözüm bulsaydım işe gitmeseydim onu orda bırakmasaydım nolurdu yani nolurdu kendimi affedemiyorum neden bu şekil sonuçlandı neden gittim ne düşünerek gittim onuda hatırlamıyorum evdeki kedimin yüzüne bakarken bile gözlerim doluyor onu orda bıraktığım için herkes böyle olması gerekmiş sen üzülme diye beni haklı buluyorlar ama ben kendimi haklı bulamıyorum