Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ya diğer baktığım sitelere oranla çok daha ucuz burada :))
Evet kesinlikle. Kış bize güzel ama onlar ne yapıyor bilemiyorum...Fırınlarla konusabilirsiniz günlük kalan ekmek,açma,poğaçaları alıp verebilirsiniz.
Kasaplarla konuşabilirsiniz eminim onlarında yardımcı olabileceklerini düşünüyorum ve tabiki en önemlisi su..
Çok severim kışı..yağmur,kar yağsın bayılırım.
Ama gecen aksam sırf bu sebeple uzun uzun ağladım ben pencere önünde keyif yapıyorum dışarıda Allah bilir ne canlar,ne üşüyenler,belki donma tehlikesi geçirenler var diye
Evet soracağım bunu çok sagolun :)Bazı kasaplar bazı sakatatları bedava veriyor. Tavuk ciğeri vb bunlardan da yararlanabilirsiniz.
Kesinlikle, sagolun :)Tesadüfen baktım fiatlarıda uygun,buradan araştırın bencede:))
Dostlarımız aç kalmasın onlarsız bir dünya asla olamaz.
Mama kumbarasi fikrini sevdim :)) çok istiyorum yardım etmeyi, umarım vereceklerimi sever ve yerler, çok sagolun :)Mama kumbarası yapın. Eşiniz dostunuz atsın içerisine 3-5 birikir onunla mama alırsınız. Siz bi adım atın görün bakın arkanızdan kimler geliyor :) Ayrıca o kadar keyifli bir aktivite ki sokak hayvanlarını doyurmak. Yemek artıkları da verebilirsiniz, kuru mama da bu arada. Hiçbirini ayırt etmiyorlar. Allah sizin gibi bir şeyler düşünüp adım atan herkesten razı olsun.
Kesinlikle, sagolun :)
Ben şu an köpek mamasindan aldım canım. Yani ucuz olanını tercih ettim maddiyatimdan dolayı ama elimiz biraz bollasirsa daha iyisini almayı da çok isterim.Rica ederim yardımcı olmak bile harika:))
Bugün bende alacam mamadan,sevimli dostlarımız aç kalmasın.
Ben şu an köpek mamasindan aldım canım. Yani ucuz olanını tercih ettim maddiyatimdan dolayı ama elimiz biraz bollasirsa daha iyisini almayı da çok isterim. ❤
Şimdilik Internet üzerinden aldım ama petshoplari da arastiracagim canım :)Benim bir tanıdığım var sağolsun kendisi bana ve arkadaşıma kedi verdi.dişi kedisi doğum yaptığı zaman bağış karşılığı yavruları veriyor.bu devirde kimse yapmaz.gelen gelirle sokak hayvanları mama yiyor.maddi durumu orta bu şekilde çare bulmuş.bende daha ise baslamadim staj yapiyorum bu nedenle petshopdan acik mama aliyorum onlari veriyorum.bir sorun yasamadim suana kadar hepsi yedi.
Teşekkür ederim canım inşallah afiyetle yerler :))Süper afiyetle yesinler minikler,çok sevindim büyük bir hayır yaptın şimdi tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım inşallah afiyetle yerler :))
Bu tarz sitelerinde hepsinde kaydım var :)) Açayım hemen bildirimi sagolun :)Internet üzerinden alırken hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi sitelerde kullanici kaydiniz varsa zaman zaman kampanyaları oluyor.
Örneğin,
250 lira üzeri alışverişe 75 lira indirim tanımlıyor.
Yada 100 liralik market alisverisine 30 lira indirim.
Vs.
Kullanıcı kaydınız yoksa acın. Kampanya bildirimlerini de acın :)
Güzel, mutlu günler kk :) şu sıralar biraz fazla konu açıyorum ne hikmetse ama.
Benim size sormak istediğim şey şu. Sakin bir semtte yaşıyorum. Başıboş köpeklerin ve kedilerin epey yoğun olduğu bir yer. Ama onları besleyen birilerinin olduğunu hiç sanmiyorum. Özellikle kışın köpeklerin aç olduğuna eminim. İçim burkuluyor düşününce bile.
Şimdi ben bu hayvanlar için bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl? Öncelikle belirteyim ki maddiyatım çok çok yüksek değil. O yüzden orta düzeyli yorumlar yaparsaniz cok sevinirim :) ve bunu süreklilik haline getirebilmem için de dediğim gibi orta düzeyli olmalı. Internette biraz araştırma yaptım, sokak hayvanları için satılan mamalar var. Sokak hayvanları bu mamaları yiyor mu emin olamadım. Hani normalde alistiklari bir şey değil ya? Köpekler de aynı şekilde. Sokakta yaşadıklari için bu mamaları yiyeceklerinden emin olamadım.
Reklama girmeyecekse eğer ucuz yollu önerdiğiniz markalar var mı? Veya temin edebileceğim siteler? Mama dışında öneriler? Ne olursa artık. Çok teşekkür ederim şimdiden.