Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Sağlığınız ekonomik özgürlüğünüz var. Bunlar için elbette şükrediyorsunuzdur. Ama bazen insan bir liman arıyor işte. Yalnız olunca da canı sıkılıyor. Sahip olduklarımızı unutup yalnızlığımıza üzülüyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Her birimizin sınavı farklı. Umarım yolunuza sizi anlayacak bir insan çıkar. Emin olun yalnız değilsiniz. Yalnızlık çok zor. Benim de bir anneciğim var ona da herşeyi anlatamam üzülmesin diye. Ablam zaten uzakta. Yani pek farklı değiliz. İnşallah iş yerindeki durum düzelir. Hayat yapcak birşey yok. Bir şekilde akıyor.

Dibe vurmanın en iyi yanı dipten sonra yükselişe gecmektir. Oncelikle bunu unutma. Bir süredir benzer hisleri iş yerinde yaşıyorum. Bariz bir şekilde haksız yere dışlanıyorum. Bütün iyiniyetim sömürüldü veya öyle hissetmeye başladım. Bir iki arkadaş dışında kimseyle konuşmuyorum ben de. Ve bence böyle çok iyi oldu. Az insan bol huzur.

İnsanlardan umudunu kesme canım , hiç bir zaman :) Biz burada birbirimize destek için varız ve olmalıyız da :) Bana da yazabilirsin :) memnun olurum. Umarım tez zamanda hayatında içini kıpırdatacak yüreğini dolduracak güzel zamanların olur :))

Harika ifade etmişsiniz,herkesin acısı, olayları içinde yaşama hissetme şekli farklıdır, mukayese edilmemeli..

Kıyamam ben sana ya herkes yalnız bu hayatta bakma etrafında kalabalıklar olanlara içten içe dipsiz bir kuyudalardir belki.Yeniden her şeye yeniden demelisin kendini hayata kapatmak yerine.Istedigin zaman yazabilirsin ya da aynı şehirdeysek çik gel bana.Kafana hiç birşeyi takma ben yıllarca bir odada yaşadım yemem yatmam oturmam her şey bir odadaydi üvey annemi görmemek için iyi anlarım halını kısaca.

50 liraya dinlerim ben sizi beş lira daha eklerseniz sarılırım da. Yok tek sarılma alayım derseniz 30 tl nerden baksaniz psikologtan karlı iş

Anladığım kadariyla ailenizle probleminiz var dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz bazen kendimizi yalnız hissederiz belki problemden dolayi belki de sevgili eş dosttan dolayı..intihar saçma psikolog olabilir ama oda kimimize gore pahalı..size sadece şunu demek istiyorum işiniz var sağlıklisınız ve en önemlisi kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz..gidin bir yere müzik dinleyin yürüyüş yapın yani demek istediğim bunlari yapınca kafanizdakileri atın boşverin takmayın kendinizi yıpratmayın

Yapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.
DRAM SEVMEM, SUKRETMEK BIRINCI KURALIM olan olmayan Hersey ıcın.
İşte sizin bir aileniz ve sevdikleriniz var tantana değilsiniz ama var çok şükür. Konu sahibinin yok arada fark bu.. Sevdiği seveni ailesi yok.. İşi için ölmediği için şükür ediyordur zaten ama hamd olsun yalnızım oh diyenlerden değil. Sizinki hüsnü zan

Bulundupunuz şehirlerdeki sosyal kulüplere gidin ve hetkinliklere katılın. Muhakkak vardır. MEsela trekking (yürüyüş), bisiklet vb. kulüpler..
Orada güzel arkadaşlar edineceğinize eminim.

Yine de sukursuzlugum sevmem

Tipki benim gibi bende evliyim iki cocuk annesiyim. Benim ailemde bir tek annem ama cocuklugumdan beri hep ezildim hakarete ugradim. Benimde konusacak bir arkadasim yok herkes mesafe koyuyor bir sekilde.

Soru sormussunuz bana cevap vereyim hemen, SIZI ILGILENDIRMEZ.
BIRINCISI INSANLARI SIKINTILARI YUZUNDEN YARGILAYAMAZSINIZ, KIYASLAYAMAZSINIZ IKINCISI FORUMDA CEVAP YAZIP KIMSEYE SENI ILGILENDIRMEZ DE DIYEMEZSINIZ. ALAYCI BIR SEKILDE YAZIYORSUNUZ, SIZCE BU NORMAL MI

Siz çok güçlüsünüz konu sahibi bir siz etmiyor, şimdi oldu mu? Yahu sizin dayanma gücünüzle başka birinin dayanma gücü aynı olmak zorunda mı?

bu yazdığım forum kurallarını ihlal olur mu bilmiyorum umarım değildir ama çünkü sana faydası olabilecğini düşünüyorum. youtube'a mistik yol-çekim yasası yazın 15 dklık bir video var. uzanın ve dinleyin.

Kendinize ancak siz yardımcı olabilirsiniz. unutmayın psikolog bile olsa gelip hayatınıza müdahale edemez. ancak sizi yönlendirebilir şöyle yap böyle yap diye. bunu siz de kendi kendinize yapabilirsiniz. sadece ne yapacağınızı bilmeniz lazım. bu tarz videolar yardımcı olacaktır.

Geçmişinizde sizi etkileyen travmalar yaşamışsınız ve bunları tekrar tekrar hatırlayarak gerçekten yine o anları yaşıyorsunuz ve içinden çıkamıyorsunuz. yukarıda bahsettiğim videoyu izledikten sonra geçmiş bir anınızı değiştirerek travmanızdan kurtulmayı öğreneceksiniz. Dilerim faydasını görürsünüz.

Ailesinden sevgi görmemiş görmediği gibi evliliktede yüzü gülmemiş boşanmış zihni unutamadığı onlarca travma ile dolu birine karşı çok fazla acımasız yorumlar değil mi bunlar? Başkalarını yargılamak için önce onun ayakkabılarını giyip, onun geçtiği yollardan geçip, onun yaşadıklarını yaşamamız gerektiğini hayat her beylik lafımızda kulağımızı çekerek öğretmiyotmu? Öyleyse ne bu klavye kahramanlığı, siz kimsiniz, ne sanıyorsunuz kendinizi? Sanal alem diyip bukadar rahat olmayın intihar etmekten bahseden birine olsun insan gibi yorum yapın !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…