Sokak Hayvanları

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.186
Güzel, mutlu günler kk :) şu sıralar biraz fazla konu açıyorum ne hikmetse ama.
Benim size sormak istediğim şey şu. Sakin bir semtte yaşıyorum. Başıboş köpeklerin ve kedilerin epey yoğun olduğu bir yer. Ama onları besleyen birilerinin olduğunu hiç sanmiyorum. Özellikle kışın köpeklerin aç olduğuna eminim. İçim burkuluyor düşününce bile.

Şimdi ben bu hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl? Öncelikle belirteyim ki maddiyatım çok çok yüksek değil. O yüzden orta düzeyli yorumlar yaparsaniz cok sevinirim :) ve bunu süreklilik haline getirebilmem için de dediğim gibi orta düzeyli olmalı. Internette biraz araştırma yaptım, sokak hayvanları için satılan mamalar var. Sokak hayvanları bu mamaları yiyor mu emin olamadım. Hani normalde alistiklari bir şey değil ya? Köpekler de aynı şekilde. Sokakta yaşadıklari için bu mamaları yiyeceklerinden emin olamadım.

Reklama girmeyecekse eğer ucuz yollu önerdiğiniz markalar var mı? Veya temin edebileceğim siteler? Mama dışında öneriler? Ne olursa artık. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Bizim kurumda baktığımız sokak kedisi hazır mamayı çok seviyor. Salam falan yemiyor yemekte bizde mama alıyoruz. Her ay Bi personel alıyor. Ama başedemezsiniz çok pahalı nasıl yapılır bilmiyorum

Belediyeden izin alıp, lütfen yemek artıklarını buraya bırakın gibi bir yazı yapıştırın. Plastik kaplar yerleştirin. Sizde yemek artıklarını bırakın belki birileride görür bırakır.

Tebrik ederim düşünceniz için. Onlar için şu an su dahi önemli. Bir yoğurt kabına musluk suyu doldurup donmaması için iki üç damla sıvıyağ eklerseniz bile mutlu olurlar.

Reklama girmemesi için şöyle yazıcam. İzmir merkezli bir firma var Türk firması. Fabrika da İzmir'de. Bu şekilde aratırsanız sonuç çıkar karşınıza. Mamaları uygun fiyatlı. Ama bu aralar uygun fiyatlı mamalar dahi çok yükseldi.

Sokak hayvanlarının çok mama ayırdedeceklerini sanmıyorum. Açlıkla mücadele ediyor yavrucaklar.

Özelden yazabilirmisiniz adını

Suyun içine yag damlatmam gerektiğini bilmiyordum çok iyi oldu bu sagolun
Mamayi da arastiracagim. Evet gerçekten ucuz mamalar bile pahalı geldi şu anda ama yine de elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum, biz de mesuluz onlardan

Belediyeden izin alıp, lütfen yemek artıklarını buraya bırakın gibi bir yazı yapıştırın. Plastik kaplar yerleştirin. Sizde yemek artıklarını bırakın belki birileride görür bırakır.
Acaba suistimal ederler mi böyle bir şey yapsam emin olamıyorum. Çok kötü kalpli insanlar var. Yemeği buraya bırakın desem, onlar da içine bir şey katsalar.. Ay bilemiyorum :)

Bizim kurumda baktığımız sokak kedisi hazır mamayı çok seviyor. Salam falan yemiyor yemekte bizde mama alıyoruz. Her ay Bi personel alıyor. Ama başedemezsiniz çok pahalı nasıl yapılır bilmiyorum
Uygun fiyatlı olursa diye düşündüm. Bir gün mama, bir gün yemek tarzında bir şekilde yaparım diye düşünüyordum. He evet hepsi doymaz belki ama yine de elimden geldiğince.

Acaba suistimal ederler mi böyle bir şey yapsam emin olamıyorum. Çok kötü kalpli insanlar var. Yemeği buraya bırakın desem, onlar da içine bir şey katsalar.. Ay bilemiyorum :)

Yaşadığınız yerde iş yerleriyle bile görüşseniz kalan yemekler çöpe gitmez en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…