Sokak Hayvanları

Eskte pupa yem var. Ben buradaki canlara oradan alip veriyorum.online satisida var. Beain değerleri iyi.

Mama kumbarası yapın. Eşiniz dostunuz atsın içerisine 3-5 birikir onunla mama alırsınız. Siz bi adım atın görün bakın arkanızdan kimler geliyor :) Ayrıca o kadar keyifli bir aktivite ki sokak hayvanlarını doyurmak. Yemek artıkları da verebilirsiniz, kuru mama da bu arada. Hiçbirini ayırt etmiyorlar. Allah sizin gibi bir şeyler düşünüp adım atan herkesten razı olsun.

Fırınlarla konusabilirsiniz günlük kalan ekmek,açma,poğaçaları alıp verebilirsiniz.
Kasaplarla konuşabilirsiniz eminim onlarında yardımcı olabileceklerini düşünüyorum ve tabiki en önemlisi su..
Çok severim kışı..yağmur,kar yağsın bayılırım.
Ama gecen aksam sırf bu sebeple uzun uzun ağladım ben pencere önünde keyif yapıyorum dışarıda Allah bilir ne canlar,ne üşüyenler,belki donma tehlikesi geçirenler var diye

Evet kesinlikle. Kış bize güzel ama onlar ne yapıyor bilemiyorum...
Evimin yakınında fırın tarzı yerler yok supermarketler dışında. Olsa çok iyi olurdu ama yine de oralara da soracağım

Mama kumbarasi fikrini sevdim :)) çok istiyorum yardım etmeyi, umarım vereceklerimi sever ve yerler, çok sagolun :)

Benim bir tanıdığım var sağolsun kendisi bana ve arkadaşıma kedi verdi.dişi kedisi doğum yaptığı zaman bağış karşılığı yavruları veriyor.bu devirde kimse yapmaz.gelen gelirle sokak hayvanları mama yiyor.maddi durumu orta bu şekilde çare bulmuş.bende daha ise baslamadim staj yapiyorum bu nedenle petshopdan acik mama aliyorum onlari veriyorum.bir sorun yasamadim suana kadar hepsi yedi.

Ben şu an köpek mamasindan aldım canım. Yani ucuz olanını tercih ettim maddiyatimdan dolayı ama elimiz biraz bollasirsa daha iyisini almayı da çok isterim. ❤

Süper afiyetle yesinler minikler,çok sevindim büyük bir hayır yaptın şimdi tebrik ediyorum

Şimdilik Internet üzerinden aldım ama petshoplari da arastiracagim canım :)

Internet üzerinden alırken hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi sitelerde kullanici kaydiniz varsa zaman zaman kampanyaları oluyor.
Örneğin,
250 lira üzeri alışverişe 75 lira indirim tanımlıyor.
Yada 100 liralik market alisverisine 30 lira indirim.
Vs.
Kullanıcı kaydınız yoksa acın. Kampanya bildirimlerini de acın :)

Bu tarz sitelerinde hepsinde kaydım var :)) Açayım hemen bildirimi sagolun :)

Benim sokaktaki kediler kuru mama yiyor ama köpekler yemiyor. O yüzden önce az miktar alın bir deneyin bakalım yiyecekler mi?
Arkadaşların izmir merkezli dediği firma temizmama.com. Reklamsa da reklam napayım artık, uygun fiyatlı mamaları var kediler bayıla bayıla yiyor. Derdinizi yazarsanız denemeniz için ürünleri sadece kargo ücreti ile gönderirler.

Köpeklere de ya çorbalık tavuk ya kuzu kemiği alıyorum ben. Haşlayıp suyunun bi kısmıyla bazen bize çorba yapıyorum gerisinin içine ekmek doğrayıp lapa haline getirip veriyorum. Bazen üşenmezsem ekmek yerine makarna haşlıyorum. Kedi köpek beslemekten telef oldum.

Ben bunu veriyorum sokakta ki köpekler için ..
Ya da kuru ekmek süt gibi şeyler yapıyorum

veya kasaptan hafta da 1 gün kemik alıyorum zaten akşam 5 gibi kemikleri çöpe atıyorlar bir kasap ile görüşebilirsiniz. Kemikleri attırmıyorum 1-2 dolu poşet alıp onu kaynatıp içine ekmek doğrayıp veriyorum..

Kediler içinde uygun mamalar var onlardan alıyorum.

Güzel kalbiniz için teşekkürler

Eklentiler

• goody-kuzu-etli-ve-pirincli-yetiskin-kopek-mamasi-15-kg__0324357553192277.webp
    88 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…