Evet katılıyorum. Normal kedi mamaları boyut olarak biraz daha büyük oluyor. Bunun yerine yavru kedi maması koyarsanız hepsi rahatlıkla yer.Derdinizi aşik oldum Allah sayinizi artrsin insAllah... ben yavru kedi mamasi veriyorum. Hem yavrulara hem hamilelere iyi oluyor. Kuru mamam her daim var ama evdende yemek veriyorum ikisinide yiyorlar sıkıntı yasamadim. Sabah aksam besleme yapiyorum. Kapimda 3 kova su var her hafta kovalari yikayip suyu tazeliyorum. Lutfen suyu da ihmal etmeyin. Temiz suya ihtiyaclari var.
Zorda kalınca yiyor olmasını biraz şımarıklık olarak algıladımO biraz kedinin karakteriyle alakalı ya, annemin kapısında baktığı bi kedi var, annem peynir veriyor peynirin türü bile önemli her peyniri ve her peynir markasını yemiyor mesela. Mamada da öyle bazen yiyor bazen yemiyor bazen zorda kalınca yiyor bazen bazı markayı yemiyor falan filan. En iyisi kuru mama bence yine de.
Açık mama daha mı uygun ve nerede satılıyor ?Taze kedi annesiyim, ben de yeni öğreniyorum. Evdekine Royal Canin aldık. Ama sokak kedileri için açık mama alıyoruz. Yemek hiç vermedim ama alışıktır onlar.
Tabii yanında başka kedi olursa da yemez evin içine girmek isterZorda kalınca yiyor olmasını biraz şımarıklık olarak algıladımİyi bari ben de kuru mama alayım
Ben kedilerden korkuyordum aslında ama bu aralar bir sevmeye başladım. Bir tane beyaz kedim olsa fena olmaz ama kedilere çok dokunamıyorumTabii yanında başka kedi olursa da yemez evin içine girmek ister
7-8 kediye ortalama ne kadar mama vermeliyim 1 günde ?Merhaba sokaktaki canları yıllardır düzenli olarak besliyor ve tadavisini kendi bütçemle yapıyorum.Dert edindiğiniz için sizi yürekten kucaklıyorum.Gercekten su soğuklarda özellikle yaşam mücadelesi vermeleri çok zor oluyor.Yiyecek bulmaları çok zor.Mamaya alışmaları normal yemek yememelmeleri gibi bir durum söz konusu değil yaşam mücadelesi veriyorlar mama yanında çöpten et kemik tavuk bir şey bulma derdindeler her zaman.Cok mutlu olurlar düzenli mama koyarsanız bereketiyle sizi senlendirirler
Petshoplardan sokak canlari icin derseniz verirler ama pawpaw markasi almayin yemiyorlar. Ben 8 10 kediye haftada en az 2 kilo mama veriyorum.Bazen 3 4 kilo olabilyor sayimizin bereketine bagliAçık mama daha mı uygun ve nerede satılıyor ?
Ben hiç oranla vermiyorum göz kararı ayarladığı kaplarını dolduruyorum.Gelen geçen kediler de yiyip gidiyor.Bir kap koyarsanız mama için bir de su kabı biraz doldurursunuz ertesi gün yeniden doldurursunuz7-8 kediye ortalama ne kadar mama vermeliyim 1 günde ?
Durdukları yer geçişi zor olan bir yer. Apartmanın çok arka tarafında kalıyor düz yol yok ve baya uzun yeşillikli. Onların olduğu yer toprak kısım. Mamalarını her gün oraya atacağım kendileri yiyor direkt atılanları zaten. Suyu bahçeye yakın olan yerdeki komşu koyuyor düzenliBen hiç oranla vermiyorum göz kararı ayarladığı kaplarını dolduruyorum.Gelen geçen kediler de yiyip gidiyor.Bir kap koyarsanız mama için bir de su kabı biraz doldurursunuz ertesi gün yeniden doldurursunuz
Herkese öneremem herkeste işe yaramaz ama ben de öyleydim. Arkadaşım klinikte bi kedi var diye attı, yeni ameliyat olmuştu. Gittim sahiplendim ani bi kararla. Ben tutamadım bile veteriner hekim koydu box'a, hatta arkamdan arkadaşıma "emin misin bakabilecek mi" diye sormuşBen kedilerden korkuyordum aslında ama bu aralar bir sevmeye başladım. Bir tane beyaz kedim olsa fena olmaz ama kedilere çok dokunamıyorum