• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkıp biri bana sarılsın diyip ağlayacağım

Yalnız olmamak için simdiye kadar neler yaptin?
Kursa gittinmi? Herhangi bir konu ilgini çekiyordur...
Spor
Gezi
Yaşadığın yerde herhangi bir etkinlik?

Yukarida bir arkadaş yazmış zaten...yaralarini sarmadan mutlu olamazsin. Bu mümkün değil malasef.
Kendine yeni bir ortam yaratmak senin elinde...
Bende cok yalniz kaldim. Belirli sebepler bunu gerektirdi. Her seferinde kendime yeni bir ortam yaratmayi başardım.

Apartmaninda kafa dengi biri olabilir. Yaşıt olmasina gerek yok. Benim yakin arkadaşlarımın arasinda 70 yaşında bir teyze var...tatile bile gidiyorum.
Kendi kendine bu sorunu çözebilirsin. Önemli olan ilk adimi atman

Dram seviyorsunuz galiba.
Neslıcan'ı kaybettik gecen gun, yaşamak istiyorum diyordu 5 gun once cektıgı videoda ve 5 gun sonra hayata gözlerini yumdu.

Her yeriniz saglam eliniz ayagınız tutarken, işiniz varken kendi ayaklarınızın ustunde dururken, yediginız zeytinlerin sayıldığı o eve muhtac degılken ordan kurtulmuş tek basınıza yasarken, kotu bir evliligi canınızdan olmadan sonlandırabılmısken bana bu derece kendinizi asagı cekmenız cok enteresan geldi. Sukursuzluk gıbı.

Allahin zoruna gider sukursuzlugunuz.
Kımsenın hayatı 4 4luk degıl, elinizdekilere ve saglıgınıza sukredın sosyallesmeyi deneyin.
Kimse Neslican kadar guclu durabilmeye mecbur degil, duramayabilir de yapiyla alakali bir sey bu. Hasta olup ölsem de kurtulsam ya da nasil olsa olecegim, diye dusunen de bir suru kisi de var maalesef. Demesi cok kolay da herkes Neslican gibi de olamaz.

....

Konu sahibi arkadasim, hangi sehirdesin? Nerede calisiyorsun? Is yerinden anlasabildigin biri yok mu canim? Yalnizlik hic kolay degil, insanin ruhunu emiyor resmen. Allah bizleri sosyal varliklar olarak yaratmis, oyle olunca mutlu olabiliyoruz napalim bu boyle. Herkes yanina bir dost bir arkadas ariyor, iki kelam edebilecegi bi cay kahve icebilecegi. Bu o kadar dogal bir istek ki sizi cok iyi anliyorum.

Yalnız olmamak için simdiye kadar neler yaptin?
Kursa gittinmi? Herhangi bir konu ilgini çekiyordur...
Spor
Gezi
Yaşadığın yerde herhangi bir etkinlik?

Yukarida bir arkadaş yazmış zaten...yaralarini sarmadan mutlu olamazsin. Bu mümkün değil malasef.
Kendine yeni bir ortam yaratmak senin elinde...
Bende cok yalniz kaldim. Belirli sebepler bunu gerektirdi. Her seferinde kendime yeni bir ortam yaratmayi başardım.

Apartmaninda kafa dengi biri olabilir. Yaşıt olmasina gerek yok. Benim yakin arkadaşlarımın arasinda 70 yaşında bir teyze var...tatile bile gidiyorum.
Kendi kendine bu sorunu çözebilirsin. Önemli olan ilk adimi atman

İki sene kadar düzenli spor yaptım şehir değişikliği ile bıraktım
Tekrar başlayabilirim evet

Kimse Neslican kadar guclu durabilmeye mecbur degil, duramayabilir de yapiyla alakali bir sey bu. Hasta olup ölsem de kurtulsam ya da nasil olsa olecegim, diye dusunen de bir suru kisi de var maalesef. Demesi cok kolay da herkes Neslican gibi de olamaz.

....

Konu sahibi arkadasim, hangi sehirdesin? Nerede calisiyorsun? Is yerinden anlasabildigin biri yok mu canim? Yalnizlik hic kolay degil, insanin ruhunu emiyor resmen. Allah bizleri sosyal varliklar olarak yaratmis, oyle olunca mutlu olabiliyoruz napalim bu boyle. Herkes yanina bir dost bir arkadas ariyor, iki kelam edebilecegi bi cay kahve icebilecegi. Bu o kadar dogal bir istek ki sizi cok iyi anliyorum.

Kesinlikle o kasar iyi anlatmışsınız ki şimdi karşılıklı bi çay içebileceğim bir dost çok isterdim. İş yetinden arkadaş var ama onun telaşı var düğün hazırlıkları vs ister istemez yoğun onunda hayatı var
Ama akraba es dost kardeş vs kimsem yok senelerce babam yokmuşuz gibi yaşadı eşiyle abim onunla yaşadı onunla da bağımız yok bir kaç arkadaş var ayda bir iki amcam görüşürüz
şuan tek basıma çıktım yürüyorum yapacak bir şey yok başka : )

Kesinlikle o kasar iyi anlatmışsınız ki şimdi karşılıklı bi çay içebileceğim bir dost çok isterdim. İş yetinden arkadaş var ama onun telaşı var düğün hazırlıkları vs ister istemez yoğun onunda hayatı var
Ama akraba es dost kardeş vs kimsem yok senelerce babam yokmuşuz gibi yaşadı eşiyle abim onunla yaşadı onunla da bağımız yok bir kaç arkadaş var ayda bir iki amcam görüşürüz
şuan tek basıma çıktım yürüyorum yapacak bir şey yok başka : )
Aslinda aile durumunuz iyi olsaymis ise gidip gelmek ve o arkadasiniz size yetermis. Iyi ki o arkadasiniz varmis bakin buna sevindim. Iliskinizi gelistirmeye calisin o arkadasinizla. Dugun hazirligi icin bi sey lazim mi de yaninda gelebilirim de. Daha sık gorusmeye calisin. Anne, baba, kardes vs de yalniz hissetmemek icin cok onemli. Ama bu acidan elinizden yapacak bi sey gelmiyorsa onunuze bakin. Insallah karsiniza kardesiniz gibi sevebileceginiz omurluk dostlar cikar.

Aslinda aile durumunuz iyi olsaymis ise gidip gelmek ve o arkadasiniz size yetermis. Iyi ki o arkadasiniz varmis bakin buna sevindim. Iliskinizi gelistirmeye calisin o arkadasinizla. Dugun hazirligi icin bi sey lazim mi de yaninda gelebilirim de. Daha sık gorusmeye calisin. Anne, baba, kardes vs de yalniz hissetmemek icin cok onemli. Ama bu acidan elinizden yapacak bi sey gelmiyorsa onunuze bakin. Insallah karsiniza kardesiniz gibi sevebileceginiz omurluk dostlar cikar.

Evet aile durumum iyi olsaydı kimseye ihtiyacım olmazdı çok isterdim bunu.

Olsun bakalım:) teşekkür ederim yorumunuza

....

Bu konuda konu sahibine akıl verin yardım isteyen o.neslıcan gıbı guclu ol da demedim, intihardan bahsettiği ıcın ölmek istemeyen insanlar ölüyor saglıgınızın kıymetini bilin dedım.

Ablacım artık yalnızlık kronik hastalık şeklinde yayılıyor...senin durumunda olan insan sayısı çok fazla inan bana. Valla benim de şöööyle bir sarılmaya ihtiyacım var😑

İnanırım :) Yanınızda olsaydım sarılırdım iyi olurdu neyse sağlığımız yerinde çok şükür bunlarda geçer :)

İnsanın en temel ihtiyaçlarından biri sevgi. Sırf sevgi görmediği için hiçbir sıkıntısı olmadığı hâlde gelişemeyen çocuklar var. Sevgi, yaşamak için gereken temel ihtiyaçlarımızın önüne de geçebiliyor. Gerçekten sevginin büyük bir gücü var. Kimsenin de acısını küçümsemeyelim, herkesin derdi kendine. Ayrıca nasıl ki fiziksel olarak hepimiz aynı güöte olmuyoruz, aynı şekilde duygusal, psikolojik olarak da aynı güçte olamayız. Bazılarımız da güçsüzdür.

Seni çok iyi anlıyorum. Yakın bir arkadaşın yok mu? Yoksa yeni arkadaşlar edin. Bol bol sarılabileceğin. Gerçekten iyi geliyor insana.

Back