• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Son kurdugum arkadasligin, arkadaslik olmadigini aci bir sekilde ogrendim. Benim de birilerine cok ihtiyacim var. Bazi insanlar bu konuda cok sansli. Ilkokuldan beri arkadas olduklari kisiler var hatta kardes gibi olmuslar. Tabii hep ayni sehirde olmus olmanin da bunda cok buyuk payi var. Ben cok sehir dolastim hep sevdigim arkadaslarimla araya mesafe girdi, on yil telefonda konusup arada da yan yana gelsek de bi noktadan sonra kopuş oluyor. O sehirden o sehire dolandik durduk. Maalesef bi duzenim olamadi. Evlenip sehir degisikligi yasadim gene ve burada arkadas edindigimi saniyordum meger arkadasim degilmis :') ve su an yalnizim arkadas acisindan. Benim de bir dostla kahve icip konusmaya ihtiyacim oluyor. Herkesin arkadasi var da benim yok gibi geliyor bi tek. Nasip....

Yapayalnızım😂yasadıgım sehırde evimde sokakta oturduğum cafede gıttıgım sınemada😂
Buyuzden dram seviyorsunuz iste.
Sizin üstesinden kolayca gelebildiğiniz birşey başkası için çook zor ve acı olabir diye düşünüyorum. Çook zenginlerin yurt dışında sadece sarılmak için ya da Cafe de yanında otursun onu dinlesin diye insan tuttuğunu hatta bu işin bir sektör olduğunu okumuştum.
Herhalde onlar da dram seviyor olsa gerek
Yoksa yalnızlık başlı başına ruh inciten birşey olamaz değilmi?bunu tercih etmiyor ise..

Birisi yazmıştı burada,
Kuaföre gittiğimde kuaför dokununca ağladım diye.
Yalnızlıktan yani kimseye dokunmamaktan o geldi aklıma.
Galiba kimsenin derdini küçümsememeyi öğrenmeliyiz. Benim ayağım taşa değer mahvolurum, senin ayağın kırılır sabredersin. Herkesin acı eşiği başka.
İnşallah sevip sevileceğiniz insanlar çıkar karşınıza, arkadaş dost sevgili.

Dramatize etmeyin .
Kapınızda sokakta sizi bekleyen tehdit eden koca olsaydı iyimiydi
İyi şeyler düşünün .

Dram seviyorsunuz galiba.
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.

Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.

Allahin zoruna gider sukursuzlugunuz.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
bu mesajın acı acıdan üstündür şeklindeki tavrını hiç sevmedim kusura bakmayın.. İnsanların neler yaşadığını bilemiyoruz, belki sapasağlam oluyoruz fiziksel olarak ama kafa olarak o kadar sağlıksız oluyoruz ki yaşamak çok büyük bir yük oluyor artık, hep geçmişte yaşanılan yaşatılan şeyler yüzünden vs.
O yüzden karşılaştırmanız bence çok yanlış...

Öyle bi yazdın ki bir an hangi şehirde olduğunu öğrenip yanına gelip sana sarılıp seni gezdirip dertleşmek istedim ki ben senden daha çaresiz biriyim buna rağmen bunu istedim... Lütfen topla kendini ne intiharı? Bende yalnızım senin yine işin var benim oda yok...

bu mesajın acı acıdan üstündür şeklindeki tavrını hiç sevmedim kusura bakmayın.. İnsanların neler yaşadığını bilemiyoruz, belki sapasağlam oluyoruz fiziksel olarak ama kafa olarak o kadar sağlıksız oluyoruz ki yaşamak çok büyük bir yük oluyor artık, hep geçmişte yaşanılan yaşatılan şeyler yüzünden vs.
O yüzden karşılaştırmanız bence çok yanlış...
Siz sevin diye yorum yapmadım zaten, sıkıntı yok 😂

Sizin üstesinden kolayca gelebildiğiniz birşey başkası için çook zor ve acı olabir diye düşünüyorum. Çook zenginlerin yurt dışında sadece sarılmak için ya da Cafe de yanında otursun onu dinlesin diye insan tuttuğunu hatta bu işin bir sektör olduğunu okumuştum.
Herhalde onlar da dram seviyor olsa gerek
Yoksa yalnızlık başlı başına ruh inciten birşey olamaz değilmi?bunu tercih etmiyor ise..
Yapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.
DRAM SEVMEM, SUKRETMEK BIRINCI KURALIM olan olmayan Hersey ıcın.

ailesi olup da yalnız olan da çok kişi var... galiba yalnız olmaktan zevk aalmaya başlamak lazım bu hayatta... bu da galiba kendini ve zevklerini keşfederek olur...

Yapayalnızım ruhum buyuzden hıc ıncınmedı. Ailem ve sevdiklerim hepsi baska sehırde buyuzden oturup hıc acımadım kendime.

Siz yalnızlığı sadece ortama bağlıyorsunuz. Aileniz ve sizi sevdikleriniz varmış nasıl olsa. Konu sahibinin anlatmaya çalıştığı ve sizin durumu aynı değil ki. Siz onun yaşadıklarını ve hissettiklerini daha anlamadan "dram" olarak değerlendiriyorsunuz.

Siz yalnızlığı sadece ortama bağlıyorsunuz. Aileniz ve sizi sevdikleriniz varmış nasıl olsa. Konu sahibinin anlatmaya çalıştığı ve sizin durumu aynı değil ki. Siz onun yaşadıklarını ve hissettiklerini daha anlamadan "dram" olarak değerlendiriyorsunuz.
Tamam😇

Sorun bu mu gerçekten.. İnsanlar ailesindeki bireyler tarafından tacize tecavüze uğruyor psikoloji fiziksel şiddet görüyor, ailesi arkadaşları tarafından ruh hastası damgası yiyor.. Hayatınızda 1 gün bile çaresiz hissettiğinizi, acı çektiğinizi sanmıyorum :D sizin acı çekmeniz en fazla tırnağınızın kırılmasıdır :D Çok acımasızsınız ya keşke kalbinizin varlığını hissetseniz!

Sorun bu mu gerçekten.. İnsanlar ailesindeki bireyler tarafından tacize tecavüze uğruyor psikoloji fiziksel şiddet görüyor, ailesi arkadaşları tarafından ruh hastası damgası yiyor.. Hayatınızda 1 gün bile çaresiz hissettiğinizi, acı çektiğinizi sanmıyorum :D sizin acı çekmeniz en fazla tırnağınızın kırılmasıdır :D Çok acımasızsınız ya keşke kalbinizin varlığını hissetseniz!
Tamam 😇

Konuşmak, anlatmak, anlaşıldığınızı görüp, derdinizi paylaşmak istiyorsunuz. Bu çok doğal ve ihtiyaç duyulan bir şey. Hayatınızda, kendinize yakın görüp, bir şeyleri paylaşacak birileri olsun istiyorsunuz.
Yalnızlıktan şikayetçisiniz.İnanın bir çok insan bu durumda aslında.Etrafında yüzlerce kişi olupta, kalabalıklar içinde yalnızlığı yaşıyor bir çok kişi.
Size nacizane tavsiyem, kimse yoksa oturun derdinizi Allaha arzedin.Şikayetinizi ona dile getirin.Sizi yargılamadan dinleyip, sıkıntınızın çaresini sizin ayağınıza kadar göndereceğine inanın.İnsanların bir çoğu hemen yargılayıp, onu neden şöyle yapmadın, neden bunu yaptın, neden bunu dedin, diye dahada darlarlar insanı. Allaha arzetmek en iyisi bence.
Bir de burası var. Canınızı sıkan bir şey olunca buradanda paylaşabilirsiniz.Derdinize derman olamasakta, dinleriz yani.
Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşallah.

Nasıl bu kadar yalnız olabiliyorsunuz ki hiç eskilerdende olsa bir arkadaşınız yok mu yada iş yerinden selamlaştığınız biri deseniz ki iş çıkışı gel bir kahve içelim. komşunuz falanda mı yok mesela biriyle sohbet edebilmek için yaşça sizden büyük biride olsa komşunuza ikramda bulunun evde pişirdim kokmuştur bahanesiyle sizede getirdim deyin böylelikle tanışmış olursunuz insanlarla sosyalleşmeyi deneyin bu kadar ümitsiz olmayın siz yaklaşımda bulunun.

Bütün insanlığı dövsen havanda,
Zerre zerre herkes yine yalınız.
Boşlukta yol alan uçsuz kervanda,
Her şey tek başına, dağ, taş ve yıldız.

Herkes bir vücutsuz hayal peşinde;
Eşini kaybetmiş herkes eşinde.
İçinizde yiv yiv derinlesin de,
Çıksın karşınıza en yakınınız!

Ennn sevdiklerimden, size gelsin bu gece :))

Neden acıları kiyasliyorsunuz ? Neden başkalarının acılarına bakıp halinize şükredin demeye getiriyosunuz? Bu etik ve doğru değil ve şükür etmek demek başkalarının acılarına bakarak kendi hayatını sevmek asla değil! Böyle düşünerek o bahsettiğiniz büyük acıları olan insanları da incitiyorsunuz haberiniz olsun.
Herkesin kaldırabileceği yük herkesin tekamülü farklıdır kimine yalnızlık iyi gelir bununla kolayca başacikabilir kimi için basacikilmaz bir dert olur. Belkide konu sahibini şımarık güçsüz yada nankör olarak nitelendirdiniz ama belliki canını sıkmış bu durum. Kinadiginizi yaşarsınız hoşgörüsüz davranmayın

Konu sahibi arkadaşım seni anlıyorum umarım bu can sıkıcı dönemin güzel şeylere gebedir. Aslında hepimiz yalnızız kimileri çok büyük kalabalıklar içinde bile yalnızdır. Allah sağlik versin her şey çözülür pozitif olun yaşama dört elle sarılır her şey çözülür

Back