Sokak Hayvanları

Bu bahsettiğim mama 15 kg ve 50 tl civarı..

Üzüldüm ama şu an ya ben de köpek maması almıştım 15 kg hem de :) yemezler mi acaba..

Bu bahsettiğim mama 15 kg ve 50 tl civarı..
Ay canım ben de bunu aldım biliyor musun :) ama takıldığım nokta bir arkadaş oradaki köpeklerin kuru mama yemediginden bahsetmiş. Umarım yerler yaa :)
Kasap işini de çok sevdim en kısa zamanda görüşmek istiyorum))

Yerler merak etme canım, hem soğuk hem açlar.. mama ayrımı yapacaklarını sanmıyorum

Canim bende üniversite okurken mamalar biraz butcemi astigi icin 5 tl lik pay alırdım bir poset verirlerdi 5 tl ye Pay olarak bana tavuk satan yerler tavuklu kemik verirlerdi tavuk satan yerlerden sokak hayvanları için pay alacağım diyebilirsin☺ düdüklü tencerede haşla pissinler o şekilde kaplara koyup verebilirsin butceni de fazla asmaz

Yani evet ben de öyle düşünüyorum canım. Nasıl bir kaba koyuyorsun?
Yoğurt kaplarına koyuyorum ne kadar varsa, yetmediği yerlerde de kaldırımlara döküyorum, yiyorlar da :)

farklı yerlere koyuyoruz hep eşimle beraber yapıyoruz her gün sabah işe gitmeden veya akşam işten dönünce..
bütün mahalleyi ve 2 aşağı ve 2 yukarı sokağa kadar dağıtıyoruz

HA-Rİ-KA-SI-NIZ
Bir an başlığı okuyunca korktum yine birileri sıcak evlerinden aç korkan üşüyen bir canlıyı istemiyorum narası atacak sandım.
Biz beslemelerimizde eğer mamamız yoksa papara yapıyoruz.
İlikli kemik alın birkaç kilo yada tavuk boyun olabilir. İyice bol su ile haşlayın azar azar. İçine makarna ve ekmek koyun bu havalarda onları en iyi koruyacak besin bu. İnanın çok üşüyorlar ve açlık donarak ölmelerine sebep oluyor.

Masallah ya kalbinizden öpüyorum

Bahsettiğiniz yerden çok eskiden beri mama alırım. Özellikle köpek mamaları inanılmaz ucuzdu. 34 TLye 15 kg mama alırdık. Sektörü gördüler sağolsunlar bu garipler üzerinden onlarda para hırsına kapıldılar

Çok sagolun hemen bir kasapla görüşüp bu işi halletmek istiyorum. :) kuru mama aldım ama yine de yetmeyebilir. Dediğinizi de deneyeceğim inşallah en kısa sürede :)

Üzüldüm ama şu an ya ben de köpek maması almıştım 15 kg hem de :) yemezler mi acaba..

Valla benimkiler yemiyor. Ama ben buraya taşınana kadar komşu teyzeler hep yemek artıklarıyla beslediği için sanırım böyle. Ya tanımıyorlar kuru mamayı ya sevmiyorlar. Koyduğum mamaların günlerce aynı yerde bir tane eksilmeden durduğunu görünce vazgeçtim. En son yavrular vardı bunları alıştırayım dedim onlar da yemediler. Sütle falan ıslattım ama ı ıh. Normal şartlarda aç kalınca yerler ama benimkiler yemiyor. Muhtemelen ev yemeği buluyolar bir şekilde kuru mama kalıyor. Umarım seninkiler yerler, bir dene bakalım.

Çok sagolun hemen bir kasapla görüşüp bu işi halletmek istiyorum. :) kuru mama aldım ama yine de yetmeyebilir. Dediğinizi de deneyeceğim inşallah en kısa sürede :)
Ben İstanbul’da oturuyorum orman beslemelerinde 3000e yakın köpek oluyor. 25 kuruştan alıyorum kilosunu. İnanın büyük beslemeler için değil ama normal sokağımızdaki canları beslemek için söyleyebilirim ki 20 TL’ye onlara resmen yaşamlarını geri veriyorsunuz.
Mama ile evet mali açıdan zorlanırsınız. Hepsine yetmeyebilirsiniz.
Şu an üşüyorlar açlık bir taraftan dahası insan terörü. Hayatları hiç kolay değil.

En ucuz açık mamalardan alın.
Biz eşimle kedi bulmuştuk yavru.
Açık mama aldık orta halli bayıla bayıla yiyordu iş yerinde bakıyorduk.
Sonra gitti sıpa.

En ucuz açık mamalardan alın.
Biz eşimle kedi bulmuştuk yavru.
Açık mama aldık orta halli bayıla bayıla yiyordu iş yerinde bakıyorduk.
Sonra gitti sıpa.

Can pet sitesine bir girin ya da King trendline köpek mamalarını da yiyorlar
Biz çorbalık tavuk kemiği ve çöpe attıkları artıkları toplayıp makarna kuskus tarzı şeylerle haşlıyoruz kilosu 1 TL çorbalık tavuk kemiğinin
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…