Evet açık mamalar var tam olarak araştırmadim. Ben sadece İnternet üzerinden toplu alsam daha mı ucuza gelir diye düşündüm ama araştıracagim sagolun :)Petshowlarda açık mamalar var kiloyla alabilirsiniz.
Özelden yazabilirmisiniz adınıTebrik ederim düşünceniz için. Onlar için şu an su dahi önemli. Bir yoğurt kabına musluk suyu doldurup donmaması için iki üç damla sıvıyağ eklerseniz bile mutlu olurlar.
Reklama girmemesi için şöyle yazıcam. İzmir merkezli bir firma var Türk firması. Fabrika da İzmir'de. Bu şekilde aratırsanız sonuç çıkar karşınıza. Mamaları uygun fiyatlı. Ama bu aralar uygun fiyatlı mamalar dahi çok yükseldi.
Sokak hayvanlarının çok mama ayırdedeceklerini sanmıyorum. Açlıkla mücadele ediyor yavrucaklar.
Suyun içine yag damlatmam gerektiğini bilmiyordum çok iyi oldu bu sagolunTebrik ederim düşünceniz için. Onlar için şu an su dahi önemli. Bir yoğurt kabına musluk suyu doldurup donmaması için iki üç damla sıvıyağ eklerseniz bile mutlu olurlar.
Reklama girmemesi için şöyle yazıcam. İzmir merkezli bir firma var Türk firması. Fabrika da İzmir'de. Bu şekilde aratırsanız sonuç çıkar karşınıza. Mamaları uygun fiyatlı. Ama bu aralar uygun fiyatlı mamalar dahi çok yükseldi.
Sokak hayvanlarının çok mama ayırdedeceklerini sanmıyorum. Açlıkla mücadele ediyor yavrucaklar.
Ay ne güzel fikir ya :)) hiç aklıma gelmemişti. Acaba verir mi kasap?Kasaplardan falan yağ deri biraz et gibi şeyler alıp kaynatın içine kuru ekmek koyun bizim burada çok sevmişlerdi yiyorlardı
Acaba suistimal ederler mi böyle bir şey yapsam emin olamıyorum. Çok kötü kalpli insanlar var. Yemeği buraya bırakın desem, onlar da içine bir şey katsalar.. Ay bilemiyorum :)Belediyeden izin alıp, lütfen yemek artıklarını buraya bırakın gibi bir yazı yapıştırın. Plastik kaplar yerleştirin. Sizde yemek artıklarını bırakın belki birileride görür bırakır.
Evet açık mamalar var tam olarak araştırmadim. Ben sadece İnternet üzerinden toplu alsam daha mı ucuza gelir diye düşündüm ama araştıracagim sagolun :)
Uygun fiyatlı olursa diye düşündüm. Bir gün mama, bir gün yemek tarzında bir şekilde yaparım diye düşünüyordum. He evet hepsi doymaz belki ama yine de elimden geldiğince.Bizim kurumda baktığımız sokak kedisi hazır mamayı çok seviyor. Salam falan yemiyor yemekte bizde mama alıyoruz. Her ay Bi personel alıyor. Ama başedemezsiniz çok pahalı nasıl yapılır bilmiyorum
Evet haklısınız ben bir sorayım bunu :)Toplu alımlarda fiat dahada uygun olur.
Acaba suistimal ederler mi böyle bir şey yapsam emin olamıyorum. Çok kötü kalpli insanlar var. Yemeği buraya bırakın desem, onlar da içine bir şey katsalar.. Ay bilemiyorum :)
Evet haklısınız ben bir sorayım bunu :)
Doğru diyorsunuz, konuyu buraya açmam çok iyi oldu bir sürü fikir gelince çok mutlu oldum :) arastiracagim inşallah o tarz is yerlerini de :)Yaşadığınız yerde iş yerleriyle bile görüşseniz kalan yemekler çöpe gitmez en azından.
Doğru diyorsunuz, konuyu buraya açmam çok iyi oldu bir sürü fikir gelince çok mutlu oldum :) arastiracagim inşallah o tarz is yerlerini de :)
Allah razı olsun ya diğer baktığım sitelere oranla çok daha ucuz burada :))Burada var mamalar bakın isterseniz.
Köpek Maması 15 Kg Fiyatları
Köpek Maması 15 Kg modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Köpek Maması 15 Kg modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.www.cimri.com