• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağın ortasında kavga

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
28
Yeniden merhabalar.
Bilenler bilir eşimle yaklaşık bir aydır çift terapisi alıyoruz. Çok ciddi ilerleme kaydetti bir ayda kavgalarımiz yüzde seksen oranında azaldı. Kavgaların şiddeti de hakeza öyle. Psikolog zaten sürecin yüzde seksenini eşimle yürütüyor benimle sadece bir seans yaptı. Şikayetlerim malum takıntı derecesinde kıskançlık, sinir anında kendini tutamama öfke kontrolü problemi, bulunduğumuz yer farketmeksizin benimle kavga etmesi kavgaları eve bırakmayı becerememesi ( sokak, iş yeri, market , manav hiç fark etmez)

Tam duzeldik her şey yoluna girdi derken yine bir kıskançlık krizi ile patlak veren tartışma yaşadık. Kurumun polisi iş münasebetiyle beni arıyor, o esnada eşim yanımda polis bilgi istiyor bilgiyi veriyorum ve hadi görüşürüz diye telefonu kapatıyorum. Bu cümle yüzünden önce binada sesli bir şekilde beni azarladi daha sonra azarlar sokakta da devam etti. Bakın tek sebep hadi görüşürüz demiş olmam. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes beni tanıyor sus diyorum çok ses oluyor bağırıyorsun insanlar bakıyor. Yok konuşuyor da konuşuyor. En sonunda karşıdan üç kız arkadaşım geldi dişlerimi sıkarak bıktım artık beni rezil etmenden sus artık evde konuş sonra konuş dedim en sonunda kızlar görmesin diye önüme gecti sustu bı sure. Kızlar geçti yanımızdan daha sonra ben dayanamadım ve ağlamaya başladım. Ağlıyorum bı yandan da konuşuyorum. Kızlarla arada baya bı mesafe vardı dönüp baktı üçü de. Yani gerçekten yaşadığım yerde rezil olmaktan ben usandım artık. Olgun bı adamla evlilik yapmadığım için kendime o kadar kızıyorum ki. Çocuk gibi evin içindeki sorunu sokağın ortasında tartışan evliliğini insanlara meze eden bı erkekle evlenmisim resmen. Şaka gibi eş insanı vezir de ediyor rezil de. Benim eşim genel olarak beni hep rezil etti

Ya bu adamın sizi hiç aldatmadigina emin misiniz kişi kendinden bilir işi misali çok şüpheci hiç güven vermiyor

Terapi, evliliği kurtarmaya çalışmak falan iyi de bu muameleyi kendinize nasıl layık görüyorsunuz o kısmı anlamıyorum ben. Kıskançlık değil ki bu adam namusunuza dil uzatıyor, size yollu muamelesi yapıyor.
Yemin ederim en tahammül edemediğim şey, çalışan sosyal biriyim. Eşim hiçbir zaman sorgulamadi kimle ne konustugumu. Sen nerde nasıl davranman gerektiğini bilirsin der hep bana, yada kiminle nasıl konuşman gerektiğini. En son gittiğim kadın doğum doktoru erkekti genç ve yakışıklıydı, kapıda utandım giremedim 😄 ay boşver çok genç sonra geliriz dedim eşime, gizem bu kadar cahilmisin sen girermisin lütfen dedi. Lan diyorum benim kocam gavatmi 😄 biz kadın değilmiyiz?

Terapi, evliliği kurtarmaya çalışmak falan iyi de bu muameleyi kendinize nasıl layık görüyorsunuz o kısmı anlamıyorum ben. Kıskançlık değil ki bu adam namusunuza dil uzatıyor, size yollu muamelesi yapıyor.
Malum polisten başından beri beni kıskanıyor başından beri adama kıl. Ama benim konuşmamda herhangi bir şey yok olmadı olamaz. Takıntılı gibi artık. Normal insanız diyorum iletişim kuruyorum yaptığım bir şey yok gerçekten sinirden hala kendime gelemedim

Yemin ederim en tahammül edemediğim şey, çalışan sosyal biriyim. Eşim hiçbir zaman sorgulamadi kimle ne konustugumu. Sen nerde nasıl davranman gerektiğini bilirsin der hep bana, yada kiminle nasıl konuşman gerektiğini. En son gittiğim kadın doğum doktoru erkekti genç ve yakışıklıydı, kapıda utandım giremedim 😄 ay boşver çok genç sonra geliriz dedim eşime, gizem bu kadar cahilmisin sen girermisin lütfen dedi. Lan diyorum benim kocam gavatmi 😄 biz kadın değilmiyiz?
Yok bizim kocalarımız hasta ruhlu psikopat sapık herifler değiller sadece. Dediğim gibi bu kıskançlık değil zaten, kıskançlık böyle bişey değil. Bu hastalık.

Malum polisten başından beri beni kıskanıyor başından beri adama kıl. Ama benim konuşmamda herhangi bir şey yok olmadı olamaz. Takıntılı gibi artık. Normal insanız diyorum iletişim kuruyorum yaptığım bir şey yok gerçekten sinirden hala kendime gelemedim
Valla alemden çok yakın birinin kocası böyle hasta ruhlu bi manyak. Biri 75 biri 80 yaşında oldu hala adam aynı adam, hala kadın çile çekiyor. Tedavi falan olmadı sanmayın, elektroşok’a kadar gidildi. Düzelmiyor, sizinki de düzelmez.

Bari çocuk yapmasa bu kadın, bir iki sene beklesin madem boşanmiyor.
Çocuk yapmamakta kararlıyım, henüz üç ay oldu evleneli. Tartıştım bağırdım çağırdım başından anladım bu evliliğin sorunlu olduğunu. İlk haftadan yaşadım o pişmanlığı ben biliyorum. Hatalı evlilik başından beri farkındayım. Son çare dedim terapi al tedavi ol düzel dedim. Onu deniyor. Bir aydır yol katetti kendim görüyorum. Ama yok yok yok olmuyor. Bugün ortak seans aldım psikologtan. Ondan dinleyince dank ediyor yaptıklarının sorunlu olduğunu anlıyor

Bir ayda ki ilerlemesini gördüm harcadığı çabayı gördüm. Terapiye motive bı şekilde devam ediyor ama gerçekten artik tahammulum kalmadı benim daha üç aylık evliyiz
eşinizin huyu bu üzgünüm değişmez. karakter hiç bir zaman değişmez. benim eski sevgilim aynıydı. sokak ortasında bağırır çağırır. saçma sapan şeyleri kıskanır. psikopatlık bu resmen. sonra ayrıldım değiştim ben aynı şeyleri yapmıcam dedi.barıştım tekrar denedik. max 1-2 ay değişti sonra başa sardı ayrıldım bende niye kendime bu kötülüğü layık göreyim. ayrıca 3 aydır evliymişsiniz. eşinizde sevgilik dönemi olmadı mı huyunu bilmeden mi evlendiniz.

eşinizin huyu bu üzgünüm değişmez. karakter hiç bir zaman değişmez. benim eski sevgilim aynıydı. sokak ortasında bağırır çağırır. saçma sapan şeyleri kıskanır. psikopatlık bu resmen. sonra ayrıldım değiştim ben aynı şeyleri yapmıcam dedi.barıştım tekrar denedik. max 1-2 ay değişti sonra başa sardı ayrıldım bende niye kendime bu kötülüğü layık göreyim. ayrıca 3 aydır evliymişsiniz. eşinizde sevgilik dönemi olmadı mı huyunu bilmeden mi evlendiniz.
Nikahı kiyana kadar böyle absurd şeylere şahit olmadım..nikahı kiydik bir kere kıskançlıktan anormal tepkisi oldu

Back