• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Dram seviyorsunuz dan sonrasını okumadım İnan’ın umarım bir gün hiç yalnızlığı çaresizliği tatmazsınız
Size yol göstermeye çalışan ve bakış açınızı değiştirmenizi öneren insanlara bu şekilde davranıyorsanız, arkadaşınızın olmaması çok normal. Önce karşınızdakine kulak verin, bazen acı gerçekler insanın aklını daha çabuk başına getirir.

Size yol göstermeye çalışan ve bakış açınızı değiştirmenizi öneren insanlara bu şekilde davranıyorsanız, arkadaşınızın olmaması çok normal. Önce karşınızdakine kulak verin, bazen acı gerçekler insanın aklını daha çabuk başına getirir.
Bu arada bu yorumu kendi yalnızlığımı baz alarak yaptım ben🥰
Yasadıgım koca sehırde ve evimde Yapayalnızım... ama asla bu sekilde eziyet etmem kendime, buna dayanarak yaptım yorumu... konu sahıbı okumadım dedıgı gıbı birde beni tanıyıp etmeden yalnız kalınca gorursun tarzında cevap verdi.
Siz okumuşsunuz yorumumu, bu bana yeter.

Çok boş bir yorum olmuş kusura bakmayın. Sirf Neslican yaşamak isterken öldü diye diye mi bu kadının yükü hafifleyecek. O zaman bu bölüm burda komple kapatılsın. Cünkü hickimsenin travması olma hakkı yok, kimsenin yalnız hissetmeye hakkı yok. Cünkü başkasının daha büyük derdi varmış. Böyle yorumlarla insanlara hiç de yardım etmiyorsunuz

Halbuki konuda da bahsettim benden daha büyük derdi planlar vardır bu nankörlük olarak görülebilir diye ama anlaşılmamış
Beni anladığınız için teşekkür ederim

Bu arada bu yorumu kendi yalnızlığımı baz alarak yaptım ben🥰
Yasadıgım koca sehırde ve evimde Yapayalnızım... ama asla bu sekilde eziyet etmem kendime, buna dayanarak yaptım yorumu... konu sahıbı okumadım dedıgı gıbı birde beni tanıyıp etmeden yalnız kalınca gorursun tarzında cevap verdi.
Siz okumuşsunuz yorumumu, bu bana yeter.
Sizin hayatınızı az çok yorumlarda bahsettiğiniz kadarıyla biliyorum zaten, kötü niyetle de bu yorumu yapmadığınıza eminim. Maalesef bizim ülkedeki bazı kadınlar dramaqueen modundan bir türlü çıkamıyorlar. Yalnız olmak tabii ki zor ama insan önce kendisine yetmeyi öğrenmeli, zamanla arkadaşı da çevresi de olur

Dram seviyorsunuz dan sonrasını okumadım İnan’ın umarım bir gün hiç yalnızlığı çaresizliği tatmazsınız

Çaresizliği, ölümü bekleyen hastalara sormak lazım. Yalnızlığı, anne babası olmayan sokakta yaşanlara sormak lazım.

Siz yalnız değilsiniz ki? Yalnızlık daha büyük bi şey. Herkea kadar yalnızsınız. Benim kadar yalnızsınız. arkadaşım yok, işim yok, kardeşim yok. Ağzım hiç açılmıyor gün içinde biliyor musun? Cümle kurmama gerek yok.

İşiniz var gücünüz var, dert ettiğiniz şeyler biraz lüks. Yaşama derdi olan insanlar, ağzına bi lokma koyma derdinde olanlar asıl çaresiz ve onlar bile sizin gibi yakınmıyordur. Çünkü yakınmak bile lüks. Öyle bi lüksleri yok.

Halbuki konuda da bahsettim benden daha büyük derdi planlar vardır bu nankörlük olarak görülebilir diye ama anlaşılmamış
Beni anladığınız için teşekkür ederim

Maalesef insanlar bazen öyle yorumlar yaparak güya iyilik yaptığını zannediyor, halbuki gram faydası yok darda olan insanlara. Bunun sebebi sukursuzluk değil bana göre. Hepimizin yaşadığı şeyler var. Çocukluk travmalardan tut, kötü insan ilişkileri den devam et. Yalnızlık da her insanın aynı şekilde çekebileceği birşey değildir. Sizde senelerin yükü birikmiş gibi hissettim. Aslinda zihninizi meşgul eden konuları aşabilseniz hayata daha iyi adapte olabileceğinize inanıyorum. Bu konukarda profesyonel yardım fazla pahalı ise, konuya göre kitaplar araştırın. Kendinizden vazgecmeyin ilk önce, başkaları vazgeçmiş olsa bile. Hayat bazen bize çekilmez gibi gelse, kendimize doğru küçük adımlarla tekrar başlayabiliriz :KK19:

Yine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.

Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.

Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya

Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .

Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı

İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira

oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef

Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.

Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.

İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.
Canim ailen nerdeki ??? Yalnizligi ben de hic sevmem inam ve bu yuzden cok sınanırim. Yalnizligin dibini yasadigim oldu diyebilirim. Daha dogrusu yalnizlik degilde o yalnizlik hissi cok kotu. Ne kadar kafaya takmazsam o kadar karsina cikmaz. Şu an cok iyiyim cevremde var iyi kötü. İs yerinde baska kimse yok mu takilacak ?

Her insanın acı eşiği farklıdır o yüzden sen neden pes ettin, neden böylesin diye eleştirmememiz gerektiğini düşünüyorum.
(Aynı hatayı üst üste yapıp çıkış yolu olduğu halde ağlanana sert konuşurum ama)

Derdiniz yalnızlıksa sosyalleşin, insanlarla dost seviyesine gelmeden de dertleşebilirsiniz. Ama ruhunuzdaki yaraları tamir etmeden mutlu olamazsınız. Sonuçta bütün insanlar özünde yalnızdır.

“Hayatta yalnız kalmanın esas olduğunu hâlâ kabul edemiyor musunuz?”

Alıntıyı bilene yıldızlı pekiyi 😀

Herkesin fıtratı farklıdır, Benim kaldırabileceğim bir şeyi sen kaldıramazsın senin kaldırabileceğin bir şeyi de ben kaldıramam..
Seni anlıyorum.
Ama şöyle düşün karşında bir sürü insan var, istediğin o kalabalık var ama kuru gürültü. Sana yarardan çok zararı var.
Öyle olacağına yanlız kal daha iyi. 🤗🤗🤗

Herkesin kendi bencil dünyasında kendi sıkıntıları var. Herkes sadece anlatmak istiyor, kimse dinlemek, anlamak istemiyor. Bu yüzden artık kimsenin derdini dinlemek istemiyorum. Herkes birbirini kullanma derdinde, manevi olarak bile.

Bu arada, he ***, en yalnız sizsiniz, tamam anladık, insanların konusunu sabote etmeyin öfff. Yok kanser misin, yok evsiz misin, drama queen bilmem ne! Saçma sapan...

Bir de anonim insanlara dert beğendireceksin işin yoksa. Yazma geç Allah Allah.

Herkesin kendi bencil dünyasında kendi sıkıntıları var. Herkes sadece anlatmak istiyor, kimse dinlemek, anlamak istemiyor. Bu yüzden artık kimsenin derdini dinlemek istemiyorum. Herkes birbirini kullanma derdinde, manevi olarak bile.

Bu arada, he ***, en yalnız sizsiniz, tamam anladık, insanların konusunu sabote etmeyin öfff. Yok kanser misin, yok evsiz misin, drama queen bilmem ne! Saçma sapan...

Ne gerek vardı şimdi böyle bir yoruma ben sadece iç dökmek için yazdım dinlemek istemiyorsanız bu kasar kırıcı olmak yerine es geçebilirdiniz

Çaresizliği, ölümü bekleyen hastalara sormak lazım. Yalnızlığı, anne babası olmayan sokakta yaşanlara sormak lazım.

Siz yalnız değilsiniz ki? Yalnızlık daha büyük bi şey. Herkea kadar yalnızsınız. Benim kadar yalnızsınız. arkadaşım yok, işim yok, kardeşim yok. Ağzım hiç açılmıyor gün içinde biliyor musun? Cümle kurmama gerek yok.

İşiniz var gücünüz var, dert ettiğiniz şeyler biraz lüks. Yaşama derdi olan insanlar, ağzına bi lokma koyma derdinde olanlar asıl çaresiz ve onlar bile sizin gibi yakınmıyordur. Çünkü yakınmak bile lüks. Öyle bi lüksleri yok.

Allah yardımcınız olsun

Back