- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Sizin üstesinden kolayca gelebildiğiniz birşey başkası için çook zor ve acı olabir diye düşünüyorum. Çook zenginlerin yurt dışında sadece sarılmak için ya da Cafe de yanında otursun onu dinlesin diye insan tuttuğunu hatta bu işin bir sektör olduğunu okumuştum.Yapayalnızımyasadıgım sehırde evimde sokakta oturduğum cafede gıttıgım sınemada
Buyuzden dram seviyorsunuz iste.
bu mesajın acı acıdan üstündür şeklindeki tavrını hiç sevmedim kusura bakmayın.. İnsanların neler yaşadığını bilemiyoruz, belki sapasağlam oluyoruz fiziksel olarak ama kafa olarak o kadar sağlıksız oluyoruz ki yaşamak çok büyük bir yük oluyor artık, hep geçmişte yaşanılan yaşatılan şeyler yüzünden vs.Dram seviyorsunuz galiba.
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.
Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.
Allahin zoruna gider sukursuzlugunuz.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
Siz sevin diye yorum yapmadım zaten, sıkıntı yokbu mesajın acı acıdan üstündür şeklindeki tavrını hiç sevmedim kusura bakmayın.. İnsanların neler yaşadığını bilemiyoruz, belki sapasağlam oluyoruz fiziksel olarak ama kafa olarak o kadar sağlıksız oluyoruz ki yaşamak çok büyük bir yük oluyor artık, hep geçmişte yaşanılan yaşatılan şeyler yüzünden vs.
O yüzden karşılaştırmanız bence çok yanlış...
Yapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.Sizin üstesinden kolayca gelebildiğiniz birşey başkası için çook zor ve acı olabir diye düşünüyorum. Çook zenginlerin yurt dışında sadece sarılmak için ya da Cafe de yanında otursun onu dinlesin diye insan tuttuğunu hatta bu işin bir sektör olduğunu okumuştum.
Herhalde onlar da dram seviyor olsa gerek
Yoksa yalnızlık başlı başına ruh inciten birşey olamaz değilmi?bunu tercih etmiyor ise..
Yapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.
DRAM SEVMEM, SUKRETMEK BIRINCI KURALIM olan olmayan Hersey ıcın.
TamamSiz yalnızlığı sadece ortama bağlıyorsunuz. Aileniz ve sizi sevdikleriniz varmış nasıl olsa. Konu sahibinin anlatmaya çalıştığı ve sizin durumu aynı değil ki. Siz onun yaşadıklarını ve hissettiklerini daha anlamadan "dram" olarak değerlendiriyorsunuz.
Sorun bu mu gerçekten.. İnsanlar ailesindeki bireyler tarafından tacize tecavüze uğruyor psikoloji fiziksel şiddet görüyor, ailesi arkadaşları tarafından ruh hastası damgası yiyor.. Hayatınızda 1 gün bile çaresiz hissettiğinizi, acı çektiğinizi sanmıyorumYapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.
DRAM SEVMEM, SUKRETMEK BIRINCI KURALIM olan olmayan Hersey ıcın.
TamamSorun bu mu gerçekten.. İnsanlar ailesindeki bireyler tarafından tacize tecavüze uğruyor psikoloji fiziksel şiddet görüyor, ailesi arkadaşları tarafından ruh hastası damgası yiyor.. Hayatınızda 1 gün bile çaresiz hissettiğinizi, acı çektiğinizi sanmıyorumsizin acı çekmeniz en fazla tırnağınızın kırılmasıdır Çok acımasızsınız ya keşke kalbinizin varlığını hissetseniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?