- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Evet zorundaSiz çok güçlüsünüz konu sahibi bir siz etmiyor, şimdi oldu mu? Yahu sizin dayanma gücünüzle başka birinin dayanma gücü aynı olmak zorunda mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zorundaSiz çok güçlüsünüz konu sahibi bir siz etmiyor, şimdi oldu mu? Yahu sizin dayanma gücünüzle başka birinin dayanma gücü aynı olmak zorunda mı?
Üzülmeni yargılayan birini asla kafana takma var böyle tipler banada denk geliyor.
Bunu yazan kişi sen milletin üzüntüsünü eleştiricek cesareti nerden biliyosun anlamıyorum.
Kolu kırılan birine bakıp bak B kişisi ölmüş sen kolum kırıldı diye ağlayamazsın falan mı diyosun?
İnsanlar üzülmek için senden müsade mi alıyor?
Ayrıca biri sağlığına üzülürken diğeri yalnızlığına üzüldüğünde hangi hadle mukayese edersin sen?
Birde dram seviyosun galiba diye küçümsemiş hangi hakla karar veriyosun acaba...
bu yazdığım forum kurallarını ihlal olur mu bilmiyorum umarım değildir ama çünkü sana faydası olabilecğini düşünüyorum. youtube'a mistik yol-çekim yasası yazın 15 dklık bir video var. uzanın ve dinleyin.
Kendinize ancak siz yardımcı olabilirsiniz. unutmayın psikolog bile olsa gelip hayatınıza müdahale edemez. ancak sizi yönlendirebilir şöyle yap böyle yap diye. bunu siz de kendi kendinize yapabilirsiniz. sadece ne yapacağınızı bilmeniz lazım. bu tarz videolar yardımcı olacaktır.
Geçmişinizde sizi etkileyen travmalar yaşamışsınız ve bunları tekrar tekrar hatırlayarak gerçekten yine o anları yaşıyorsunuz ve içinden çıkamıyorsunuz. yukarıda bahsettiğim videoyu izledikten sonra geçmiş bir anınızı değiştirerek travmanızdan kurtulmayı öğreneceksiniz. Dilerim faydasını görürsünüz.
Yine ağlamamak için dudağımı ısırarak eve geldim işten çıkıp.
Açtığım konulara baktım da bir tane güzel bir konu açmışım onunda sonu çok kötü bitti.
Yalnızlıktan intihar etmek denilince çok nankörce ve saçma geliyor kulağa. Ama o kadar Yorgunum ki.
Bi ses duyayım diye annemlerin evine gideyim diyorum Yediğim lokmamın sayılması onlarca hakareti unutamıyorum sığamıyorum oraya
Senelerce senelerce o evde sessiz sedasız oturup günlerin geçmesini beklemem yediğim zeytinin bile sayılması ufacık çocukken oluyor bunlar şimdi değil gidemiyorum o yüzden .
Evet herkesin derdi var insanlar hastalar biliyorum boşandım ama işim var evet çocuğum yok özgürüm ailemin değişiyle ayağıma takılan kimse yok. Çocukken ağlardım evde tek kelime etmeden günüm geçtikçe allah ım çok yalnızım diye. Hala aynı
İş yerinde amirle bir problem yaşadık arkadasım sevgilisi ile buluştu yemeğe gittiler ona bi anlatacak ordan annesi babası kız kardeşi vsvs anlatacak mesela rahatlayacak ben geldim üstüm başımla oturdum internetten psikolog arıyorum aramaz olaydım seans ı 450 lira
oturunca bunu yaşadık çok üzgünüm diye konuşabileceğim arkadasım yok maalesef
Devlet hastanelerine hafta içi gitme şansım yok izin alıp ancak ayda 1 o da zorla.
Birileri ile konuşup iyileşmek için para vermeye razıyım o da olmadı.
İçimi dökmeye geldim maalesef burdan başka gidecek yerim yok.
Mistik yol u biliyorum uzun zamandır da takip ediyorum çekim yasası videolarını :)
Uzun vadede boşanma sürecinde çok faydasını gördüm ama ara ara böyle patlamalar yaşıyorum istemeden :) çok teşekkürler
Sakin olun inanın herşey çok güzel olacak patlamanız da çok normal her zaman bu modda kalmayacaksınız. bu da geçecek :) insan genelde mutlu olmak istiyor ama hayat aslında hep dengeyi hatırlatıyor bize. doğanın hali bu, normal olan bu. mutluluk varsa gözyaşı da var. hayat varsa ölüm de var. geçecek... :)
tüm kalbimle şifa ve huzur diliyorum size, ayrıca adanadaysanız ben size sarılmak isterim bir kızkardeşiniz olarak :)
ilk evlendiğimde zor günler içindeydik kocamda bende
kocam bana aşıktı ama birbirimizi çok tanımıyorduk ,
evet adam sessiz az konuşur ama meger canı sıkkınken morali bozukken HİÇÇÇÇ konuşmazmış ,
aman allahım o gunleri hatırlamak bile istemıyorum ama bütün hafta sonu tek kelıme ağzımdan çıkmadan
pazartesi işe kendımı zor atardım , yüreğim şişmiş dilim şişmiş kalbim yorulmuş yorulmuş susmaktan ,
inan bana kaç yıl göeirdim böyle ,
evet şükür bu günlerimize ama zor günleri geçirmezsen güneşli günler gelmiyor
Anladığım kadariyla ailenizle probleminiz var dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz bazen kendimizi yalnız hissederiz belki problemden dolayi belki de sevgili eş dosttan dolayı..intihar saçma psikolog olabilir ama oda kimimize gore pahalı..size sadece şunu demek istiyorum işiniz var sağlıklisınız ve en önemlisi kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz..gidin bir yere müzik dinleyin yürüyüş yapın yani demek istediğim bunlari yapınca kafanizdakileri atın boşverin takmayın kendinizi yıpratmayın
Sağlığınız ekonomik özgürlüğünüz var. Bunlar için elbette şükrediyorsunuzdur. Ama bazen insan bir liman arıyor işte. Yalnız olunca da canı sıkılıyor. Sahip olduklarımızı unutup yalnızlığımıza üzülüyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Her birimizin sınavı farklı. Umarım yolunuza sizi anlayacak bir insan çıkar. Emin olun yalnız değilsiniz. Yalnızlık çok zor. Benim de bir anneciğim var ona da herşeyi anlatamam üzülmesin diye. Ablam zaten uzakta. Yani pek farklı değiliz. İnşallah iş yerindeki durum düzelir. Hayat yapcak birşey yok. Bir şekilde akıyor.
Eskiden yalnız kalmanın çok kötü olduğunu düşünürdüm. Oysa şimdi biliyorumki esas kötü olan etrafında insanlar varken yalnız hissetmekmiş. Kedim var ve kendimi çok iyi hissettiriyor. Siz de evcil bir hayvan almayı düşünseniz?
Son kurdugum arkadasligin, arkadaslik olmadigini aci bir sekilde ogrendim. Benim de birilerine cok ihtiyacim var. Bazi insanlar bu konuda cok sansli. Ilkokuldan beri arkadas olduklari kisiler var hatta kardes gibi olmuslar. Tabii hep ayni sehirde olmus olmanin da bunda cok buyuk payi var. Ben cok sehir dolastim hep sevdigim arkadaslarimla araya mesafe girdi, on yil telefonda konusup arada da yan yana gelsek de bi noktadan sonra kopuş oluyor. O sehirden o sehire dolandik durduk. Maalesef bi duzenim olamadi. Evlenip sehir degisikligi yasadim gene ve burada arkadas edindigimi saniyordum meger arkadasim degilmis :') ve su an yalnizim arkadas acisindan. Benim de bir dostla kahve icip konusmaya ihtiyacim oluyor. Herkesin arkadasi var da benim yok gibi geliyor bi tek. Nasip....
İnsanın en temel ihtiyaçlarından biri sevgi. Sırf sevgi görmediği için hiçbir sıkıntısı olmadığı hâlde gelişemeyen çocuklar var. Sevgi, yaşamak için gereken temel ihtiyaçlarımızın önüne de geçebiliyor. Gerçekten sevginin büyük bir gücü var. Kimsenin de acısını küçümsemeyelim, herkesin derdi kendine. Ayrıca nasıl ki fiziksel olarak hepimiz aynı güöte olmuyoruz, aynı şekilde duygusal, psikolojik olarak da aynı güçte olamayız. Bazılarımız da güçsüzdür.
Seni çok iyi anlıyorum. Yakın bir arkadaşın yok mu? Yoksa yeni arkadaşlar edin. Bol bol sarılabileceğin. Gerçekten iyi geliyor insana.
Birisi yazmıştı burada,
Kuaföre gittiğimde kuaför dokununca ağladım diye.
Yalnızlıktan yani kimseye dokunmamaktan o geldi aklıma.
Galiba kimsenin derdini küçümsememeyi öğrenmeliyiz. Benim ayağım taşa değer mahvolurum, senin ayağın kırılır sabredersin. Herkesin acı eşiği başka.
İnşallah sevip sevileceğiniz insanlar çıkar karşınıza, arkadaş dost sevgili.
Sizin üstesinden kolayca gelebildiğiniz birşey başkası için çook zor ve acı olabir diye düşünüyorum. Çook zenginlerin yurt dışında sadece sarılmak için ya da Cafe de yanında otursun onu dinlesin diye insan tuttuğunu hatta bu işin bir sektör olduğunu okumuştum.
Herhalde onlar da dram seviyor olsa gerek
Yoksa yalnızlık başlı başına ruh inciten birşey olamaz değilmi?bunu tercih etmiyor ise..
Konuşmak, anlatmak, anlaşıldığınızı görüp, derdinizi paylaşmak istiyorsunuz. Bu çok doğal ve ihtiyaç duyulan bir şey. Hayatınızda, kendinize yakın görüp, bir şeyleri paylaşacak birileri olsun istiyorsunuz.
Yalnızlıktan şikayetçisiniz.İnanın bir çok insan bu durumda aslında.Etrafında yüzlerce kişi olupta, kalabalıklar içinde yalnızlığı yaşıyor bir çok kişi.
Size nacizane tavsiyem, kimse yoksa oturun derdinizi Allaha arzedin.Şikayetinizi ona dile getirin.Sizi yargılamadan dinleyip, sıkıntınızın çaresini sizin ayağınıza kadar göndereceğine inanın.İnsanların bir çoğu hemen yargılayıp, onu neden şöyle yapmadın, neden bunu yaptın, neden bunu dedin, diye dahada darlarlar insanı. Allaha arzetmek en iyisi bence.
Bir de burası var. Canınızı sıkan bir şey olunca buradanda paylaşabilirsiniz.Derdinize derman olamasakta, dinleriz yani.
Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşallah.
Seni anlayabiliyorum ben de çok yalnızım dram yapmıyorsun tüm gün yatıyorum 2 yaşında kızım var o bana arkadaş eşim de çok halimden anlamıyor arkadaşlar var ama onlar çalışıyor kendilerine göre ortamları çevreleri var bense yalnızımDram seviyorsunuz dan sonrasını okumadım İnan’ın umarım bir gün hiç yalnızlığı çaresizliği tatmazsınız
Seni anlayabiliyorum ben de çok yalnızım dram yapmıyorsun tüm gün yatıyorum 2 yaşında kızım var o bana arkadaş eşim de çok halimden anlamıyor arkadaşlar var ama onlar çalışıyor kendilerine göre ortamları çevreleri var bense yalnızım
Sizi çok iyi anlıyorum insan zaman zaman böyle ruh haline bürüne biliyor malesef , hepimiz insanız ve her duyguyuda doğal olarak yaşıyoruz , ben aile ,iş , arkadaş vs... bunca kalabalık çevre içinde dahi sizin gibi hissettiğim zamanlar hiçde azınsanmayacak kadar çok olmuştur , insan herzaman mutluluktada üzüntüdede birine ihtiyaç duyyor banada yazabilirsiniz inşallah en kısa zamnda çokkkkk mutlu olursunuz ve çevrenizde gerçek anlamda iyi insanlarla dolup taşar :)