Sokak kedileri ne ile besleniyor ?

Toprak zemine kuru mama atmayın bir kaba koymanız daha iyi olur sanki

Ben şok marketten sokak hayvanları için mama alıyorum 10 kg arabamın bagajında bidon var ona dolduruyorum gördüğüm her hayvana durup veriyorum

Ben şok marketten sokak hayvanları için mama alıyorum 10 kg arabamın bagajında bidon var ona dolduruyorum gördüğüm her hayvana durup veriyorum
Ne güzelll İnsana baya yaşam enerjisi veren bir şeydir çünkü onları beslerken bir bağ kuruyor insan

Merhaba ne güzel bunu kendinize yük etmeniz patili dostlarımıza bakmak boynumuzun borcu . Kuru mama en temizi bence hem size zahmet su koyun hemde mama inanın hayatınız değişiyor bakış açınız değişiyor ruhunuza iyi geliyor siz böyle böyle başlarsınız sonra yanınızda mama taşıyarak her patiliye selam vermeye dönüyor iş :) sayımız artsın inşallah ben kısa süreliğine yurt dışındayım sokakta yayvan yok tutup patisinden sevemiyorum benim yerimede sevin:)

Yavru mamalarından alıyorum böylece hepsi yiyebiliyor.
Belirli bir yere sürekli su ve mama koyun (suları tazelerken kapları temizleyin) zaten onlar alışıp yer içip giderler. (Kuytu bir yer olsun ki yağmurda karda mamalar ıslanmasin)
Internetten orta halli mamalardan alabilirsiniz. Ama lütfen açık ve çok ucuz olanlardan almayın.

siz de bizdensiniz artık öncelikle bunu diyeyim, hatta evinizde de kedi olsaydı, her zaman sokakta kedileri ilk duyan ya da gören siz olurdunuz. algı işte böyle oluyor

ayrıca evdeki kedinize bakıp, sokaktakilere de sürekli üzülürsünüz artık. hatta evdeki mama beğenmeyince, kızarsınız :))

konuya dönecek olursam da, acık mamalar var, yavru kedi diyin. hepsi rahat yer.

ara ara evdeki et yemeklerinden, ya da kasaptan fazlalılık deri vs alıp da verebilirsiniz. ama yaş mama denemeyin, evdekilere de yediyoruz ve kuru mamayı çok zor yer oluyorlar sonra.

Yavru mama alın büyük küçük hepsi yer bazı büyük kedilerin ağzinda da sorun olabiliyor küçük mama rahat oluyor onlar icinde ben yıllardır besliyorum çuval mama en ucuza gelenler ama ucuz mu değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…